کتاب کوچه باغ دل
معرفی کتاب کوچه باغ دل
کتاب کوچه باغ دل مجموعه اشعار بهمن سلیمانی نژاد است که نشر بید آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب کوچه باغ دل
بیشتر اشعار این کتاب حال و هوای عاشقانه دارند. زبان ساده شاعر، تاثیرگذاری این اثر را بیشتر کرده است. مضامین اشعار این کتاب تجربهای است که شاعر آن را زیسته است و در بستری از واژگان آن را با دیگران به اشتراک میگذارد. بسـتری که شـاعر میتواند در خلال آن عاطفه انسـانی و اندیشـههای اجتماعـی خـود را بـا مخاطـب در میان بگذارد. از این رو است که میتوان گفت در اشعار این کتاب، عشق متجلی میشود و رنگ احساسات در آن دیده میشود.
شعر یکی از راههای انتقال احساسات است. شاعر برای بیان حقیقت احساسات و عواطفش به زبانی نیاز دارد که او را از سردی مکالمه روزمره دور کند و بتواند با آن خیالش را معنا کند و شعر همین زبان است. با شعر از زندگی ماشینی و شلوغ روزمره فاصله میگیرید و گمشده وجودتان را پیدا میکنید. این احساس گمشده عشق، دلتنگی، دوری و تنهایی و چیزهای دیگری است که قرنها شاعران در شعرشان بازگو کردهاند.
شعر معاصر در بند وزن و قافیه نیست و زبان انسان معاصر است. انسان معاصری که احساساتش را فراموش کرده است و به زمانی برای استراحت روحش نیاز دارد. شاعر در این کتاب با احساسات خالصش شما را از زندگی روزمره دور میکند و کمک میکند خودتان را بهتر بشناسید. این کتاب زبانی روان و ساده دارد و آیینهای از طبیعتی است که شاید بشر امروز فرصت نداشته باشد با آن خلوت کند. نویسنده به زبان فارسی مسلط است و از این توانایی برای درک حس مشترک انسانی استفاده کرده است.
خواندن کتاب کوچه باغ دل را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر علاقهمند به دنیای شعر و از طرفداران اشعار شاعران معاصرید، کتاب کوچه باغ دل یک انتخاب خوب برای شما است.
بخشی از کتاب کوچه باغ دل
مین