معرفی و دانلود کتاب مرور سریع بر گوش و حلق و بینی (ENT) 2020 pdf + خلاصه رایگان

کتاب مرور سریع بر گوش و حلق و بینی (ENT) 2020

۴.۰ امتیاز(از ۳ رأی)
فاطمه شجاع صفت

معرفی کتاب مرور سریع بر گوش و حلق و بینی (ENT) 2020

کتاب مرور سریع بر گوش و حلق و بینی (ENT) (2020) نوشته فاطمه شجاع صفت، مجموعه‌ای کامل از اطلاعات مربوط به رشته پزشکی عمومی است که نکته‌های تخصصی این رشته را جمع‌آوری کرده. این کتاب شامل خلاصه درس و مجموعه سوال‌های آزمون است.

درباره کتاب مرور سریع بر گوش و حلق و بینی (ENT) (2020)

مؤسسه رزیدنت یار، حامی و پیشرو در نظام کمک آموزشی پزشکی کشور به سبک نوین و مطابق با آخرین پیشرفت های آموزشی در حیطه پزشکی است. در این کتاب اطلاعات جامع و طبقه‌بندی شده را در اختیار مخاطب قرار می‌دهد تا خواننده با استفاده از کتاب مرور سریع بر گوش و حلق و بینی (ENT) (2020) با صرفه‌جویی در زمان و انرژی اطلاعات یک‌پارچه و کاملی از مباحث به‌دست بیاورد و بتواند در کم‌ترین زمان ممکن بیش‌ترین و با کیفیت‌ترین یادگیری را داشته باشد. در کتاب مرور سریع بر گوش و حلق و بینی (ENT) (2020) مباحث با رفرنس و جزئیات در اختیار خواننده قرار گرفته است.

خواندن کتاب فصول منتخب مرور سریع بر گوش و حلق و بینی (ENT) (2020) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

مطالعه کتاب فصولمرور سریع بر گوش و حلق و بینی (ENT) (2020) برای کسانی که قصد شرکت در آزمون‌های رزیدنتی یا بورد تخصصی دارند پیشنهاد می‌شود زیرا کمک می‌کند اطلاعات را به‌صورت طبقه‌بندی شده و با صرفه‌جویی در زمان یادبگیرند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مرور سریع بر گوش و حلق و بینی (ENT) 2020 و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمرور سریع بر گوش و حلق و بینی (ENT) ۲۰۲۰
موضوعپزشکی عمومی
نویسندهفاطمه شجاع صفت
انتشاراتانتشارات رزیدنت یار
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۰/۰۶/۱۵
فرمت کتابPDF
شابک۹۷۸-۹۶۴-۸۷۹۹-۰۲-۶

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
من هم یک انسانمتصویر جلد کتاب من هم یک انسانم
کارولین التون
مجموعه سوالات ارتقاء و بورد تخصصی نورولوژی 1403 (قطب های مشهد، تهران)تصویر جلد کتاب مجموعه سوالات ارتقاء و بورد تخصصی نورولوژی 1403 (قطب های مشهد، تهران)
آذین گوران
چکیده و نکات کلیدی اصول جراحی شوارتز ۲۰۱۰؛ جلد اولتصویر جلد کتاب چکیده و نکات کلیدی اصول جراحی شوارتز ۲۰۱۰؛ جلد اول
سیمور شوارتز
اصول جراحی شوارتز 2019 (جلد دوم)تصویر جلد کتاب اصول جراحی شوارتز 2019 (جلد دوم)
چارلز برونیکاردی
رموز امتحانی جراحی شواتزتصویر جلد کتاب رموز امتحانی جراحی شواتز
خسرو نجاری
ارولوژی عمومیتصویر جلد کتاب ارولوژی عمومی
ناصر سیم‌فروش
ماجراهای تازه شاهزاده کوچولو (کتاب نهم؛ سیاره هیولا)تصویر جلد کتاب ماجراهای تازه شاهزاده کوچولو (کتاب نهم؛ سیاره هیولا)
ژیل آدریان
چکیده و نکات کلیدی اصول جراحی شوارتز ۲۰۱۰؛ جلد دومتصویر جلد کتاب چکیده و نکات کلیدی اصول جراحی شوارتز ۲۰۱۰؛ جلد دوم
سیمور شوارتز
سوالات آزمون بورد تخصصی بیماری های داخلی ۱۳۹۹تصویر جلد کتاب سوالات آزمون بورد تخصصی بیماری های داخلی ۱۳۹۹
محمدمهدی فلاحتیان
مجموعه سوالات بورد و ارتقا رشته داخلی 1400تصویر جلد کتاب مجموعه سوالات بورد و ارتقا رشته داخلی 1400
سیدسعید نورانی یزدی
سوالات ارتقا و بورد داخلی (۹۷ و ۹۸)تصویر جلد کتاب سوالات ارتقا و بورد داخلی (۹۷ و ۹۸)
کامران احمدی
مجموعه سوالات بورد و ارتقاء تخصصی نورولوژی سال های 1400 و 1401تصویر جلد کتاب مجموعه سوالات بورد و ارتقاء تخصصی نورولوژی سال های 1400 و 1401
فریده زمانی
دستنامه طب اورژانس تینتینالی؛ ویراست هشتمتصویر جلد کتاب دستنامه طب اورژانس تینتینالی؛ ویراست هشتم
حمیده اکبری
تصمیم گیری های بالینی دندانپزشکی مبتنی بر معتبرترین شواهد علمیتصویر جلد کتاب تصمیم گیری های بالینی دندانپزشکی مبتنی بر معتبرترین شواهد علمی
رضا یزدانی
به عشق اوتصویر جلد کتاب به عشق او