۳٫۴
(۴۸)
محسن
نویسنده در مقدمهٔ کتاب میگوید کتابهای خودیاری را میشود به دو گروه تقسیم کرد: کتابهایی که ادعا میکنند هر چه در زندگی بخواهیم را میتوانیم داشته باشیم به شرط اینکه روی آن تمرکز کنیم (این دسته از کتابها را خودم دوست ندارم و معمولا با شک و تردید بهشان نگاه میکنم) و دستهٔ دوم کتابهایی هستند که به ما میگویند نمیتوانیم به هرچی که میخواهیم برسیم، ولی میتوانیم زندگی ارزشمند و غنیای داشته باشیم، حتی در شرایط سخت. این کتاب در گروه دوم قرار میگیرد.
ممکن است لحظههایی پیش بیاید که زندگی، ناگهان ضربهٔ دردناکی به ما بزند. اتفاقهایی مثل مرگِ یک عزیز، بیماری، تصادف، ورشکستگی مالی، خیانت و حوادثی از این دست. راس هریس نویسندهٔ کتاب، این اتفاقها را به سیلیِ واقعیت تشبیه میکند. سیلی واقعیت دردناک است و ما انتظارش را نداریم، اما اتفاقی که بعدش میافتد سختتر است. چیزی که نویسنده به آن میگوید؛ «شکافِ واقعیت». یک طرف واقعیتی که وجود دارد و طرفِ دیگر، واقعیتی که دوست داریم وجود داشته باشد. هرچه شکافِ بین این دو واقعیت بزرگتر باشد، احساسات ما دردناکتر میشود. حسهایی مثل؛ حسادت، ناامیدی، ترس، غم و اندوه، خشم و اضطراب و حتی تنفر. راس هریس پزشک بوده. وقتی پسرش به دنیا میآید متوجه میشود که فرزندش به اوتیسم مبتلاست. زندگیاش بعد هم میریزد و بعد از مدتی با رویکرد اکت (ACT) در روانشناسی آشنا میشود. پزشکی را رها میکند و سراغ روانکاوی با این رویکرد میرود. راس هریس در این کتاب، تلاش میکند برای مواجه شدن با شکافِ واقعیت با رویکرد اکت یک استراتژی کاربردی پیشنهاد بدهد. این استراتژی میتواند به ما کمک کند اگه امکانش بود شکاف را ببندیم و اگه بسته نمیشد، بتوانیم آن را بپذیریم و رضایتدرونی پیدا کنیم.
به نظرم کتاب روان و خوشخوانی بود و میتواند مانند یک کتاب خودیاری، کمک کننده باشد.
آهو
مرسی که توضیحات خوبی در مورد کتاب ارائه دادید. ممنونم
hossein.agha
احسنت به شما
لیلا
🙏🙏🙏🙏
کاربر 92
برای علاقه مندان به کتاب های روانشناسی در هر سطحی که باشید این کتاب مفید و کاربردیه در واقع رویکرد ACT مبتنی بر ۲ اصل پذیرش و تعهده که اگه با منطق و روحیتون سازگار بشه میتونه یک ابزار قدرتمند در مدیریت زندگی براتون تبدیل بشه راس هریس پزشک افسرده ای که خودش با دنبال کردن رویکرد ACT تونست از سختی ها و رنج های زندگیش معنا بسازه و با آموزش و نوشتن کتاب هایی در زمینه مهارت کسب پذیرش و تعهد نسبت به دشواری ها و رخداد های ناخوشایند تونست حسابی در زمینه مدیریت زندگی خودش و تعداد زیادی دنبال کننده این روس موفق عمل کنه.
مهدیه
کتابی بسیار عالی در زمینه خودیاری. متنی بسیار جذاب و شیرین
zeinab ghazizadeh
این با کتاب "سیلی واقعیت" که ترجمهی دکتر علی صاحبی از انتشارات سایهی سخنه فرق داره یا همونه؟
محمد تقی
سلام صوتی کتاب تاب آوری در سیلی واقیعیت میخواستم میشه راهنماییم بفرمایید ممنون
ملی خانم
از خوندنش لذت بردم چون شفقت ورزی به خود رو آموزش میده به نظرم هرکسی اینو باید بلد باشه.
Reza Shataee
فوق العاده زیبا وخوب مخصوصا برای رده سنی20تا30سال وهمه
احسان
نویسنده ، چهار گام مهم برای تاب آوری در شرایط سخت یا به تعبیری سیلی های واقعیت بر می شمارد ( مهربانی با خود - لنگر انداختن - موضع گرفتن - یافتن گنج ) برخی راهکارهای بیان شده برای دستیابی به این گامهای چهارگانه خوب ، موثر ، کارآمد و خواندنی است ( مانند گام چهارم - یافتن گنج در دشواریها ) و برخی دیگر از راهکارها بسیار سطحی است ( مانند گام دوم - لنگر انداختن در رنج ) و نویسنده می توانست راهکارهای عمیق تر و بهتری ارائه دهد
در کل خواندن این کتاب را توصیه میکنم با این رویکرد که خواننده با گامهای چهارگانه تاب آوری آشنا گردد اما بتواند با تفکر و تعمق ، راهکارهای موثر دیگری برای دستیابی به این گامهای چهارگانه را برای خود لیست نماید . علاوه بر این مانند هر کتاب دیگری در زمینه بهبود شخصی ، به کاربستن نکات آن در زندگی عملی است که موجب ارتقا بهزیستی انسان می شود .
کاربر 6753625
عالی
حجم
۲۴۵٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۲۶۴ صفحه
حجم
۲۴۵٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۲۶۴ صفحه
قیمت:
۵۸,۰۰۰
۴۰,۶۰۰۳۰%
تومانصفحه قبل
۱
صفحه بعد