
نظرات کاربران درباره کتاب ماه غمگین، ماه سرخ
۴٫۱
(۱۵)
Fatemeh
نسخه چاپی این کتاب رو خوندم و باید بگم چقدر جالب بود که یک واقعه تاریخی در قالب داستان و رمان باشکوهی نوشته شده. روایت چندین روز آخر از زندگی شاعر میرزاده عشقی و در کنار اون وضعیت جامعه در آن دوران.
بهناز
خیلی جالب و زیبا بود متن روانی داشت فقط مشخص نیس چه قسمت هایی واقعی نیس و ساخته و پرداخته ذهن نویسنده اس از روی این نوشته میشه فیلم ساخت.
کاربر 6897749
بسیار عالی بود، نویسنده انقدر دقیق و زیبا صحنه ها رو توصیف کرده بودند که گویی در حال تماشای فیلم هستم.حظ کردم
محمدحسین
با اینکه با بیشتر اشعار و افکار مرحوم عشقی قرابت فکری چندانی ندارم؛ این کتاب را خیلی دوست داشتم. خلق شخصیتها در فضای تاریخ معاصر ایران و تهران، و نحوهی تعاملات و گفتگوهایشان بسیار جذاب بود. احاطهی نویسنده بر فضای اجتماعی و تاریخی تهران قدیم بسیار قابل توجه است؛ و حقیقتا این از هنر نویسنده است که از یک حادثهی پرشتاب، چنین رمان جذابی بیافریند.
و در نهایت عشقی؛ مردی که با شتاب زیست و با عجله رفت...
ملیکا بشیری خوشرفتار
کتابی جذاب
رمانی تاریخی و گیرا
فقط در عجبم چرا نباید در طاقچه بینهایت قرار بگیرد!
حجم
۱۶۳٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۶۸ صفحه
حجم
۱۶۳٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۶۸ صفحه
قیمت:
۴۳,۰۰۰
تومان