دانلود و خرید کتاب راهبرد‌های جمهوری خلق چین برای اکتساب فناوری های پیشرفته دالاس بوید ترجمه قاسم فولادی
تصویر جلد کتاب راهبرد‌های جمهوری خلق چین برای اکتساب فناوری های پیشرفته

کتاب راهبرد‌های جمهوری خلق چین برای اکتساب فناوری های پیشرفته

معرفی کتاب راهبرد‌های جمهوری خلق چین برای اکتساب فناوری های پیشرفته

راهبرد‌های جمهوری خلق چین برای اکتساب فناوری های پیشرفته نوشته دالاس بوید و جفری جی. لوئیس یکی از کتاب‌های آینده‌پژوهیی موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی است

مركز راهبری آينده پژوهی علوم و فناوری‌های دفاعی، به عنوان نخستين مركز رسمی آينده‌پژوهی كشور، فعاليت خود را در ميانه‌ سال ۱۳۸۳در بخش دفاعی آغاز كرده است. اين مركز در عرصه‌های زير فعالیت می‌کند:

مطالعه و پردازش محتواهای آينده و تحليل تبيين‌های گسترده انجام شده در خصوص آن و از اين منظر، به دست دادن تصويرهای مطلوب‌تر و كامل‌تری از آينده، به خصوص باز كردن تحولات پيش رو و ابعاد نوين آن.

در اين راستا، مركز به مطالعه و تبيين روندهای متنوع شكل‌دهنده به آينده؛ رويدادهای شگفتی‌آفرين؛ سناريوها و تصورات از شكل‌های گوناگون تعامل روندها و رويدادها در آينده؛ سياست‌ها، برنامه‌ها و اقدامات امروز؛ و در نهايت قوانين و سنت‌های حاكم بر جهان هستی به عنوان بخش‌هايی از عناصر تشكيل‌دهنده آينده پرداخته است. در اين راستا مركز، به تناسب جايگاه خود در سلسله مراتب سازمانی، فعاليت ديده‌بانی و پايش محيطی خود را در دو حوزه متمركز كرده است :

الف. ترسيم صحنه‌های نبرد آينده

ب. ترسيم صنايع دفاعی آينده

شناسايی، كسب آگاهی و توسعه روش‌شناسی‌ها و مفاهيم مورد استفاده در آينده‌پژوهی، توسعه عمومی دانش آينده‌نگاری، طراحی و تدوين فرايندها و بسط تكنيک‌های گسترده و نوين آينده‌پژوهی و انتقال اين دانش به عنوان يک فعاليت توانمندساز، در سطح بخش دفاعی كشور.

انجام پروژه‌های بومی آينده‌نگاری در حوزه‌های مأموريتی و ارائه مشاوره به سازمان‌های صنعتی دفاعی برای تعريف و اجرای پروژه‌های آينده‌نگاری، به عنوان تأمين‌كننده مبنای تصميم‌گيری‌های امروز بوده و قطعاً در راستای توليد محتواهای آينده مطلوب و شكل بخشيدن به گفتمان آينده پرافتخار دفاع و اقتدار و سربلندی نيروهای مسلح خواهد بود.

درباره کتاب راهبرد‌های جمهوری خلق چین برای اکتساب فناوری های پیشرفته

در این کتاب می‌خوانیم : به عقیده چینی ها یکی از دلایل اصلی عقب ماندن آنها از غرب، ضعف آنها در زمینه فناوری است. چینی‌ها شکست خود را در (جنگ های تریاک) قرن نوزدهم، که از دیدگاه آنها آغازگر یک قرن تحقیر ملی برای آنها بود، را به ضعف خود در فناوری‌های نظامی نسبت می‌دهند. بر همین اساس تلاش چند ده ساله‌ چین برای دستیابی به برابری راهبردی با غرب بر به دست آوردن فناوری‌های نظامی پیشرفته تمرکز داشته است. 

 خواندن کتاب راهبرد‌های جمهوری خلق چین برای اکتساب فناوری های پیشرفته را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

 علاقه‌مندان به مطالعات راهبردی و اینده‌پژوهی مخاطبان این کتاب‌اند.


نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱٫۶ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۲۳۰ صفحه

حجم

۱٫۶ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۲۳۰ صفحه

قیمت:
۱۹,۰۰۰
تومان