دانلود و خرید کتاب شناخت مسیر ثروت میثم عامری
تصویر جلد کتاب شناخت مسیر ثروت

کتاب شناخت مسیر ثروت

معرفی کتاب شناخت مسیر ثروت

کتاب شناخت مسیر ثروت نوشته میثم عامری اثری در زمینه موفقیت در کسب‌وکار است است که در انتشارات آوای چلچله شاهرود به چاپ رسیده است.

درباره کتاب شناخت مسیر ثروت

ما در حد توان خود برای رسیدن به ثروت تلاش می‌کنیم. این سعی  بستگی به دید ما در ایجاد آرامش و آسایش حاصله از ثروت دارد. به طور قطع راه کسب نادرست آن را نمی‌توان دلیل بر سیاه بودن چهره ثروت دانست. در باور برخی افراد، رسیدن به پول انسان را از پاکی دور کند؛ در واقع تعداد کمی از این افراد قصد دارند کم کاری و کاستی خود را با این باور بپوشانند و در جهت رسیدن به ثروت هیچ تلاشی از خود بروز ندهند. جامعه‌ای که از چنین افرادی کم کار و بی تحرک تشکیل شده، هرگز قدرت پیمودن راه توسعه را نخواهد داشت.

ثروت ابزاری برای رسیدن به سطح زندگی بهتر برای مالک آن است. ثروت را می‌توان بخش کوچکی از هویت ارزش دانست که یکی از برجسته ترین شمایل آن پول است. به صراحت می‌توان گفت در دنیای امروز تمام ابعاد کلی جامعه، متأثر از وضعیت اقتصادی است. علم اقتصاد سعی دارد در این ابعاد رشدی منظم برقرار کند، تا حد کمال میزان رفاه، موجودیت ارزش و امکانات را برای مردم فراهم کند و قدرت مالی کشور را در جهان نمایان سازد و این موضوع زمانی بیشتر به واقعیت نزدیک می‌شود که یکی از داده‌های ثروت پیشرفت باشد. تأثیری که پیشرفت بر طرز فکر ما دارد بسیار گسترده است.

ما با ثروت به خواسته هایمان نزدیک تر می‌شویم، خواسته هایی که زادگاه آن همان تفکر ماست. ما برای زندگی در اجتماع نیاز داریم وارد چرخه اقتصاد شویم. اما اگر بخواهیم نادانسته در این چرخه قدم بگذاریم جایی جز در پایین ترین نقطه این چرخه نصیب ما نخواهد شد. در این کتاب سعی شده تا آموزش داده شود که چگونه از یک اتفاق به ظاهر ساده برداشتی صحیح از جنس اقتصاد داشته باشیم.

در این کتاب سعی شده آموزش داده شود که چگونه از یک اتفاق به ظاهر ساده برداشتی صحیح از جنس اقتصاد داشته باشیم.

خواندن کتاب شناخت مسیر ثروت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان‌ به کتاب‌های موفقیت در کسب‌وکار مخاطبان این کتاب‌اند.

بخشی از کتاب شناخت مسیر ثروت

همه می‌دانید که ثروت عاملی است که ما را برای رسیدن به آن وادار می‌کند تمام تلاش خود را به کار بگیریم. این خود قدرت محرکی برای رشد و تعالی هر چه بیشتر ما می‌باشد.

نکته خوبی است که ما برای رسیدن به ثروت تمامی قدرت‌های پنهان خود را که قبل از این از وجود آنها آگاه نبودیم کشف کنیم . وما این کشف را مدیون چالش‌هایی هستیم که در کار به ما وارد شده است. رسیدن به این کشف را مدیون موتوری به نام ثروت هستیم، کمتر کسی این موضوع که ما با قرار گرفتن در کمبودها دست به نو آوری می‌زنیم را رد می‌کند. بله این یک واقعیت است اگر ما برای رسیدن به ثروت در تنگنا قرار نگیریم ثروت ارزش خود را از دست می‌دهد و تبدیل به همان موهبت هایی می‌شود که خدا از بدو تولد به ما هدیه داده است و ما قدر این نعمت‌ها را نمی دانیم مگر آن که کمبود ی در آنها حس کنیم. پس خوب است قبل از به دست آوردن چیزی به نتیجه از دست دادن آن از دیدگاه خودمان پی ببریم تا در حفظ و نگهداری آن کوشا باشیم.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است