دانلود و خرید کتاب خ‍لاق‍ی‍ت‌ و ن‍وآوری‌ خسرو امیرحسینی
تصویر جلد کتاب خ‍لاق‍ی‍ت‌ و ن‍وآوری‌

کتاب خ‍لاق‍ی‍ت‌ و ن‍وآوری‌

معرفی کتاب خ‍لاق‍ی‍ت‌ و ن‍وآوری‌

«خلاقیت و نوآوری» یکی از مهارت‌های کلیدی زندگی است که در این کتاب به قلم خسرو امیرحسینی( -۱۳۳۷)، مبانی، اصول و تکنیک‌های آموزش و یادگیری آن توضیح داده شده است. این کتاب سعی دارد تا در اولویت اول پدران و مادران و معلمان و مربیان و در مرحله بعد عموم خوانندگان را با خلّاقیت و نوآوری و عوامل مؤثر در آن بیش از پیش آگاه سازد. کتاب در شش فصل تدوین شده است. خواننده در فصل اول با کلیاتی درباره خلّاقیت، فرق آن با نوآوری و دیدگاه‌های مختلف درباره خلّاقیت آشنا می‌شود. در فصل دوم، زمینه‌ها و ملزومات خلّاقیت، اصول خلّاقیت و رابطه تفکر و هوش و هنر با خلّاقیت و راه‌های شناخت خلّاقیت افراد مطرح می‌شود. در فصل سوم ویژگی‌های انسان و کار خلاق و خصوصیات کلیدی افراد خلّاق را می‌خوانید و در فصل چهارم، آموزش و پرورش خلّاقیت، نقش محیط، والدین و مربیان در رشد خلّاقیت و شرایط ایجاد و پرورش خلّاقیت مطرح می‌شود. همچنین در فصل پنجم، با بازی و خلّاقیت، تئوری‌های بازی، فواید بازی در خلّاقیت و نقش و کاربرد بازی‌های آموزشی در بروز و پرورش خلاقیت دانش‌آموزان آشنا می‌شوید. در فصل ششم از موانع، تکنیک‌ها و دستاوردهای خلاقیت، موانع پرورش خلاقیت و راه‌های رفع موانع آگاه خواهید شد.
Rajveer singh Gill
۱۳۹۵/۰۹/۲۵