کتاب موسیقار تبریز فرهود صفرزاده + دانلود نمونه رایگان

کتاب موسیقار تبریز

امتیاز
۵.۰از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب موسیقار تبریز

«موسیقار تبریز» نوشته فرهود صفرزاده (-۱۳۴۸) است و در آن به زندگی غلامحسین بیگجه‌خانی (۱۳۶۶-۱۲۹۷) ، هنرمند معاصر موسیقی اصیل ایرانی پرداخته است. در بخشی از پیشگفتار کتاب می‌خوانیم: «غلامحسین بیگجه‌خانی موسیقارِ تبریز است. واژه‌ی موسیقار معانی گوناگونی دارد: موسیقار یعنی موسیقی، و موسیقارِ تبریز یعنی موسیقی تبریز؛ موسیقار یعنی مردِ موسیقی‌دان، و موسیقارِ تبریز یعنی مردِ موسیقی‌دانِ تبریز؛ موسیقار یعنی پرنده‌ای که آوازهای گوناگون برآرَد و موسیقارِ تبریز یعنی آن‌که ققنوس‌وار زیست، نواهای نابی به ارمغان آورد و خاموش‌شد؛ موسیقار یعنی نوعی ساز، و موسیقارِ تبریز یعنی آن‌که چنان با سازش به یگانگی رسید که خود چون سازی خوش‌صدا شد و، جز آوایی نغز، نغمه‌ی دیگری از او شنیده نمی‌شد. بیگجه‌خانی عمری هنرمندانه زیست. هنرمندی بود که خلاقیت وصداقت در مشی هنری و منشِ زندگی‌اش تنیده شده بود و نگارش و انتشار این کتاب، بی‌هیچ ادعایی، ادای دِینی است به او که موسیقی تبریز مدیونِ اوست. نام غلامحسین بیگجه‌خانی پیشوندِ تُنُک‌شده و نخ‌نمایی چون استاد را برنمی‌تابد. نمی‌گویم موسیقی تبریز بی‌او چه کم داشت. می‌پرسم: موسیقی تبریز بی‌او چه داشت!؟»
ماند یادگار
ماندانا سایه بانی
مددکاری و مشاوره گروهی
رمضانعلی قادری ثانوی
مدل سازی و شبیه سازی (جلد اول)
مهدی کراری
آفرینش خدا
مایکل ریگان
زینب الکبری (ع) من المهد الی اللحد (اردو)
سیدمحمدکاظم قزوینی
بهترین نویسندگان ایران؛ چکمه هایی به رنگ سنجد
عبدالمجید نجفی
روانشناسی در سازمان ها (رویکرد هویت اجتماعی)
الکساندر هسلم
حل المسائل تصفیه فاضلاب همراه با درسنامه
آیگین امیدی
درس گفتارهای خارج فقه آیت الله مهدوی کنی (جلد دوم)
محمدمهدی اسلامی
من (فرمانروای وجود)
رابرت کالیر
زندان ثمربخشی
بشری صدقی شامیر
ماسک های طبیعی مفید
نسیم غفوری
فرهنگ واژگان گویش دشتی (جلد چهارم)
سید کوچک هاشمی زاده
لایف استایل کماندو (جلد اول)
کوروش کاوه آذر
فرهنگ معارف نهج البلاغه در شعر شاعران (جلد دوم)
محمد دشتی
من از نو