کتاب تا آهنگ درونت هست وقت مردن نیست!
معرفی کتاب تا آهنگ درونت هست وقت مردن نیست!
کتاب تا آهنگ درونت هست وقت مردن نیست! نوشته سرنا دایر است که با ترجمه مرجان رزمآزما منتشر شده است. کتاب تا آهنگ درونت هست وقت مردن نیست! را انتشارات لیوسا منتشر کرده است.
درباره کتاب تا آهنگ درونت هست وقت مردن نیست!
نویسنده در خانوادهای فرهیخته بزرگ شده است و پدرش کتاب ۱۰ راز موفقیت را نوشته است و او با نوشتن کتاب تا آهنگ درونت هست وقت مردن نیست! جوابی به سوال حقیقی زندگی داده است.
نویسنده در مقدمه میگوید: پدر و مادرم به ما یاد دادند که به علائق و خواسته هایمان اعتماد کنیم، به ندای دلمان گوش کنیم و کاری را انجام دهیم که فکر می کنیم به صلاحمان است. آنها مرا تشویق کردند که هر باوری که فکر میکنم به صلاحم نیست کنار بگذارم و از هر عقیده و نظری در جامعه که با من در تضاد است صرف نظر بکنم. آنها به وضوح با آلبرت انیشتین موافق بودند که یک بار در مصاحبه ای گفته بود: " عقل سلیم یعنی مجموعهای از تعصب ها که تا هجده سالگی جمع آوری میشود. "
به عقیده نویسنده گاهی اوقات بهترین راه این است که به جای استفاده از عقل، بینش و بصیرت ذاتی خود را به کار گیریم. این کتاب تصویری از صلح و ارامش و دوستی است که کمک میکند بهتر و شادتر زندگی کنید. این کتاب به شما کمک میکند ندای درونتان را پیدا کنید و در تمام مراحل زندگی به آن گوش دهید. پدر نویسنده وین دایر نویسنده و سخنران مشهور کتابها موفقیت و خودیاری و روانشناسی است. او در ۱۰ می ۱۹۴۰ متلد شده است. تاب ه حال بیشتر از ۳۰ میلیون جلد از کتابهای وین دایر در تمام دنیا فروش رفته است و او یکی از موفقترین نویسندگان موفقیت و خودیاری در جهان است. وین دایر در سال ۱۹۸۷ به عنوان بهترین سخنران ایالات متحده آمریکا انتخاب شد و در سال ۲۰۱۱ به عنوان سومین فرد معنوی جهان انتخاب کرد. دختر او نتیجه سیستم تربیتی پدری است که حرف گوش کن بودن و تخت مرتب کردن دغدغهاش نبوده و زندگی را جور دیگری برای فرزندانش ساخته است.
این کتاب که نتیجه همکاری پدر و دختر است زندگی شما را روشن میکند و کمک می کند این نور را در قلبخودتان پیدا کنید و زندگیتان معنایی تازه بگیرد.
خواندن کتاب تا آهنگ درونت هست وقت مردن نیست! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که به دنبال یک زندگی شاد هستند پیشنهاد میکنیم.
فصلهای کتاب تا آهنگ درونت هست وقت مردن نیست!
تشکر قدردانی
مقدمه سرنا
مقدمه دکتر وین دایر
فصل اول: تا آهنگ درونت هست وقت مردن نیست
فصل دوم: ذهنی باز برای هر عقیده داشته باش و دنبالهرو نباشید
فصل سوم: چیزی که در وجود خودت نیست نمیتوانی به کسی ببخشی
فصل چهارم: در پناه سکوت
فصل پنجم: گذشته را رها کن
فصل ششم: هیچ مشکلی را نمیتوان با ذهنی حل کرد که خود باعث بوجود آمدن آن مشکل شده است
فصل هفتم: هیچ کینهای موجه و منطقی نیست
فصل هشتم: خود را به گونهای تصور کنید که گویی هم اکنون همان کسی شدهاید که همیشه آرزو داشتید
فصل نهم: قدر خدایی بودن را بدانید
فصل دهم: عقل، افکاری را که باعث ضعف جسم میشود، پس میزند