معرفی و دانلود کتاب از حالا خودت را قوی کن pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب از حالا خودت را قوی کنsubscriptionAvailable

کتاب از حالا خودت را قوی کن

چطور سد نگرانی‌های خود را بشکنیم و خود واقعی‌مان باشیم؟!

۵.۰ امتیاز(از ۱ رأی)
استفانی باندا، ساقی اکبری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب از حالا خودت را قوی کن

کتاب الکترونیکی «از حالا خودت را قوی کن» نوشتهٔ استفانی باندا با ترجمه ساقی اکبری در انتشارات همخونه چاپ شده است. با مطالعهٔ این کتاب می‌آموزیم چطور سد نگرانی‌های خود را بشکنیم و خود واقعی‌مان باشیم.

درباره کتاب از حالا خودت را قوی کن

در کتاب از حالا خودت را قوی کن، استفانی تلاش لازم برای عبور از ناامنی‌های محدود‌کننده‌ای که مانع از پیشرفت شما و رسیدن به رؤیاهایتان شده است را به شما ارائه می‌دهد. رویکرد تضمینی و واقعی او به شما می‌آموزد که چطور باید کاری را ادامه دهید تا قفلش باز شود و تبدیل به همان شخصی شوید که همیشه می‌خواستید باشید. این کتاب برای این نگارش شده تا ما را از این بهانه ها و ترس های بیهوده، از افکاری که سد راهمان می شوند برهاند و در مسیر خلق رویاهایمان در دنیای واقعی قرار دهد؛ قرار است در کتاب پیش رو به انگیزه، شوق و اعتماد به نفس کافی دست پیدا کنیم، می خواهیم از باتلاقی که ما را در خود فرو می برد و دست و پایمان را می بندد بیرون بیاییم و در نهایت خود حقیقی مان را که سال هاست در درون مان خاک می خورد به معرض تماشا بگذاریم.

کتاب از حالا خودت را قوی کن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به علاقه‌مندان به کتاب‌های توسعهٔ فردی پیشنهاد می‌شود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب از حالا خودت را قوی کن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباز حالا خودت را قوی کن
عنوان دیگرچطور سد نگرانی‌های خود را بشکنیم و خود واقعی‌مان باشیم؟!
موضوعموفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
نویسندهاستفانی باندا
مترجمساقی اکبری
انتشاراتانتشارات همخونه
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۰/۰۲/۲۶
فرمت کتابPDF

۱۴۰۲/۰۵/۱۴

با خوندن این کتاب خیلی از نگرانی هام از بین رفت میتونه از تو یه آدم قوی تر بسازه میتونم بگم واقعا عالیه