نظرات درباره کتاب جنس ضعیف و نقد و بررسی خوانندگان | طاقچه
تصویر جلد کتاب جنس ضعیف

نظرات کاربران درباره کتاب جنس ضعیف

امتیاز:
۴.۰از ۶۵ رأی
۴٫۰
(۶۵)
شقايق بانو
یکی از قسمت هایی که از نظرم جالب بود ؛این کتاب تو دهه شصت میلادی نوشته شده تو اون زمان زنهای ایرانی ازادی داشتند و نویسنده به ایران نیومد چون از نظرش وضعیت زنها مناسب بود.بنظرم الان اگه این کتاب نوشته میشد اولین کشوری که می اومد ایران بود و این خیلی ناراحت کننده است که بجای پیشرفت پسرفت داشتیم.
عمار
داخل کتاب از ایران به عنوان کشوری مسلمان نام برده شده که زنانش در شرایطی معقول زندگی می‌کنند.‌ البته به نظرم بهتر بود درباره ایران هم مینوشت که بدونیم اون شرایط معقول چی بوده
parisa.p
یه فصل از کتاب اصلی حذف شده ، این کتاب به زبان های دیگه یه فصل از سفذ به ترکیه هم داره که کاملااااا حذف شده حتی تو فصل اخر به عنوان نتیجه گیری از زن هایی در انکارا یاد میشه در حالی که ما تو کل کتاب هیچ چیز از انکارا نخوندیم ، متن کتاب دست خورده است، ترجمه اش بده و کلیییی غلط داره، مگه مجبورین یه همچین کتابی رو ترجمه یا منتشر کنین؟؟
محدثه
برای منی که علاقه مند به آگاهی از وضعیت زنان در سراسر دنیا هستم کتاب منحصر به فرد و جالبی بود.اگر علاقه ای به کتاب های توصیفی ندارید و دنبال نتیجه گیری هستید شاید کتاب براتون ناقص جلوه کنه.اما به نظر من پایان برای هر نوع برداشت متفاوتی بازه و این از نظر من نقطه قوت هست والبته از نظر بعضی ها نقطه ضعف.
kordelia
واقعا کتاب جالبی بود انقدر که لاجرعه سر کشیدم...اما پایان کتاب رو دوست نداشتم؛کاش انقدر کلی نبود.. کاش نویسنده بعد از به قول خودش دور دنیا گشتن و سرانجام به نقطه آغاز بازگشتن نتیجه گیری درخور توجهی از تقابل تفاوت ها و در عین حال شباهت های زنان دنیا ارائه میکرد..
Hanieh
کتاب خیلی خوبی بود بخصوص ابتدای کتاب بهتر هم بود خیلی خوشم اومد مشکل فقط این بود که کتاب یه مقدار قدیمی هست و اوضاع خیلی از اون کشورهایی که توصیف کرده بود خب الان فرق داره ولی در کل من دوستش داشتم
❤ محمد حسین ❤
کتاب درباره سفر اوریانا فالاچی با یکی از همکارانِ عکاسش به شرق هست و کنکاش درباره زندگی و موقعیت اجتماعی زنان در اون منطقه، این کتاب در سال ۱۹۶۱ میلادی نوشته شده، و نکته جالب اینکه، وقتی حرف از مقایسه بین کشورهای اسلامی و زنان مسلمان میشه، فالاچی به این نکته اشاره میکنه ک زنان ایران به عنوان یک کشور اسلامی، در میان دیگر کشورهای اسلامی، از موقعیت و وضعیت بهتری برخوردار هستن، و ما در این زمینه با گذشت ۶٠ سال، متاسفانه در جا هم نزدیم، بلکه عقب گرد کردیم😕
🍃Anee shirley🍃
این کتاب باعث شد بفهمم تو کشورهای دیگه هم زنان با مشکلات بسیاری دست و پنچه نرم میکنن مخصوصا کشورهای آسیایی .باعث شد با فرهنگ دیگر زنها هم اشنا شم.واقعا کتابو دوست داشتم:)
zahra.Askari
این کتاب دومی هست که از این نویسنده میخونم .کتابی است که ما را از وضعیت زنان اگاه میکنه اما میدونیم که کتاب اپدیتی نیست. ولی خیلی جذاب و روان است
shima
بیان جذاب و شیرین اوریانا فالاچی و موضوع جذاب زنان ترکیبی بی نظیر برای یک کتابه. زنان در دو راهیه مدرنیته و سنت گیر کردن. واقعا کدوم مسیر درسته؟ چطور میشه تعادل رو حفظ کرد.
عمار
چه جالب😊 کدوم مسیر درسته؟ چطور می‌شه تعادل رو حفظ کرد؟!
امینه
کتابی از جنس زنان سراسر دنیا.
🍃بانو🌼
