کتاب از خودم تا خدا
معرفی کتاب از خودم تا خدا
کتاب از خودم تا خدا نوشته محبوبه بافرانی است. کتاب از خودم تا خدا را انتشارات متخصصان منتشر کرده است، این کتاب ارتباط شما با خدا را قویتر میکند.
درباره کتاب از خودم تا خدا
نویسنده در این کتاب قصد دارد تا جایی که در توانش است به شما یادآوری کند که اتفاقی اینجا نیستید و قطعاً دلیلی برای بودنتان هست و بگوید باید تلاش کنید برای لبخند و عشقی که این روزها کمرنگ شده و جای خود را به روزمرگی داده باید آنقدر بگردید تا بالاخره راز این عشق را پیدا کنید و لبخند را به خود و دیگران هدیه دهید.
آیا تابهحال به خودتان فکر کردهاید؟ فکر کردهاید که چرا به این دنیا آمدهاید؟ در سکوت خود به چه چیزهایی فکر میکنید؟ اصلاً با خودتان خلوت میکنید؟ یا دائم درگیر روزمرگیهای دنیا و زندگی شدهاید؟ اگر درگیر این سوالها هستید این کتاب را از دست ندهید.
برای اینکه بتوانیم درک درستی از زندگی، از جهان هستی، نحوۀ بودنمان، چگونگی کارکرد دنیا، چرایی وجودمان و در نهایت از خداوند داشته باشیم ابتدا باید بدانیم که ما که هستیم. این کتاب شما را با خودتان و خدایتان آشتی میدهد.
خواندن کتاب از خودم تا خدا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که میخواند ارتباط عمیقی با خداوند داشته باشند پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب از خودم تا خدا
اما باز با این حال گاهی از خداوند گلهمند میشویم و گمان میکنیم اگر سنگی جلوی پای ما میافتد حتماً مقصر خداست، اما او که عاری از هر عیبونقص است پس چگونه میتواند ما را بیازارد؟ خداوند آنقدر مهربان است که هرگز قصد آزار و اذیت ما انسانها را نداشته و ندارد و تنها خوشحالی و لذت ما را میخواهد، تابهحال به این فکر کردهاید که وقتی عاشق فرزند خود، یا همسر خود یا اصلاً حیوان خانگی خود هستید چه رفتارهایی نسبت به او دارید؟ دوست دارید فرزندتان گرسنگی بکشد و در فقر باشد یا دوست دارید دائم در حال پیشرفت و موفقیت باشد؟ در کودکی بازی کند و از لحظههایش لذت ببرد و هنگامی که بزرگ شد ازدواج کند، موفق باشد و شما شاهد آرامش و ازدواج موفق و سعادتمندی او باشید؟ یا وقتی عاشق همسر خود هستید دائم به او پرخاش میکنید؟ زور میگویید، قصد اذیت و آزارش را دارید یا نه؟ تمام تلاشتان را میکنید که آرامش را برایش به ارمغان آورید؟ به او محبت میکنید و کارهایی میکنید که او را خوشحال میکند؟ پس اگر اینگونه است خدایی که عاشق ما انسانهاست و خودش از جنس عشق است چگونه میتواند ما را عذاب دهد؟
خداوند چگونه میتواند عشق را عذاب دهد؟ خداوند چگونه میتواند موجودی که خودش خلق کرده را عذاب دهد؟مگر اینکه بیماریی خدادادی برای کسی حاصل شود که آن هم رنجی ظاهری است و درون آن دردها پر از درس است و درسهایی که شاید آن فرد باید تنها از این طریق فرا میگرفته تا روحش به تعالی رهنمون گردد و در نهایت همین بهظاهر مصیبت رحمتی از جانب پروردگار است که به نفع خود او تمام میشود چراکه روحش به تعالی و رشد میرسد. خداوند در قرآن میفرماید: هر خیری به شما میرسد از سمت من است و هر بدی و عذابی که به شما میرسد از سمت خودتان است. باز برای من سؤالی پیش میآید! پس سرمنشاء اینسختیهاکجاست؟ مگر من خودم میخواستم که آدم ضعیفی باشم؟ مگر خودم میخواستم که در سرمایهگذاریام ورشکست شوم؟ مگر من میخواستم بیوفایی ببینم؟ مگر خودم میخواستم که قربانی باشم؟ بله! درست است...
خودت میخواستی که همه اینها را تجربه کنی اما نمیدانستی که اینها را میخواستی! حواست نبوده! حواست به افکارت نبوده.
درست است ما انتخاب نمیکنیم که در چه خانوادهای، با چه ظاهری و با چه فرهنگی به دنیا بیاییم اما میتوانیم آموزههایمان را تغییر دهیم و خودمان انتخاب کنیم که زندگی خود را به کدام سمتوسو پیش ببریم.
مشکلی که این کتاب داره اینکه که فصل ها دارای انسجام لازم نیست ،و بعضا فصول یک هدف را دنبال نمیکند