دانلود و خرید کتاب اوتیسم در کودکان مهدیه صادق‌پور خارکنی

معرفی کتاب اوتیسم در کودکان

کتاب اوتیسم در کودکان نوشته مهدیه صادق‌پور خارکنی و بهزاد شوقی راهنمایی برای والدینی است که کودک مبتلا به اوتیسم دارند.

 درباره کتاب اوتیسم در کودکان

اوتیسم یکی از اختلال های تحولی است که ادراک کودک از جهان و نحوه یادگیری او از تجربیاتش را تحت تاثیر قرار می‌دهد، حتی در میان پیچیده‌ترین اختلال‌ها، اوتیسم همچنان به عنوان یک معما مطرح است.

 اوتیسم یکی از رایجترین گروه‌های اختلال است که به اختلال‌های طیف اوتیسم معروف است. اختلال طیف اوتیسم به عنوان یکی از مهم‌ترین اختلال‌های کودکی  عبارت است از مجموعه‌ای از اختلال‌های عصبی تحولی که در سراسر زندگی انسان ادامه دارد. ویژگی‌های اختلال اوتیسم نقص در مهارت‌های ارتباطی و اجتماعی، وجود رفتارهای کلیشه‌ای، نقص در کارکردهای اجرایی، ناتوانی هوشی، رفتارهای چالشی و آسیب‌های روانی است. 

اختلال در مهارت‌های ارتباطی و تعامل اجتماعی به هر دو صورت کلامی و غیرکلامی دومین جنبه از نقایص سه‌گانه اختلال اوتیسم را تشکیل می‌دهد. آسیب در مهارت‌های ارتباطی می‌تواند مشکلات افراد اوتیستیک را در تعامل اجتماعی تشدید کند. درصد بالایی از کودکان اوتیستیک ممکن است هرگز به مهارت‌های زبان کاربردی دست پیدا نکند. حتی در صورت دستیابی کودک به مهارت‌های گفتاری، اصلی‌ترین آسیب به جنبه کاربردی زبان یعنی استفاده اجتماعی از زبان مربوط می‌شود که این مساله رشد و پیشرفت آن‌ها را در حیطه اجتماعی با مشکل بیشتری مواجه می‌سازد. افزون بر نقایص ارتباط کلامی افراد اوتیستیک، نقایص بسیاری نیز در مهارت‌های ارتباطی غیرکلامی آن‌ها گزارش شده است از جمله این نقایص می‌توان به ناتوانی در فهم محرک‌های اجتماعی و هیجانی مانند حالات هیجانی در چهره دیگران و نقایص مربوط به توجه مشترک اشاره نمود . مهارت‌های توجه مشترک مانند اشاره کردن و ارتباط با نگاه که توجه کودک و مراقب او را به منظور کسب تجربه‌ای مشترک بر یک شی متمرکز می‌کند، به عنوان گونه‌ای از مهارت‌های غیرکلامی مربوط به ارتباط در افراد اوتیستیک دارای اختلال است. این در حالی است که پژوهش‌ها نشان می‌دهد اختلال در توجه مشترک اغلب کودکان اوتیستیک را از کودکان عادی متمایز می‌کند.

اوتیسم عبارت است از ناتوانی کودک در برقراری ارتباط با مردم یا موقعیت ها. کودکان مبتلا به اوتیسم اغلب به عنوان کودکان آرام اشتباه گرفته می شوند زیرا توقعات زیادی از والدین خود ندارند. بعد از نوزادی هیچ وابستگی نسبت به اشخاص نشان نداده، بر عکس به اشیا مکانیکی وابسته می شوند. اوتیسم به وسیله مجموعه‌ای از علایم تشخیص داده می‌شود نه فقط یک علامت. مشخصه اصلی اوتیسم نقص در واکنش‌های اجتماعی، ارتباطات، توجه محدود شده و رفتارهای تکراری است. 

 کتاب حاضر به تعریف اختلال اوتیسم و تاریخچه این اختلال پرداخته است و پس از آن سطوح اختلال طیف اوتیسم و نشانه‌شناسی آن، راه‌های شیوع آن ویژگی‌های کودکان مبتلا و بسیاری از مسائل مرتبط با کودکان اوتیستیک و خانواده‌های آنان را بررسی کرده است.

 خواندن کتاب اوتیسم در کودکان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

 خانواده‌هایی که کودکان مبتلا به اوتیسم دارند، مخاطبان این کتاب‌اند.

فهرست کتاب اوتیسم در کودکان

مقدمه 

تعریف اختلال طیف اوتیسم 

تاريخچه 

سطوح اختلال طیف اوتیسم 

سطح ۱: نیازمند حمایت 

سطح ۲: نیازمند حمایت زیاد 

سطح ۳: نیازمند حمایت بسیار زیاد 

نشانه شناسي اختلال اوتیسم 

شیوع اختلال طیف اوتیسم 

ويژگي هاي شناختي كودكان مبتلا به اوتیسم 

سبب شناسي اختلال طیف اوتیسم 

محيط اجتماعي 

رويكرد عصبي 

گذر از کودکی به بزرگسالی 

خانواده 

مدلهاي سبب شناسي و درمان اختلال طیف اوتیسم 

درمان اختلال طیف اوتيسم و انواع آن 

مداخله رفتاري فشرده اوليه 

آماده‌سازی مهارت‌های اجتماعي 

آموزش مهارت‌های اجتماعی در کودکان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم 

روش‌ها‌ی كمك به رشد مهارت‌های اجتماعي 

چهار مرحله ساده برای بهبود عملکرد اجتماعی کودکان مبتلا به اوتیسم 

چگونه به کودکان مبتلا به اوتیسم آموزش بدهیم؟ 

محصولات کمک‌آموزشی برای کودکان اوتیسم 

منابع 


نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱٫۶ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۷۵ صفحه

حجم

۱٫۶ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۷۵ صفحه

قیمت:
۴,۵۰۰
تومان