نظرات درباره کتاب شهر فرنگ اروپا و نقد و بررسی خوانندگان | طاقچه
تصویر جلد کتاب شهر فرنگ اروپا

نظرات کاربران درباره کتاب شهر فرنگ اروپا

انتشارات:نشر ماهی
امتیاز
۳.۴از ۱۸ رأی
۳٫۴
(۱۸)
سعید رستگار
الان نصف کتاب رو خوندم کشکولی است از اتفاقاتی که در قرن بیستم افتاده البته صحت و سقم توضیحات نویسنده بدلیل اینکه همراه با تحلیل و بعضا برداشتهای شخصی هست جای بررسی داره. ولی پشت سر هم اتفاقات رو میاره، بدون اینکه نظم خاصی رو دنبال کنه. مثلا از ادیان و آفرینش و جنگ و نژادپرستی و ... مطالبی میاره، البته پر است از سر نخ خوندن این کتاب به درد افرادی می خوره که تفکر انتقادی دارند. وگر نه میتونه علاوه بر سرنخ ها شبهات زیادی براتون داشته باشه
ب‍ـانـ‍ـو ک‍ـتاب‌الـمــلوک
واقعاً هر خط و صفحه‌ای از کتاب، هولناک و دردآوره! اما در عین حال متوجه می‌شی که تاریخ همیشه در حال تکراره! کوره‌های آدم‌سوزی، جای خودشون رو به چیزهای دیگه‌‌ای دادند اما رسالتش همچنان حفظ شده! ترجمه هم که عالی و درخشان.
مهدی ملک زاده
کتاب فاقد نظم خاصی از سلسه وقایا،چه از لحاظ موضوعی و چه از نظر زمانی بود و این توی ذوق زننده بود،به عنوان کتابی با ماهیت تاریخی.
mabad
من نسخه چاپی کتاب رو خوندم و لذت بردم.در قالب زبانی گاهی طنزآلود وقایع قرن بیستم اروپا مرور شده.ترجمه کتاب هم روان و قابل قبول است.
محمد
کتاب، سبکی موجز و نکته‌گویانه دارد. یک اتفاق تاریخی مهم یا غیرمهم را در یک جمله یا دست بالا در یک صفحه بیان می‌کند. پیگیری کامل اون‌مطلب دیگه برعهده‌ی خود خواننده است. من کتاب رو بابت سرنخ‌های متعددی که میده خریدم ولی توی ذوقم خورد، چون درنهایت موضوعاتی که کتاب پوشش میده خیلی محدوده: نژادپرستی، الهیات، هولوکاست، و سبک زندگی. فقط چون هر موضوع رو تکه تکه کرده و در صفحات گوناگون آورده در نگاه اول به نظر میرسه که موضوعات متعددی رو داره بررسی می‌کنه.
این جانب فرهاد !
به گمان من : این کتاب نه کتابی است تاریخی ، نه رویدادنگاری است. قرار نیست مطالبش به ترتیب تاریخ وقوع رویداد مرتب شوند. قرار نیست با لحنی رسمی از دیدار رییسانٕ جمهور یا پادشاهان گزارش دهد. در این کتاب از تحلیلٕ مرسومٕ رویدادهای تاریخی، چراییٕ وقوع و بررسی آکادمیکٕ آثار رویدادها چیزی نمی بینیم. کتابی است نوشته شده برای « نیشتر » زدن. نیشتر به دُمَلی چرکین تا سر بگُشاید و عفونتٕ بویناک و دردناکش بیرون بریزد. این کار «درد» دارد. درد بسیار دارد. به همین خاطر نویسنده ، لحنی طنز و صد البته تلخ و گزنده برای بیان مطالب اختیار کرده. لحنی که با « نمک» ترجمه ی جناب دیهیمی برای فارسی زبانان «شیرین تر» شده. برای من گویی این کتاب آیینه ای است برابر آیینه ی این روزهای ما ، انگار که ابدیتی است که آدمیزاده در آن گرفتار آمده. تا چه کسی یا کسانی این آیینه بشکنند. ( توضیح : پاراگراف آخر با بهره گرفتن از یکی از اشعار مشهور شاملو نوشته شده. با احترام )
کاربر 2394925
مطالب کتاب خیلی پراکنده و غیر منسجم دارای فکت هایی که درستی اش معلوم نیست و بعضا بدون ارائه مدرک
mafian
بیش از حد خلاصه و بدون نظم بود
کاربر 5695695
خیلی خوب وجذاب وسبکی فوق العاده.

حجم

۱۰۶٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۱۲۲ صفحه

حجم

۱۰۶٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۱۲۲ صفحه

قیمت:
۸۰,۰۰۰
تومان