کتاب در فراز و فرود زندگی از خلاقیت های انگیزه بخش استفاده کنید
معرفی کتاب در فراز و فرود زندگی از خلاقیت های انگیزه بخش استفاده کنید
کتاب در فراز و فرود زندگی از خلاقیت های انگیزه بخش استفاده کنید اثری از سانیدی چاروسیا با ترجمه محمد نظمی است که در باب تحسین آفرینشها نوشته شده است. این کتاب به مخاطبان کمک میکند تا ذهنشان را آرام کنند و مثبتاندیشی را فرا بگیرند.
درباره کتاب در فراز و فرود زندگی از خلاقیت های انگیزه بخش استفاده کنید
سانیدی چاروسیا، کتاب در فراز و فرود زندگی از خلاقیت های انگیزه بخش استفاده کنید را در تحسین آفرینش ها نوشته است. این کتاب برای آن دسته از افرادی است که در جستجوی کلماتی آرامش بخش میگردند بلکه بتوانند ذهن و روح خود را آرام کنند و مثبت اندیشی را به زندگی خود دعوت کنند.
در این کتاب قرار است نوشتهها و متون کوتاهی را بخواهیم که هر یک کمک بزرگی به ما میکنند تا مسیر زندگی خود را به مسیری تبدیل کنیم که در آن تنش و چالش، جای نداشته باشد. این کتاب قرار است به ما روشهایی برای خلاق شدن بیاموزد و ما را در راه رسیدن به آرامش جسم و ذهن یاری کند. آرامشی که لایقش هستیم و گوشهای از دنیا انتظارمان را میکشد. تنها کاری که باید بکنیم این است که آن را به زندگی خود دعوت کنیم.
کتاب در فراز و فرود زندگی از خلاقیت های انگیزه بخش استفاده کنید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
تمام کسانی که به آرامش ذهن و جسم خود اهمیت میدهند، مخاطبان کتاب در فراز و فرود زندگی از خلاقیت های انگیزه بخش استفاده کنید هستند.
بخشی از کتاب در فراز و فرود زندگی از خلاقیت های انگیزه بخش استفاده کنید
همهمان میدانیم افکارمان مانند روحمان جاودانه است؛ بنابراین من با کمک این کتاب میخواهم افکارم را با خوانندگان عزیزم در میان بگذارم. من همیشه دختر درونگرایی بودهام. سخنرانی در جمع همیشه بزرگترین ترسم بوده است، اما در این کار استعداد هم داشتم؛ پس تنها راهم غلبه بر ترس بود، چون نمیتوانستم بگذارم استعدادم تلف شود. با سختکوشی و ممارست و صبر در مبارزه با ترسم پیروز شدم و در جایگاه مناظرهکننده و سخنران و نویسنده ظاهر شدم. در بسیاری از مسابقات نویسندگی و سخنرانی شرکت کردهام و در بیشترشان برنده شدهام. با شرکت در این مسابقات، اعتمادبهنفس کافی و دانش و تجربۀ زیادی کسب کردم؛ بنابراین این کتاب برخی از سخنرانیها و مقالهها و تألیفهایم را به نمایش میگذارد. آیا خوانندگان من لطف میکنند کمی وقت بگذارند و نوشتههای خلاقانهام را بخوانند؟
از هیچکس انتظار نداشته باشید
انسانها ذاتاً از افراد نزدیک و مهم زندگیشان انتظار زیادی دارند. آنها فراموش میکنند در این دنیا توقع داشتن از هر کسی بیثمر است. این به این دلیل نیست که آن فرد نمیخواهد انتظاراتمان را برآورده کند، بلکه به این دلیل است که شرایط به او اجازه نمیدهد؛ پس بهجای توقع داشتن از دیگران، آنها را همان طور که هستند بپذیرید و هیچوقت انتظار نداشته باشید؛ فقط بپذیرید. مدام به خودتان یادآوری کنید توقع داشتن نابودتان میکند. هرگز از کسی انتظار نداشته باشید و شادمان زندگی کنید. «چیزهایی را دوست داشته باشید که در آنها توقعی وجود ندارد.»
لذت کمک کردن
موارد و اتفاقات مختلف برای ما احساس لذت یا شادیِ موقت ایجاد میکند، اما احساس خوشبختیای که از کمک به نیازمندان به دست میآوریم همیشگی و ملکوتی است و وصفش در کلمات نمیگنجد.
شاید این احساس نشانه یا پیامی از طرف خدا باشد که از ما خشنود است. با این حال، در دنیای امروز، کماند افرادی که شانس تجربۀ چنین حسی را دارند، چون امروزه افراد برای کمک به دیگران بهدنبال دلیل میگردند. آنها فقط وقتی به طرف مقابل کمک میکنند که برایشان منافعی در پی داشته باشد. به همین دلیل است که اکثر افراد نمیتوانند از حس کمک به دیگران لذت ببرند. فقط کمکی خیرخواهانه لذت نامحدودی در زندگیمان به وجود میآورَد. برای انجام کارهای نیک هیچوقت به دلیل نیاز نداریم؛ فقط به بصیرتی خالص و قدرتمند نیاز داریم.
کتاب معمولی در اوقات فراغت خوندنش بد نیست به نظرم کتاب اصلا ارتباطی با خلاقیت نداشت و اینکه تعداد صفحات کتاب در صفحه معرفی، نیاز به ویرایش داره که ۲ صفحه نوشته شده !