کتاب یک سفرنامه هست خانم اوریانا فلاچی که یک خبر نگار هست به همراه دوستش به کشور های مختلف سفر میکنه تا گزارشی از وضعیت زنان ساکن در اون کشور ها رو داشته باشه ..و دیده ها و تجربیات خودش رو مکتوب میکنه در کل کتاب خوب و جالبیه توصیه میکنم.
علیه مرادی پور
کتاب بسیار خوبی بود. نویسنده مشاهدات خود از فرهنگ های گوناگون را با رعایت امانت شرح داده بود. و زیبا بود که در پایان قضاوتی مبنی بر برتری یا پستی هیچ فرهنگی وجود نداشت و به مانند یک روزنامه نگار واقعی همان گونه که خود پیشتر گفته بود تنها حقایق را شرح داده بود.
Fereshteh Radmanesh
به نظرم تمام خانوم ها باید این دست کتاب ها رو مطالعه کنند، اما من با نویسنده به مشکل برخوردم به نظرم خودشم درنهایت نتیجه ی درست که چه عرض کنم نتیجه ی مشخصی نمیگیره! تناقض در افکار خود نویسنده از نظر من هویداست! هرچند این مشکل غالب زنان مستقل و پیشرونده هست اون هم بخاطر تاریخچه ی ناخودآگاهشونه، علی ای حال بنده مطالعه ی این کتاب رو به خانوم ها خصوصا پیشنهاد میکنم، پایدار باشید🌹
ستاره قادری
بنظرم همینکه نتیجه گیری نمیکنه یعنی نویسنده با هیچ غرض یا نگاه فمنیستی به چیزی نگاه نکرده..فقط روایتی از دیده هاش بوده
فاطمه زهرا
این کتاب بسیار خوب بود جنبه سفرنامه نویسی زیبایی بیشتر بهش داده بود و وضعیت زنان آسیارو در دهه های گذشته به تصویر کشیده بود البته که نمیشه جهت گیری ناسیونالیستی نویسنده در اخر کتاب رو نادیده گرفت اما اونچه که مهمه اینه که در آخر صراحتا اعلام میکنه که اونچه که بشر ازش بعنوان استفلال و پیشرفت یاد میکنه نشون دهنده درست معنی نشدن این دو واژش و انتهای این راه رو هم چیزی جز ناخشنودی نمیبینه . زنان امروز غرب به بن بستی رسیدن که نشون دهنده درستی حرف اوریاناست. سعی کردم در نظرم جهت گیری خاصی نداشته باشم . این کتاب رو پیشنهاد میکنم چرا که در طول کتاب هیچ قضاوتی نشده و تمام نتیجه گیری ها به خود خواننده واگذار شده.
الهه
کتاب آپدیتی نیست. مال ۴۰ سال پیشه. الان خیلی مسائل عوض شده
عمار
موافقم
nastaran
فوق العاده ست پیشنهاد میکنم حتما بخونید
روشنک
کتاب بسیار خوبیه و زندگی زنان رو در نقاط مختلف جهان بررسی می‌کنه. حس کردم متن کتاب مخصوصن فصل آخر دستکاری شده بود چون نظرات خیلی عجیبی ارائه شده بود که از اوریانا فالاچی بعید میدونم. من ترجمه یغما گلرویی رو خوندم که افتضاح کامل بود، لحن عامیانه و بسیار ضعیف.
Mahsa
کتاب جالبیه و اطلاعات خوبی داره جدا از موضوع فمینیستی ی جور سفر نامه هم هست ک راجع به فرهنگ های مختلف نوشته شده.
Karimzadeh
کتاب بسیار عالی با ترجمه روان؛ که باعث آشنایی با شخصیت زنان متفاوت و رسم و روسومات مربوط به زنان در فرهنگ شرقی و غربی می‌شود. اطلاعاتم را بیشتر کرد و از خواندنش لذت بردم.
Qeziii
عالی
شادی
کتابی بود از وضعیت زنان در کشورهای مختلف و بیشتر کشورهای آسیایی. جایی از کتاب که از گاندی نقل و قول میکرد برایم جذاب بود که در این باره گفته بود انقلاب زمانی گسترده نامیده می‌شود که زنان یک کشور و شرایط زندگی آنان را کاملاً عوض کند. انقلاب بدون زنان امکان ندارد. شاید زنان به لحاظ جسمانی ضعیف‌تر از مردان باشند، اما بی شک از نظر روحیه و اخلاق نیرویی صد برابر بیش‌تر از مردان دارند... اگر می‌توانستم ارتش آزادی را تنها از زنان تشکیل دهم، شک ندارم که یک ساله پیروز جنگ بودم!»
ح.سادات
