کتاب آمار
معرفی کتاب آمار
کتاب آمار اثری نوشته دبورا جی. رامزی با ترجمه شیرین غفوری، یکی از کتابهای مجموعه دامیز است. این کتاب تمام آنچه را که باید درباره علم آمار و احتمالات بدانید، با زبان ساده به شما میآموزد.
آوند دانش نهادی فرهنگی است که در کنار انتشارات کتابهای فارسی در حوزههای متنوع، فراهمآوری محصولات انتشارات وایلی را نیز به شکلی گسترده انجام میدهد. این انتشارات از ابتدای سال ۱۳۹۱ با در پیش گرفتن برنامهای مدون جهت انتشار کتاب به شکلی طبقهبندیشده و با رعایت قوانین جهانی کپیرایت، توانسته تصویری پررنگتر از خود در بازار کتاب ایران به نمایش گذارد. طی دو دههی گذشته، نام آوند دانش اغلب مترادف با نام وایلی بوده است و این انتشارات با تهیه و توزیع بهموقع بهترینها از ناشران زیرمجموعهی وایلی، خود را به عنوان یکی از تأمینکنندگان قابل اطمینان و برتر کتاب نزد دانشگاهیان و پژوهشگران کشور معرفی کرده است.
مجموعه کتابهای پرفروش دامیز آوند دانش، کتابهایی آموزشی و راهنما برای یادگیری گام به گام مهارتهای گوناگون و به دست آوردن اطلاعات در زمینههای مختلفی مانند کسب وکار، هنرهای گوناگون، سرگرمی، کامپیوتر، تغذیه و سلامت، زبان انگلیسی، مهارتهای زندگی، روانشناسی، ادبیات، تاریخ و.... هستند.
آمار یکی از علومی است که هرچند در ظاهر ساده است و گاه حتی بی اهمیت جلوه میکند، اما بیشتر از آنچه که ما میدانیم و تصورش را میکنیم، اهمیت دارد. دبورا جی. رامزی در این کتاب مخاطبانش را به دنیای جذاب علم آمار میبرد و از صفر تا صد این علم را به ما میآموزد.
کتاب آمار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب اثری مفید برای تمام دانشجویان رشتههای ریاضی و آمار و احتمالات است.
من برای یادگیری مفاهیم درس آمار به کتاب ها و ویدیوهای مختلفی رجوع کردم و این کتاب قابل فهمترین و روانترین آموزشی بود که دیدم.