معرفی و دانلود کتاب آنچه زنان دوست دارند بشنوند ولی مردان دوست ندارند بگویند pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب آنچه زنان دوست دارند بشنوند ولی مردان دوست ندارند بگویندsubscriptionAvailable

کتاب آنچه زنان دوست دارند بشنوند ولی مردان دوست ندارند بگویند

۲.۷(از ۶ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آنچه زنان دوست دارند بشنوند ولی مردان دوست ندارند بگویند

کتاب آنچه زنان دوست دارند بشنوند ولی مردان دوست ندارند بگویند نوشته باب برکوویتز و راجر گیتینز است و با ترجمه اکرم شکرزاده در انتشارات همخونه منتشر شده است.

درباره کتاب آنچه زنان دوست دارند بشنوند ولی مردان دوست ندارند بگویند

سؤال‌های بی‌جواب زیادی در مورد مردها وجود دارد و زن‌ها مجبور شده‌اند که به زن‌های دیگر رو بیاورند تا این خلا را پر کنند. زنان، خبرنگاران، روان‌شناسان، جامعه‌شناسان و انتقادگران سیاسی تحقیقات خود را به صورت کتاب یا مقاله‌های مجله درآورده‌اند و در آن مردها را از جنبه‌‌ای بررسی کرده‌اند. اما این کتاب را یک مرد نوشته است و به شما کمک می‌کند درک بهتری از دنیای مردان داشته باشید.

خواندن کتاب آنچه زنان دوست دارند بشنوند ولی مردان دوست ندارند بگویند را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام زنان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آنچه زنان دوست دارند بشنوند ولی مردان دوست ندارند بگویند و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآنچه زنان دوست دارند بشنوند ولی مردان دوست ندارند بگویند

۱۴۰۳/۰۲/۱۶

برخلاف اسمش زیاد جالب نبود و به نظرم کتابهای خیلی بهتری هست

حقوق زوجه در طلاق و نکاحتصویر جلد کتاب حقوق زوجه در طلاق و نکاح
شاه‌مراد مرادی
چرا مردها با بعضی زن‌ها ازدواج می‌کنندتصویر جلد کتاب چرا مردها با بعضی زن‌ها ازدواج می‌کنند
جان تی مالوی
متافیزیک عصر جدیدتصویر جلد کتاب متافیزیک عصر جدید
محمد خیاط زنجانی
قوانین زناشوییتصویر جلد کتاب قوانین زناشویی
هریت لرنر
تنها راه خوشبختی در روابط جنسی و زندگی زناشوییتصویر جلد کتاب تنها راه خوشبختی در روابط جنسی و زندگی زناشویی
علی بابایی خورزوقی
هنر ارتباط با مردانتصویر جلد کتاب هنر ارتباط با مردان
پائول کلونی
معجزه بارداریتصویر جلد کتاب معجزه بارداری
لیزا اولسون
نقش همسری در زندگی مشترکتصویر جلد کتاب نقش همسری در زندگی مشترک
بیوک محمدی
تکنیک های شناختی-رفتاری و بهبود اختلال اوج لذت جنسی در زنانتصویر جلد کتاب تکنیک های شناختی-رفتاری و بهبود اختلال اوج لذت جنسی در زنان
فاطمه کشاورز کفرانی
ده راز درباره زندگی که هر زنی باید بداندتصویر جلد کتاب ده راز درباره زندگی که هر زنی باید بداند
باربارا دی‌آنجلیس
زنان ونوسی در آتش خشم مردان مریخی به سردی یختصویر جلد کتاب زنان ونوسی در آتش خشم مردان مریخی به سردی یخ
جان گری
کمک پریان برای التیام یافتن از سوءاستفادهتصویر جلد کتاب کمک پریان برای التیام یافتن از سوءاستفاده
سینتیا گایزن
چگونه مردان را به گوش دادن وادار کنیم؟تصویر جلد کتاب چگونه مردان را به گوش دادن وادار کنیم؟
جان گری
رازهایی درباره‌ی مردان که هر زنی باید بداندتصویر جلد کتاب رازهایی درباره‌ی مردان که هر زنی باید بداند
باربارا دی آنجلیس
۱۰ + ۱۰۰ راه برای انگیزه دادن به خودتصویر جلد کتاب ۱۰ + ۱۰۰ راه برای انگیزه دادن به خود
استیو چندلر
روانشناسی شخصیتتصویر جلد کتاب روانشناسی شخصیت