1⃣کتاب متن روان و دل‌نشینی داره. ازجمله کشورهایی که در مورد آن‌ها صحبت می‌شود: هند پاکستان چین و ژاپن هاوایی اندونزی ... فصل اول کتاب، سفر به ترکیه نبود. 😐😐😐 2⃣در یک جمله اگر که بخوام بگم دریافتم از این کتاب چه بود: سرگشتگی زن معاصر چه در غرب و چه در شرق 3⃣جایگاه سنتی زن در کشورهای شرقی را به دیده نقد و تحقیر نگاه می‌کرد. زمان کتاب حدوداً پنجاه سال پیش است و در واقع می‌شه گفت با دید فمینیست رادیکال غرب باید به کتاب نگاه کرد و خب احتمالا در طی این پنجاه سال خیلی از زنان این کشورهای شرقی شبیه اون زن نیویورکی شده باشند. 4⃣یک نکته‌ای که برای من جالب بود شناخت زن سنتی شرقی از منظر این کتاب بود. چون معمولاً توی گفتمان ما وقتی از زن شرقی و سنتی بحث می‌شه ما یک زن مذهبی و مسلمان مثلاً روستانشین را تصور می‌کنیم درصورتی‌که این کتاب یک تصویر واضح‌تری خارج از گفتمان دینی اسلام نسبت‌به زن شرقی میده. این‌که گفتمان انقلاب اسلامی میاد و می‌گه که من در مقابل الگوی شرقی زن و الگوی غربی زن، یک الگوی سومی را مدنظر دارم این‌جا خودش رو نشون می‌ده. این‌که الگویی که مدنظر جمهوری اسلامی است چقدر با این زنان شرقی متفاوته و اینجاست که اون الگوی سوم می‌تونه خودش رو به دنیا عرضه بکنه و نشون بده که زن‌ها برای رها شدن از قیدوبند سنت‌ها و خرافات آداب‌ورسوم دست‌وپاگیر و بی‌منطق نیازی نیست که خودشون را بسپارند به الگوی غربی و مدرن. 5⃣یک نکته دیگر این‌که اون احساس بکر و طبیعی و فطری زن‌ها که ربطی به ملیت شون هم نداره و در بین ملل مختلف مشترک است را با دیده تحقیر نگاه می‌کند: خانواده دوستی و علاقه به تشکیل خانواده و ازدواج... چه در زمینه غربی نیویورکی و چه در زن شرقی ژاپنی... 6⃣نگاهی به وضعیت مردان نداشت. همین شخصیت عکاسی که همراه این خانم خبرنگار بود، در جای‌جای داستان با یک دید جنسی نسبت‌به زنان نگاه می‌کنه و نقد نمیشه. تا وقتی‌که نگاه مردان به زنان نگاه ابزاری و لذت جنسی باشه نمی‌شه انتظار داشت که اوضاع زنان در جهان بهبود پیدا بکنه.
mghf
نسخه چاپی این کتاب را با ترجمه دیگری خوانده ام، بنظرم فالاچی نویسنده قدرتمندی است و خوبی این کتاب به روایت مستند است، قلم او را دوست دارم و موضوع این کتاب فوق العاده سا، زنان در همه جای جهان جنس ضعیف هستند... توصیه می کنم بخوانید.
Kiyarash Tavakoli
میشه چیزهای زیادی ازش یاد گرفت
آیدا
نسخه ی اصلی این کتاب حدود 60 سال پیش منتشر شده و قاعدتا کتاب به روزی نیست.اما خواندنش رو توصیه میکنم خصوصا این که با مقایسه با زمان حال متوجه بهبود قابل توجه وضعیت زنان در اون کشورها میشیم.
asnita
کتاب بسیار زیبا و خوبی بود پر از حسه بسیاری از ادما بود درکش درباری زنان عالی بود
Emma
این اولین کتابی بود که از این نویسنده می خونم با اینکه اسمش رو زیاد شنیدم، اما خیلی به دلم نشست، به نظرم خیلی از حرف های این کتاب درسته، همه زنان دنیا شبیه به هم هستن و همه در یک گمراهی یکسان اما با شکل متفاوتی به سر می برن، اما اصل وجودی خودمون رو گم کردیم و نمی دونیم واقعا چی می خوایم از زندگی مون و مدام به دنبال چیز هایی هستیم ک درواقع راه درست زندگی ما نیستن، راه درست زیستن، در اصل شاد بودنه
Nafiseh R
توقع بیشتری داشتم چون کتاب نامه به کودکش خیلی قشنگ بود نگاه سیاهی داشت و تلخ و من رو ناراحت کرد و به نظرم برای نوشتن یه کتاب تحقیقاتش به اندازه کافی گسترده نبود البته فکر میکنم کتاب قدیمی هم شده
