کتاب اصول اولیه نوروفیدبک
معرفی کتاب اصول اولیه نوروفیدبک
کتاب اصول اولیه نوروفیدبک نوشته مایکل پی. کوهن است. کتاب اصول اولیه نوروفیدبک را انتشارات متخصصان برای علاقهمندان به روانشناسی و دانشجویان و متخصصان این رشته منتشر کرده است.
درباره کتاب اصول اولیه نوروفیدبک
بسیاری از کتب با موضوعات مراقبت از سلامت، دارای نوشتهای با عنوان انصراف از ادعا و مسئولیت هستند. پس ما همچنین عنوانی را در این کتاب خواهیم داشت. هدف ما از ارائه اطلاعات موجود در این کتاب، ارائه راهنمایی برای کمک به شما است. نه نویسنده و نه هیچکدام از دست اندرکاران این کتاب و یا اطلاعات موجود در آن، مدعی نیستند که نوروفیدبک میتواند جایگزینی برای درمانهای پیشرفته ذهنی و دارویی باشد. از این کتاب برای درک بیشتر مسائل استفاده کنید، از متخصصان منتخب خود در مورد انتخاب روشهای درمانی سؤال کرده و با آنها به بحث و تبادل نظر بپردازید. نویسنده، ناشر و سایر دست اندرکاران کتاب اصول اولیه نوروفیدبک، وبسایت یا هر نهادی تحت این عنوان مسئولیت خسارت و یا آسیب ادعا شده به واسطه اطلاعات و پیشنهادات این کتاب را نمیپذیرند. هدف کتاب آموزش خوانندگان در مورد نوروفیدبک به عنوان یک راهکار مناسب برای درمان ناهنجاریهای مغزی است تا بتوانند زندگی کاملتر، شادتر و سالمتری داشته باشند.
خواندن کتاب اصول اولیه نوروفیدبک را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به روانشناسی و متخصصان و دانشجویان این رشته پیشنهاد میکنیم.