نظرات درباره کتاب کاج زدگی و نقد و بررسی خوانندگان | طاقچه
تصویر جلد کتاب کاج زدگی

نظرات کاربران درباره کتاب کاج زدگی

نویسنده:ضحی کاظمی
انتشارات:نشر چشمه
امتیاز:
۲.۹از ۲۱ رأی
۲٫۹
(۲۱)
احسان قربانیان
من حس خوندن جورج اورول رو داشتم. داستان خوب بود.روایت خوب بود و چسبید.تصور همچین دنیایی عجیب و جالب بود. و البته بسیار شبیه به این روزها
پاییز
از کتاب های آخر الزمانی. اول جمعیت زمین یه عااالمه زیاد میشه. بعد یه حکومتی سر کار میاد که همه چی و تغییر میده. نهایتا تو همین حکومت یه بیماری شایع میشه و همه بجز حدود 400 یا 500 تا بچه و نوجوون زنده میمونن و 6 تا پیرزن و پیرمرد. داستان خیلی یکدفعه ای تموم میشه و انگار یهو نویسنده حوصلش سر رفته و حال نمیکرده بیشتر ادامه بده. البته خوب کرد که تمومش کرد چون دیگه جذابیتش از بین رفته بود و برام جالب نبود سرنوشت این آدمای باقی مونده چی میشه. خسته کننده بود.
رضا
جذب نشدم
حمید۸۲
متن کتاب افسرده‌کننده است مخصوصا در این دوران. قلم نویسنده عالیه مخصوصا که از دید شخصیت های مختلف روایت میشد و هر شخص تقریبا ادبیات خاص خودش را داشت. نویسنده شخصیت پردازی نسبتا مناسبی داشت هرچند این شخصیت پردازی ها تک بعدی بودن. 📛از این جا به بعد ممکن است داستان لو برود📛 داستان از تناقضات درونی رنج می برد ، مثلا چگونه گروه ماد در آن شرایط که همه توسط دما - حکومت حاضر - کنترل میشوند آن ویروس را ساخته و آزمایش کنند ؟
کاربر 9096195
دوسش نداشتم
هاجر
عالی بود
atieh
من تا حالا کتاب فانتزی ایرانی نخونده بودم. به نظرم خیلی خوب و بدون اشاره به کشور و فرهنگ خاصی یه دنیای خیالی تو آینده رو تصویر کرده بود که در نهایت به حالتی آخرالزمانی می‌رسه. توصیف‌های خوبی داشت و ریزه‌کاری‌هایی رو مطرح کرده بود که شخصیت‌ها رو به خوبی معرفی می‌کرد. جاهایی از داستان سوال ایحاد می‌کرد و در ادامه به خوبی و به موقع جواب می‌داد. به نظرم اینکه ایراد گرفته بودن که زمانش معلوم نیست یا ماد چطور تونسته بود یواشکی ویروس بسازه، غیرمنطقی و واقعا بهانه‌جویی بود. در کل توصیه می‌کنم بخونید. من در حد داستان‌های جان کریستوفر و آسیموف دوستش داشتم.

حجم

۱۵۴٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۱۷۵ صفحه

حجم

۱۵۴٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۱۷۵ صفحه

قیمت:
۴۱,۵۰۰
۱۶,۶۰۰
۶۰%
تومان