دانلود رایگان کتاب مکانیزم های گذار از IPV4 به IPV6 و پیاده سازی آن ها سازمان فناوری اطلاعات ایران
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب مکانیزم های گذار از IPV4 به IPV6 و پیاده سازی آن ها

کتاب مکانیزم های گذار از IPV4 به IPV6 و پیاده سازی آن ها

دسته‌بندی:
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب مکانیزم های گذار از IPV4 به IPV6 و پیاده سازی آن ها

کتاب مکانیزم های گذار از IPV4 به IPV6 و پیاده سازی آن ها نوشته سازمان فناوری اطلاعات ایران است. که در راستای ارتقای دانش متخصصان حوزه فناوری اطلاعات و همچنین دانش مردم عادی در حوزه فناوری اطلاعات تهیه و تدوین شده است.

با توجه به نقش کلیدی فناوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان یک فناوری توانمندساز و پیشران توسعه و سنجش پایش جامعه اطلاعاتی و بررسی تأثیرات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی فنااوری اطلاعاات و ارتباطات در کشورهای مختلف دنیا موضوعی است که در طی سالیان اخیر مورد توجه سیاست گذاران و قانون گذاران بوده است دولت‌ها همگام با برنامه‌ریزی‌های ملی خود در راستای توسعه پایدار، تلاش دارند وضعیت خود را در نیل به این اهداف از منظر ارزیابی‌های مجامع بین‌المللی بهبود بخشند، لذا پایش مستمر وضعیت فناوری اطلاعات و ارتباطات و جامعه اطلاعاتی می‌تواند بازخورد مناسبی را به متولیان این حوزه به منظور برنامه‌ریزی منطقی و حرکت صحیح ارائه دهد.

سازمان فناوری اطلاعات ایران با توجه به نیاز روزافزون کشور به برقراری و توسعه شبکه‌های رایانه‌ای و ارتباط آنها به یکدیگر و در نهایت اتصال به شبکه های جهانی و با هدف ایجاد زیرساختهای ارتباطی لازم برای تحقق چنین امری و نیز امکان دسترسی به منابع اطلاعاتی، خدماتی، و برنامه‌های کاربردی داخلی و خارجی تحت عنوان امور دیتا از سال ۱۳۷۰ به عنوان یکی از قسمتهای زیرمجموعه وزارت پست و تلگراف و تلفن آغاز به کار کرد.

هم زمان با تغییر نام وزارت پست و تلگراف و تلفن به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال ۱۳۸۲، تغییراتی در سطح شرکت‌های تابعه رخ داد. در این رابطه امور ارتباطات دیتا ضمن تغییر هویت در تابستان ۱۳۸۳به شرکت ارتباطات داده‌ها تغییر نام یافت و در تابستان ۱۳۸۴با توجه به توسعه اهداف وماموریت‌های شرکت، نام آن به شرکت فناوری اطلاعات تغییر نمود.

سازمان فناوری اطلاعات ایران نهادی است دولتی وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که با ایجاد و بکارگیری سازوکارهای لازم، حوزه ی فناوری اطلاعات کشور از بخش‌های دولتی، عمومی و خصوصی را از طریق اعمال سیاست‌ها، مقررات، استانداردها و ... برپایه مصاح، منافع و امنیت ملی و عمومی، سازماندهی، هدایت و راهبری و کنترل می‌نماید و به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران منافع و مصالح ملی و سیاست‌های ابلاغی در حوزه فناوری اطلاعات را از طریق نهادها و مجامع بین المللی ذیربط پیگیری می‌نماید.

ماموریت این سازمان عبارت است از هدف گذاری، هدایت، نظارت راهبردی، ساماندهی و توسعه امن، ایمن و پایدارفناوری اطلاعات کشور در راستای تامین منافع، مصالح، امنیت ملی، رفاه عمومی و توسعه همه جانبه و پایدار کشور.

درباره مکانیزم های گذار از IPV4 به IPV6 و پیاده سازی آن ها

با توجه به رشد روز افزون تکنولوژی IT در دنیا و وابستگی کلیه صنایع به شبکه های کامپیوتری در طی ده گذشته موضوع تمام شدن تعداد آدرس های IPV4 یکی از مباحث عمده مراکز علمی و صنعتی دنیا بوده است. درطی این سالها نسل جدید آدرسهای اینترنتی یعنی آدرسهای IPV6 برای برطرف کردن نیاز به تعداد کافی آدرس و بر طرف کردن مشکلات آدرسهای ، IPV4 به وجود آمدند. در این میان یکی از مسایل مهم در دنیای IT موضوع گذر از شبکه های مبتنی بر IPV4 به IPV6 می باشد که دغدغه بسیاری از کشورهای پیشرو در صعت IT میباشد.با توجه به این نکته که تعداد آدرسهای IPV4 به اتمام رسیده اند کشور ها و سازمان های بزرگ در طی دهه گذشته به فکر پیادهسازی آدرس های IPV6 در شبکه های خود می باشند که لازمه این کار بررسی و مطالعه روشهای مختلف این گذر میباشد که روز به روز نیز در حال تغییر و بروز رسانی میباشند، تا بیشترین بازدهی و کمترین ضرر و زیان را در این گذر متوجه شوند. در این مستند سعی شده تا نگاشتی بر روش های جدید و نوین مختلف گذار از IPV4 به IPV6 داشته باشیم تا با مطالعه و بررسی دقیق تر این روش ها ومکانیسم ها، بررسی مزایا و مشکلات آنها و در نهایت با تست و آزمایشهای مختلف در محیط های آزمایشگاهی به روشهای گذار مناسب برای قسمت های مختلف شبکه کشور دست بیابیم.

خواندن کتاب مکانیزم های گذار از IPV4 به IPV6 و پیاده سازی آن ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

متخصصان و علاقه‌مندان به حوزه فناوری اطلاعات مخاطبان این کتاب‌اند.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۴٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۲۸ صفحه

حجم

۴٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۲۸ صفحه

قیمت:
رایگان