نوشین
خیلی اطلاعات جالبی داشت اما نگاه آخرش خیلی تلخ بود انگار زنها بلاتکلیفن و خودشون نمیدونن چی میخوان؟من آخرش رو دوست نداشتم ولی در حین خوندنش خیلی لذت بردم
الهامم
به طور کلی نثر اوریانا فالاچی به شدت گیرا و جذاب هست طوری که از یک گزارش مستند هم کتابی خواندنی بوجود اورده امیدوارم شاهد کتابهای دیگه اش هم در طاقچه باشیم.
محمدصالح جلالیان
اواسط کتاب میگه (نقل به مضمون) «با این که چین کشور مذهبی نبوده ولی نتوانسته از زیبایی های بدن زن استفاده کنه» نه این خوبه وقتی داره باهات صحبت می کنند هیچ اهمیتی برای نظرت به عنوان یک فرد متفکر قائل نباشه و فقط به اندامت توجه کنه، این طوری اذیت نمیشه؟ شخصیتش خرد نمیشه؟
M
تجربه خوبی بود.
اتنا
سفرنامه خوبی بود واقعا خانم فلاچی قلم عالی داره ...اما خب دوست داشتم سفره ای دیگه هم میرفتن ویااخرش تفاوت ها اشباهت هارومیگفتن و مقایسه جالبی میکردن....
ا.م
سفرنامه ای که خواندنش خالی از لطف نیست. هر چند کمی قدیمی و آمیخته به نظرات شخصی نویسنده است.
Nausica96
کتابی برای همه زنان دنیا
نیلوفر
اطلاعات جدیدی درباره زنان در برخی کشورها به دست اوردم. دوست داشتم که درباره ی زنان در کشورهای دیگه هم چیزهایی نوشته می شد
poone
این کتاب پر بود از نارضایتی و گله و شکایت و قضاوت های شخصی فلاچی اینکه دنیا رو از زاویه کس دیگه ای ببینی بدون هیچ تحلیلی و فقط غر زدن من نمیدونم چه لطفی داره تا اخر کتاب رو خوندم ببینم شاید بالاخره به یک نکته اموزنده و مثبت برسم شاید تنها نکته ای که داشت این بود که از بسیاری زنان در جاهای دیگه دنیا در عین این حجم از بدیختی که در ایران تحربه میکنم،خوشبخت ترم،که البته فهمیدنش اصلا نیازی به خوندن این کتاب نداشت دریغ از وقتی که پای خوندن این کتاب هدر دادم بسیاااار کتاب های بهتری هست که میشه بهشون رجوع کرد بنظرم
azad mostaun
سلام دوستان . این کتاب کاملا متفاوت از تصور شماست. از فالاچی کتاب دیگه ای مطالعه نکردم و درموردش کلی قضاوت نمیکنم اما این کتاب رو اصلا دوست نداشتم . انتظار من خیلی فراتر از یک سفرنامه از سر تکلف و بی دغدغه بود! بیشتر از جنس ضعیف ، نویسنده به سفرش پرداخته و کتاب رو پر کرده از انبوه ملاقات های در سفر که هیچکدام حرف کاملی نمیتونن بزنند. شاید برای اشخاصی که هیچ تصوری از وضعیت بانوان در سطح جهان ندارند کمی مفید باشه و الا چیز به درد بخوری داخل کتاب پیدا نمیشه ، خود نویسنده حرفی برای گفتن نداره اصلا.
aliakbar mostaun
درسته دوست عزیز البته بنده نگفتم رمان هست.
mghf
حتما درباره فالاچی و از فالاچی بیشتر بخوانید، او یک روزنامه نگار بوده و قلم قوی دارد، روایت های داستانی او بسیار زیباست، این کتاب هم رمان نبود بیشتر مستند هسن، از فالاچی نامه به کودکی که هرگز زاده نشد را بخوانید حتما
parva
لطفا آقایان نخوانند
the stranger
چشم هرچی شما بگی!
ملیکا
دیگه کتاب ها رو جنسیتی نکنید لطفا 🤦‍♀️😑
کتاب 1984
قبل از این که زن یا مرد باشیم انسانیم و تمام انسانها نسبت به درد و رنج همدیگه احساس همدردی و دلسوزی میکنن و این نشانه ی انسانیته مردستیزی نکنید حداقل اینجا که همه برای افزایش سطح آگاهی و درکشون کتاب میخونن

حجم

۱۵۰٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۲۲۰ صفحه

حجم

۱۵۰٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۲۲۰ صفحه

قیمت:
۴۵,۰۰۰
تومان