کتاب تحلیل لایه لایه ای علت ها (جلد دوم)
معرفی کتاب تحلیل لایه لایه ای علت ها (جلد دوم)
تحلیل لایه لایه ای علت ها (جلد دوم ) اثر سهیل عنایتالله، نظریه و مورد کاویهای یک روششناسی یکپارچه و متحولساز آینده پژوهی (مجموعه مقالات) است که در مرکز آیندهپژوهش انتشارات موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی به چاپ رسیده است.
مركز راهبری آينده پژوهی علوم و فناوریهای دفاعی، به عنوان نخستين مركز رسمی آيندهپژوهی كشور، فعاليت خود را در ميانه سال ۱۳۸۳در بخش دفاعی آغاز كرده است. اين مركز در عرصههای زير فعالیت میکند:
مطالعه و پردازش محتواهای آينده و تحليل تبيينهای گسترده انجام شده در خصوص آن و از اين منظر، به دست دادن تصويرهای مطلوبتر و كاملتری از آينده، به خصوص باز كردن تحولات پيش رو و ابعاد نوين آن.
در اين راستا، مركز به مطالعه و تبيين روندهای متنوع شكلدهنده به آينده؛ رويدادهای شگفتیآفرين؛ سناريوها و تصورات از شكلهای گوناگون تعامل روندها و رويدادها در آينده؛ سياستها، برنامهها و اقدامات امروز؛ و در نهايت قوانين و سنتهای حاكم بر جهان هستی به عنوان بخشهايی از عناصر تشكيلدهنده آينده پرداخته است. در اين راستا مركز، به تناسب جايگاه خود در سلسله مراتب سازمانی، فعاليت ديدهبانی و پايش محيطی خود را در دو حوزه متمركز كرده است :
الف. ترسيم صحنههای نبرد آينده
ب. ترسيم صنايع دفاعی آينده
شناسايی، كسب آگاهی و توسعه روششناسیها و مفاهيم مورد استفاده در آيندهپژوهی، توسعه عمومی دانش آيندهنگاری، طراحی و تدوين فرايندها و بسط تكنيکهای گسترده و نوين آيندهپژوهی و انتقال اين دانش به عنوان يک فعاليت توانمندساز، در سطح بخش دفاعی كشور.
انجام پروژههای بومی آيندهنگاری در حوزههای مأموريتی و ارائه مشاوره به سازمانهای صنعتی دفاعی برای تعريف و اجرای پروژههای آيندهنگاری، به عنوان تأمينكننده مبنای تصميمگيریهای امروز بوده و قطعاً در راستای توليد محتواهای آينده مطلوب و شكل بخشيدن به گفتمان آينده پرافتخار دفاع و اقتدار و سربلندی نيروهای مسلح خواهد بود.
درباره کتاب تحلیل لایه لایهای علتها جلد دوم
این کتاب به پنج بخش تقسیم میشود. بخش نخست به معرفی روششناسی تحلیل لایه لایهای علتها، محیط و بافتار تاریخی ، مفهوم و همچنین تحقیقات و موردکاویهای کارگاهی آن میپردازد. بخش دوم با ارائه مقالات آیندهپژوهان برجسته ( اسلاتر، ترنبال، باسی، گراهام و کنی، کلی و لیست) و همچنین مقالات قدیمیتر از روش تحلیل لایه لایهای علتها ( گالتونگ ، شاپیرو و سردار) به مقایسه روش تحلیل لایه لایهای علتها و سایر روشها میپردازد. بخش سوم که بزرگترین بخش کتاب است شامل موردکاویهایی از بکارگیری روش تحلیل لایه لایه علتها در حوزههای مختلف از جمله مهندسی ژنتیک، فقر، نژادپرستی، جهانی شدن، آموزش، هوانوردی، رسانههای جهانی، ژاپن، شهرها و نظریههای اطلاعات است. بخش چهارم با ارائه مقالات( سیمون، راموس و روسو) روش تحلیل لایه لایه علت ها را به عنوان یک روش شناسی در حال تکامل معرفی میکند. این بخش همچنین شامل روایت کتاب شناسی و پاسخ به منتقدان روش تحلیل لایه لایهای علتها است.
خواندن کتاب تحلیل لایه لایهای علتها جلد دوم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به مطالعات راهبردی و آیندهپژوهی
حجم
۴٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۲
تعداد صفحهها
۵۷۰ صفحه
حجم
۴٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۲
تعداد صفحهها
۵۷۰ صفحه