بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب روان‌شناسی تبلیغات | طاقچه
تصویر جلد کتاب روان‌شناسی تبلیغات

بریده‌هایی از کتاب روان‌شناسی تبلیغات

۳٫۷
(۹)
ترس نوع دیگری از احساسات است که گاهی در تبلیغات به کار گرفته می‌شود.
محمدرضا میرباقری
ما در زندگی روزانه‌‌مان مصرف‌کننده‌‌هایی هستیم که همیشه با هجوم اطلاعات تبلیغاتی مواجه می‌شویم.
محمدرضا میرباقری
رویکرد روان‌شناسی به تبلیغات مصرف‌کننده را محور قرار داده است و به فرایندهای روان‌شناختی و مکانیسم‌هایی می‌پردازد که در هنگام مواجهۀ مصرف‌کننده با تبلیغات روی می‌دهند.
محمد صدوقی
همچنین انقلاب صنعتی نشان‌دهندۀ نقش محوری تبلیغات به عنوان روان‌کنندۀ ضروری ترافیک اقتصادی است.
محمد صدوقی
«تبلیغ‌گر خوب باید روان‌شناسی بداند؛ هر چه بیشتر، بهتر. او باید بداند که کدام اثر منجر به کدام واکنش‌ می‌شود و از این دانش برای افزایش کیفیت نتایج و اجتناب از اشتباهات بهره گیرد. »
m.r.zare
همان طور که مک‌دونالد و اسکات (۲۰۰۷) ادعا کرده‌اند، نخستین گونۀ تبلیغات همان چیزی بوده که امروزه «تبلیغات محیطی» نامیده می‌شود. باستان‌شناسان در حفاری‌های خود از تمدن‌های باستانی ـ نظیر مصر، بین‌النهرین، یونان، و روم ـ تابلوهایی را بیرون آورده‌اند که وجود چنین اشیایی در آن گویای آن بود که بازرگانان تمایل داشتند به اجتماع اطراف خود بگویند که چه چیزی را با چه قیمتی بخرند. به همین ترتیب، آگهی‌های تبلیغاتی فروش بردگان و محصولات خانگی نیز در نخستین نوشته‌های ثبت‌شده در این دوره یافت می‌شود.
محمد صدوقی
پنج کارکرد اساسی ارتقای فروش را توصیف کرده‌اند: افزایش وسعت بازار (با تحریک مستقیم فروش)، پاداش دادن به مصرف‌کنندگان وفادار (ارائۀ تخفیف در قیمت‌ها یا دیگر روش‌های تشویقی)، وفادارتر ساختن مصرف‌کننده‌های فعلی، واداشتن مصرف‌کننده‌های جدید به آزمایش محصولات، و در نهایت پشتیبانی از دیگر ابزارهای ارتباطی.
m.r.zare
پنج نوع ارتباط بازاریابی است، که عبارت‌اند از: بازاریابی مستقیم، بازاریابی تعاملی، ارتقای فروش، روابط عمومی (PR)، و فروش شخصی.
m.r.zare
ارزشیابی‌های مصرف‌کنندگان از محصولات آزمودنی بیشتر بر مبنای احساسات بوده و محتوای شناختی بسیار کمی دارند. علاوه بر این، چنین جذابیت‌هایی برای تأثیر‌گذاری، به انگیزۀ پردازش نیاز کمی دارند؛ بنابراین مناسب‌ترین زمان استفاده از آن‌ها وقتی است که دغدغۀ ذهنی و علاقۀ مصرف‌کننده‌ کم باشد. به کارگیری جذابیت‌های منطقی و مبتنی بر استدلال برای تبلیغ برند خاصی از یک نوشیدنی کار دشواری است؛ زیرا برندهای گوناگون نوشیدنی‌ها تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند و تصمیم‌گیری برای خرید آن‌ها به ندرت بر مبنای ویژگی‌های معقول است. بنابراین، در آگهی‌های تبلیغاتی نوشیدنی‌ها از جذابیت‌هایی استفاده می‌شود که با عواطف مردم بازی می‌کند و سعی‌شان بر این است که این محصولات را با احساسات جوانی یا جذابیت‌های جنسی همراه کنند.
کاربر ۹۲۱۲۹۲۶

حجم

۱٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۵۴۴ صفحه

حجم

۱٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۵۴۴ صفحه

قیمت:
۱۰۸,۰۰۰
تومان