دانلود و خرید کتاب مبانی حفاظ سازی تابش در پزشکی ساناز حریری تبریزی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب مبانی حفاظ سازی تابش در پزشکی

کتاب مبانی حفاظ سازی تابش در پزشکی

معرفی کتاب مبانی حفاظ سازی تابش در پزشکی

مبانی حفاظ سازی تابش در پزشکی اثر ساناز حریری تبریزی و نعمت‌الله حیدرلو یکی از کتاب‌های تخصصی انتشارات دانشگاه شهید بهشتی برای دانشجویان و پژوهشگران است.

دانشگاه شهید بهشتی یکی از معتبرترین دانشگاه‌های دولتی ایران است که از سال ۱۳۳۸ به عنوان یکی از مراکز علمی معتبر فعالیت خود را آغاز کرده است. این دانشگاه ۱۹ دانشکده، ۳ پردیس و ۱۶ پژوهشکده و مرکز مطالعاتی و تحقیقاتی دارد.

انتشارات دانشگاه شهید بهشتی (دانشگاه ملی سابق) با نام اداره انتشارات در سال ۱۳۵۲ فعالیت خود را آغاز کرد، این مجموعه از سال ۱۳۵۳ مرکز فروش کتاب خود را هم در دانشگاه تاسیس کرد.

دکتر علی آموزش اولین مدیر این انشارات بود. این انتشارات سال ۱۳۵۴ با نام «دفتر انتشارات و تامین منابع درسی» فعالیت خود را به‌طور مستقل از اداره روابط عمومی دانشگاه گسترش داد.

فعالیت رسمی و سازمان یافته انتشارات و چاپخانه از سال ۱۳۵۹ با مدیریت دکتر رضا شعبانی شروع شد و بعد از چندین مرحله تغییر در سیستم، انتشارات دانشگاه شهید بهشتی در حال حاضر در زمینه چاپ و نشر آثار دانشگاهی و پژوهشی و مجلات بسیار توانمند است و آثار ارزشمندی در اختیار دانشجویان، اساتید و پژوهشگران قرار می‌دهد.

کتاب‌های انتشارات دانشگاه شهید بهشتی زیر نظر اساتید و متخصصین هر رشته منتشر می‌شوند و بهترین و جامع‌ترین اطلاعات را در اختیار خوانندگان قرار می‌دهند تا هم دانشجویان این دانشگاه و هم دانشجویان دانشگاه‌های دیگر و علاقه‌مندان بتوانند به راحتی به کتاب‌های مورد نیازشان دسترسی داشته باشند.

درباره کتاب مبانی حفاظ سازی تابش در پزشکی

این کتاب دربردارندۀ اطلاعاتی از معتبرترین مراجع اصلی فیزیک تابش، حفاظت پرتوی و استانداردهای حفاظ‌سازی است که کوشیده‌ایم به‌روزترین توصیه‌های کاربردی مورد نیاز کشور در آن بیان شود.

کتاب مشتمل بر هشت فصل است که چهار فصل نخست آن، به مبانی نظری طراحی حفاظ و چهار فصل بعدی به محاسبات طراحی حفاظ اختصاص داده شده است. فصل اول دربارۀ کمیت‌های رادیومتریک است. در فصل‌های دوم و سوم، به‌ترتیب برهمکنش پرتوها با ماده و انواع چشمه‌های متداول در طراحی حفاظ توضیح داده شده‌اند. فصل چهارم توابع پاسخ و کمیت‌های دزیمتریک را معرفی می‌کند. مفاهیم مهندسی و محاسباتی، از فصل پنجم و با بحث حفاظت در برابر تابش خارجی آلفا، بتا و فوتون و تعریف مفاهیم اصلی آغاز می‌شود. در فصل ششم روش محاسبات حفاظ برای دستگاه‌های تشخیصی پزشکی شامل رادیولوژی، سی‌تی اسکن، پزشکی هسته‌ای و... ارائه می‌شود. فصل هفتم نیز محاسبات حفاظ برای دستگاه‌های درمانی خارجی، براکی‌تراپی و روش‌های نوین درمان را دربر می‌گیرد. در پایان، نکات مفید حفاظ‌سازی، شامل معرفی مواد مورد استفاده در طراحی حفاظ تابش، جایگاه شبیه‌سازی مونت‌کارلو در حفاظ‌سازی و بهینه‌سازی در فصل هشتم ارائه می‌شود.

در این کتاب کوشیده‌ایم مرجع مطالب در ابتدای متن‌های پیوسته ارائه شود؛ درصورت ارائۀ مطلب از مراجع دیگر، در محل‌های مناسب مشخص کرده‌ایم تا خوانندگان علاقه‌مند، برای تکمیل اطلاعات خود، به آن‌ها مراجعه کنند. از نقاط قوت این اثر می‌توان به جامعیت مطالب در یک مرجع واحد و ارائۀ به‌روزترین اطلاعات در جدول‌های پیوست اشاره کرد.

 خواندن کتاب مبانی حفاظ سازی تابش در پزشکی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی هسته‌ای، به‌ویژه گرایش پرتوپزشکی و کاربرد پرتوها، دانشجویان فیزیک هسته‌ای و رشته‌های علوم پایۀ پزشکی مرتبط با تابش، همچنین مهندسان طراحی حفاظ پناهگاه‌های دستگاه‌های پرتوپزشکی، مسئولان فیزیک بهداشت در تأسیسات صنعتی مرتبط با تابش و مراکز تشخیصی و درمانی و متخصصان فیزیک پزشکی بالینی مخاطبان این کتاب‌اند.

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۶٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۴۳۲ صفحه

حجم

۶٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۴۳۲ صفحه

قیمت:
۳۲,۰۰۰
تومان