نظرات درباره کتاب اشغال و نقد و بررسی خوانندگان | طاقچه
تصویر جلد کتاب اشغال

نظرات کاربران درباره کتاب اشغال

۲٫۳
(۴۱)
rasool alamolhoda
خلاصه ایده زیباکلام اینه که اصلا چیزی به نام استکبارستیزی و آمریکا ستیزی در کلام امام و مطهری و طالقانی و بهشتی نبود، دانشجویان از سر احساسات مارکسیستی بزرگترین اشتباه تاریخ ایران را مرتکب شدند و بعد تا الان خسارت هاش رو داریم میدیم، تامام همین دو پاراگراف و هیچ یعنی هیچ چیز دیگه‌ای نداره
کاربر ۴۲۶۹۶۶۳
گفت در کلام مردم نبود
محمدی
😒
Kargosha
تولّد...؟ آمریکا ستیزی...؟ انگار یه آمریکایی عنوان کتابو نوشته؛ -ما ستیزو شروع کردیم...؟ - قبل از ۱۳ آبان ۵۸، احتمالاً مردم مشکلی با آمریکا نداشتن و اونا هم همینطور ... (کودتاشونم که لطف بود بهمون لابد...!) * این ستیز خیلی وقت هست که شروع شده؛ شروع کننده‌ی ستیز هم عنصر «ستیزه‌گره» و تا وقتی ستیز متوقف نشده مبارزه با ستیز هم باید باشه...(این کتاب اینجور که پیداست میگه ما شروع کردیم... هه‌هه‌هه...) ** بعید میدونم کسی یه خرده با تاریخ آمریکا (و ایران) آشنا باشه و با این عنوان کنار بیاد... «فقط برای عنوان کتاب...!»
amp37
نحوه برخورد زیباکلام جوری‌ست که از خود آمریکایی ها هم آمریکایی تر است، یعنی اگر یک آمریکایی بگوید «اشتباه کردم» زیباکلام جواب می‌دهد «تو غلط کردی، آمریکایی ها اشتباه نمیکنن، اشتباه ها مال ماست».
کتاب باز
سیاست ایران نسبت به روسیه با تغییر رژیم کمونیستی شوروی اتفاق افتاد و همیشه مسئله حکومت ها هستند نه کشورها و ملت ها بنابراین رویکرد ایران هم نسبت به جمهوری فدراتیو روسیه متفاوته و تا زمانی که این کشور برای منافع ملی ما مفید باشه و آسیبی نرسونه حکم عقل ارتباط و تعامل با این همسایه هست. در اسلام برای کافر حربی که قصد نفوذ و خرابکاری داره احکام شدیدی هست اما برای کافر غیر حربی تعامل و رویکرد عام المنفعه هیچ مشکلی نداره.
شب‌ناز شمس
به کتابی از زیبا کلام پول نمی‌دم! هرگز! اگه در بخش کتابخونه بذارین شاید خوندمش...
کتاب باز
قیمتش خیلی بالاست و مواضع مغرضانه نویسنده هم شناخته شده هست.
کتاب دوست
آقای زیبا کلام دارای اندیشه ای سطحی و اعمال و گفتار ضد انقلابی و ضد جمهوری اسلامی هستند . به جای این کتاب پیشنهاد میکنم اسناد لانه جاسوسی رو مطالعه کنید .
Abolfazl
با وجود افراد حزب گرایی مثل شما ایران به اینجا رسیده شاید اگه زیباکلام ها میتونستن کاری بکنند، مملکت از این اقتصاد بسته و افکار زنگ زده رها میشد
کتاب دوست
حرف شما من رو یاد نقل قولی انداخت که امریکا رو با تایتانیک مقایسه کرده بودن ، هیچ کس فکر نمیکرد تایتانیک با اون ابهت و عظمت از بین بره اما رفت. الان اگر کمی تحقیق کنید و واقعیت آمریکا رو ببینید متوجه میشید امریکا از آنچه فکر میکنید به سقوط نزدیک تر است. اگر هم باور نمی کنید منتظر بمانید تا ببینید. داوری عادل تر از تاریخ در تاریخ نیست.
فواد انصاری
هاهاها . آمریکا رو به زوال؟
کتاب باز
