کتاب ۱۴ تکنیک فوق العاده برای انتخاب نام برند - استارت آپ
معرفی کتاب ۱۴ تکنیک فوق العاده برای انتخاب نام برند - استارت آپ
کتاب ۱۴ تکنیک فوق العاده برای انتخاب نام برند - استارت آپ نوشته دکتـر رضا زرینی است. این کتاب به شما کمک میکند در یکی از مهمترین قدمهای پیشرفت کسبوکارتان موفق باشید.
درباره کتاب ۱۴ تکنیک فوق العاده برای انتخاب نام برند - استارت آپ
نویسنده کتاب در این اثر از ۲۰ تلاش خود در زمینه کسبوکار میگوید و اینکه چالشها، نقطه ضعفها و نقاط قوت یک نام تجاری چیست و چطور باید بهترین نام را انتخاب کرد. وقتی برای یافتن نامی که معنی محل و مکان بروز خلاقیت داشته باشد به درهای بسته میخورید این سوال در ذهنتان جرقه میزند چطور قدیمیها این همه اسم اختراع کردند ما درحال استفاده از آنها هستیم و چرا من یک واژه جدید نسازیم. این کتاب به شما کمک میکند بهترین راه را انتخاب کنید و در مسیر پیشرفت قرار بگیرید.
نویسنده تحقيقات گستردهای در زمينه نامهای تجاری کرده است و با بررسی بيش از ۱۰۰ نام سوپر برندهای بينالمللی به هفت خصوصيت مشترک که میتواند راز موفقيت اين نامهای تجاری باشد، رسيده است. او در این کتاب این ۷ ویژگی را برای شما ذکر کرده است.
خواندن کتاب ۱۴ تکنیک فوق العاده برای انتخاب نام برند - استارت آپ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به شروع فعالیت در یک کسبوکار موفق پیشنهاد میکنیم
من کتاب صوتی خریداری کردم شما فایل پی دی اف برامن فرستادید هیچ فایل صوتی در کار نیست این خودش کلاه برداری نسخه پی دی اف که رایگان هست