کتاب اینستاپول
معرفی کتاب اینستاپول
در کتاب اینستاپول نوشته مهندس سارا ترابی، نقشه راه کسب درآمد از اینستاگرام (با جدیدترین تکنیکها و ترفندها) را فرامیگیرید.
درباره کتاب اینستاپول
بیل گیتس رییس شرکت مایکروسافت میگوید:
اگر کسبوکارتان در اینترنت نیست یعنی کسبوکاری ندارید. باید در اینترنت دیده شوید تا برنده شوید برندی، برنده است که در فضای مجازی بگوید من هستم. برای موفقیت در کسبوکار، استفاده از اینستاگرام دیگر یک مزیت و انتخاب نیست، بلکه ضرورت است.
کسبوکار اینترنتی به چه معنا است؟
به مجموعه کارهایی که در بستر اینترنت انجام میشود و کسب درآمد و سود را به دنبال دارند؛ کسبوکار اینترنتی میگویند. شما برای راهاندازی کسبوکار خودتان دو راه دارید، کسبوکارهای فیزیکی و کسبوکارهای اینترنتی، ولی چرا اینترنتی؟
سارا ترابی در این کتاب تحسین شده شما را با مزایا و اهمیت بازاریابی اینترنت به ویژه از طریق اینستاگرام آشنا میکند. این کتاب ۹ فصل دارد. فصل اول به اهمیت بازاریابی اینترنتی و انواع بازار اینترنتی میپردازد و در ادامه به شما کمک میکند تواناییهای خود را بشناسید و ایدههای خود را به اجرا درآورید.
فصل دوم چرایی کسبوکار از طریق اینستاگرام را تشریح میکند و مزیتهایش را برمیشمارد.
در فصل سوم با ویژگیهای فنی کار با اینستاگرام آشنا میشوید و روش کار با آن را فرا میگیرید.
فصل چهارم موضوع افزایش فالورها را بررسی میکند و فصل پنجم آناتومی و اصطلاحات اینستاگرامی را برای شما توضیح میدهد.
در فصل ششم میآموزید که چگونه برای معرفی محصول خود کپشنی قوی بنویسید و تکنیکهای آن به شما آموزش داده میشود.
فصل هفتم به ترفندها و مزایای هشتگگذاری موفق و نقش آن در افزایش فالورها اشاره میکند.
فصل نهم نیز به موضوع استوریها و لایوها و چگونگی افزایش بازدید آنها اشاره دارد.
شما با خواندن و اجرایی کردن آموزههای کتاب اینستاپول، میتوانید از علاقه و تخصصتان و مشخص کردن نوع خدمات و محصولات، پیج اینستاگرام کسبوکارتان را راهاندازی کرده و توسعه بدهید تا طعم لذیذ برند شدن و درآمدزایی از اینترنت و اینستاگرام را بچشید.
خواندن کتاب اینستاپول را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
همه علاقهمندان به فراگیری فنون کسبوکار اینترنی به ویزه کار با اینستاگرام مخاطبان این کتاباند.
بخشی از کتاب اینستاپول
انواع بازاریابی اینترنتی کدام است؟
بهترین نوع بازاریابی برای کسبوکارهای آنلاین نوع اینترنتی آن است. امروزه با توجه به نقش پررنگ اینترنت در زندگی افراد اکثر کسبوکارها به بازاریابی اینترنتی روی آوردهاند. در دیجیتال مارکتینگ مشتری از طریق اینترنت جذب برند میشود و در همان فضا نیز خرید را انجام میدهد و در صورت رضایت به مشتری دائم تبدیل میشود.
هدف این بازاریابی متمرکز شدن به کاربران اینترنت و فضاهای مجازی است. به دلیل فراگیر شدن فضای مجازی بین افراد این روش بازاریابی جزو مهمترین و تأثیرگذارترین روشها برای رشد کسبوکار اینترنتی است. آمارها و نتایج جمعآوریشده از سایتها نیز نشاندهنده تأثیر بسیار زیاد این بازاریابی بر کسبوکارهای آنلاین هستند.
بازاریابی از طریق بهینهسازی موتورهای جستجو، بازاریابی محتوایی، بازاریابی شبکههای اجتماعی، وبسایت، بازاریابی از طریق ایمیل، تبلیغات آنلاین و … از انواع پرکاربرد بازاریابی اینترنتی و دیجیتال مارکتینگ است.
که در این کتاب در خصوص یکی از زیرشاخههای بازاریابی شبکههای اجتماعی، «اینستاگرام مارکتینگ» صحبت میکنم.