بر خلاف عنوان کتاب انقلاب دوم تولد آمریکا ستیزی نبود!! بلکه کودتای 28 مرداد سال 1332 تولد آمریکا ستیزی و نقطه عطف حرکت ملت ایران به سمت انقلاب 57 و ظهور واضح آمریکا ستیزی بود. با اینکه آمریکا در کودتای 28 مرداد و برکناری مصدق نشان داد دشمن ملت ایران است و همچنین جاسوسی از ایران و نفوذ دادن بنی صدر که جاسوس بود آمریکا همچنان به حمایت خود از صدام و رژیم جنایتکار بعث ادامه داد رژیمی که از هیچگونه کشتاری دریغ نمیکرد و آمریکا هم از هیچگونه حمایت و حتی جنگ مستقیمی علیه مردم بی گناه کوتاهی نکرد، آمریکایی که با هدف قرار دادن مردم بی گناه ایران در هواپیمای مسافربری به فرمانده آن ناوشکن مدال افتخار داد. توصیه می شود ابتدا کتاب _ تجلی بصیرت _ اثر دکتر هورستانی را مطالعه کنید که در طاقچه بی نهایت موجود است. همچنین میتوانید کتاب _ روابط ایران و آمریکا از پیروزی انقلاب اسلامی تا تسخیر لانه جاسوسی_ اثر حسن خداوردی را مطالعه کنید که قیمت مناسبی دارد و دید خوبی از حوادث قبل از این واقعه در اختیار میگذارد. دیدگاه این کتاب این است که سازش نکردن و تسخیر سفارت آمریکا مسبب وضعیت امروز کشور است درحالی که به این به اصطلاح دکتر علوم سیاسی باید گفت که شما اسم کشور مصر را تا به حال شنیده ایی؟! آیا میدانی که این کشور و دولت نوکر آمریکا که همانند عربستان گاوی شیرده است در چه وضعیت اقتصادی و اجتماعی و... به سر میبرد؟! آیا عبرت گرفتن از مصر کافی نیست؟!
هدهدسبا
آقای alireza1353 واقعا متولد ۵۳ هستید؟ در این صورت باید به یاد داشته باشید که جنگ یهویی شروع نشد که تاریخ ۳۱شهریور۵۹ رو بهش نسبت بدیم. تعرضاتی که دولت بعث از مدتها قبل انجام میداد، رو چی تلقی میفرمایید؟
mahmood
باز خوبه این جماعت کم شعور واسه توهین و تهدید هم که شده به کتابها سر میزنن . دم زیباکلام گرم که اسمش رو کتاب اینهمه غوغا راه میندازه.
kashefi313
خیلی خوب وتحلیلی جالب کتاب شرح داده شده
هدهدسبا
اشغال؟! یا تسخیر؟ سفارت یه کشور زمانی جزو خاک اونه که به همون مقیاس از خاک کشور خودشو در اختیار کشور مقابل بذاره، با حقوق برابر. و اقدامات دیپلماتیک داشته باشه. نمیشه فعالیت جاسوسی کرد و انتظار حقوق دیپلماتیک داشت. قرارنبود مردم ایران از یه سوراخ دوبار گزیده بشن. لانه جاسوسی که محفل عاملان کودتای ۲۸مرداد بود، اگه تسخیر نشده بود، امثال کودتای نوژه و حمله طبس، به ثمر رسیده بود.
mahdi
هر کتابی از استاد جذاب و خواندنیست⭐
کاربر ۳۶۹۳۲
وقتتونو پای این نویسنده نزارید،تمام
رمیصاء
به مناسبت ۱۳ آبان، طاقچه همچین کتاب معلوم الحالی(از نویسنده تا عنوان کتاب!)، در صفحه اصلی اپلیکیشن، تخفیف می‌زنه!!!! عجب عجب
کتاب باز
واقعا این اقدام طاقچه باعث تاسف بود
Alireza A.R.M
واقعا از طاقچه انتظار نداشتم آثار این مردک رو منتشر کنه شخصی که بدون ذره‌ای تعقل اظهار نظر میکنه و این رو میشه در صحبتاش دید...
arastou1981@
بسیار عالی روایت بی‌طرفانه از تاریخ
arastou1981@
حق باشماست چیزی نمی‌دانم از روایت تاریخ معاصر
سپیده دم اندیشه
تاریخ رو هیچ کس بی طرفانه نمی نویسه
احمد رضا
حالا من کتاب رو نخوندم ولی خب کسی که توی این جریان حضور داشته چجور می‌تونه بی طرفانه نظر بده؟
سوکراتس
هنوز جای انقلاب اول درد میکنه
مهدی صادقی
نظر هرکسی محترمه.باید بهش درست جواب داد.نباید نظر ها رو محدود کرد

حجم

۱٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۳۵۲ صفحه

حجم

۱٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۳۵۲ صفحه

قیمت:
۸۵,۰۰۰
تومان