کتاب خستگی فلزات در مهندسی
معرفی کتاب خستگی فلزات در مهندسی
کتاب خستگی فلزات در مهندسی نوشته رالف ایوان استیونز یکی از کتابهای تخصصی انتشارات دانشگاه شهیدبهشتی برای استفاده دانشجویان و پژوهشگران است.
دانشگاه شهید بهشتی یکی از معتبرترین دانشگاههای دولتی ایران است که از سال ۱۳۳۸ به عنوان یکی از مراکز علمی معتبر فعالیت خود را آغاز کرده است. این دانشگاه ۱۹ دانشکده، ۳ پردیس و ۱۶ پژوهشکده و مرکز مطالعاتی و تحقیقاتی دارد.
انتشارات دانشگاه شهید بهشتی (دانشگاه ملی سابق) با نام اداره انتشارات در سال ۱۳۵۲ فعالیت خود را آغاز کرد، این مجموعه از سال ۱۳۵۳ مرکز فروش کتاب خود را هم در دانشگاه تاسیس کرد.
دکتر علی آموزش اولین مدیر این انشارات بود. این انتشارات سال ۱۳۵۴ با نام «دفتر انتشارات و تامین منابع درسی» فعالیت خود را بهطور مستقل از اداره روابط عمومی دانشگاه گسترش داد.
فعالیت رسمی و سازمان یافته انتشارات و چاپخانه از سال ۱۳۵۹ با مدیریت دکتر رضا شعبانی شروع شد و بعد از چندین مرحله تغییر در سیستم، انتشارات دانشگاه شهید بهشتی در حال حاضر در زمینه چاپ و نشر آثار دانشگاهی و پژوهشی و مجلات بسیار توانمند است و آثار ارزشمندی در اختیار دانشجویان، اساتید و پژوهشگران قرار میدهد.
کتابهای انتشارات دانشگاه شهید بهشتی زیر نظر اساتید و متخصصین هر رشته منتشر میشوند و بهترین و جامعترین اطلاعات را در اختیار خوانندگان قرار میدهند تا هم دانشجویان این دانشگاه و هم دانشجویان دانشگاههای دیگر و علاقهمندان بتوانند به راحتی به کتابهای مورد نیازشان دسترسی داشته باشند.
درباره کتاب خستگی فلزات در مهندسی
این کتاب به عنوان کتاب مرجع آموزشی در موضوع خستگی فلزات به زبان¬های گوناگون ترجمه شده است و در کشورهای جهان از آن استفاده میکنند.
كتاب متنی آموزشی است و مطالب با ترتیب منطقی و با رعایت اصل پیش نیازی، ارائه شدهاند. مسائل انتهای هر فصل از ویژگیهای كتاب حاضر است زیرا در كتابهای تخصصی در این سطح به ندرت مسائل مرتبط با هر فصل طراحی و ارائه میشود.
كتاب جامع است و از تعاریف اولیه، مبانی تئوری، كاربردها و عوامل مكانیكی و محیطی مؤثر بر خستگی را به نحو بسیار مطلوبی در برگرفته است.
به جز ارائۀ همۀ مبانی تئوری و علمی، مؤلفان از جنبههای كاربردی غفلت نكردهاند و از این رو برای مهندسان طراح به سهولت قابل استفاده است.
متن كتاب نسبتاً ساده و روان است و بهرغم پیچیدگی نسبی موضوع و وجود مبانی ریاضی و تئوریک، مؤلفان محترم بر سادگی بیان اهتمام ورزیدهاند.
گرچه مطالب كتاب و ترتیب فصول آن دارای پیوستگی منطقی است ولی این نكته در آن با ظرافت رعایت شده است كه هر فصل را بر حسب نیاز به طور مستقل می¬توان مطالعه كرده و از آن بهره برد.
ویرایش و چاپ اول این كتاب در سال ۱۹۸۰ منتشر شده است و به دلیل جامع بودن مطالب آن به مدت بیست سال به عنوان مرجع درسی در دنیا چاپ و به فروش میرسیده است و در ایران نیز توسط آقایان دكتر اكبر خداپرست حقی و مهندس وحید متقیطلب با دقت و صداقت ترجمه شده و انتشارات دانشگاه گیلان آن را در سال ۱۳۷۸ منتشر کرده است.
خواندن کتاب خستگی فلزات در مهندسی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
دانشجویان رشتههای متالورژی و صنایع و دیگر رشتههای مرتبط مخاطبان این کتاباند.
حجم
۲۲٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۵۸۴ صفحه
حجم
۲۲٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۵۸۴ صفحه