معرفی و دانلود کتاب قصه های خوب برای دختر و پسرهای خوب؛ قصه های کهن pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب قصه های خوب برای دختر و پسرهای خوب؛ قصه های کهنsubscriptionAvailable

کتاب قصه های خوب برای دختر و پسرهای خوب؛ قصه های کهن

۲.۰ امتیاز(از ۲ رأی)
هستی فرخ

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب قصه های خوب برای دختر و پسرهای خوب؛ قصه های کهن

کتاب قصه های خوب برای دختر و پسرهای خوب؛ قصه های کهن نوشته هستی فرخ است. این کتاب را انتشارات همخونه برای کودکان منتشر کرده است.

درباره کتاب قصه های خوب برای دختر و پسرهای خوب؛ قصه های کهن

داستان‌های کهن میراث ماندگار کشورها است. آشنا شدن نسل جدید با این داستان‌ها به آن‌ها کمک می‌کند فرهنگ و باور مردم خودشان را بهتر بشناسند و از سرمایه عظیم فرهنگی کشورشان لذت ببرند. در این کتاب نویسنده داستان‌های جذاب و آموزنده‌ای از این میراث کهن را گردآوری کرده است و با نثری روان برای کودکان بازنویسی کرده است تا والدین بدون دغدغه و نگرانی آن را برای فرزندانشان بخوانند.

خواندن کتاب قصه های خوب برای دختر و پسرهای خوب؛ قصه های کهن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کودکان علاقه‌مند به داستان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قصه های خوب برای دختر و پسرهای خوب؛ قصه های کهن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابقصه های خوب برای دختر و پسرهای خوب؛ قصه های کهن
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه قصه‌های خوب برای دختر و پسرهای خوب

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۲/۱۰/۲۸

داستانهای کلیشه ای و غیرجذاب.احساس میکنم نویسنده فقط میخواسته سروته داستان ها روهم بیاره و چیزی نوشته باشه