بریدههایی از کتاب ببخش و بگیر
۳٫۵
(۱۰)
راز موفقیت بخشندگان در کسبوکار این است که از مشتری در مورد نیازهایش سوال میکنند، چون آنها واقعا به علایق و خواستههای دیگران احترام میگذارند، نه اینکه فقط فروش محصول برایشان مهم باشد.
insearchofwisdom
گیرندگان هرگز نقاط ضعف خود را آشکار نمیکنند چون این موضوع قدرت و تسلط آنها را تضعیف میکند. بخشندگان برعکس هستند. آنها آشکارا آسیبپذیری خود را ابراز میکنند و این باعث میشود اعتبار به دست آورند.
insearchofwisdom
هر چقدر شما بیشتر بخشنده باشید و بیشتر از دانش و اطلاعاتتان را در اختیار دیگران قرار دهید، بیشتر بدست میآورید.
insearchofwisdom
زمانیکه بخشندگان به موفقیت دست پیدا میکنند، مردم مانع پیشرفت آنها نمیشوند، بلکه از آنها حمایت میکنند. بخشندگان به روشی موفق میشوند که پیامد چندگانهای به همراه دارد.
آنها موقعیت دستیابی به موفقیت را برای اطرافیانشان هم فراهم میکنند. تفاوت در این است که یک بخشنده موفق فقط ادعا نمیکند که تأثیرگذار است، بلکه واقعا ارزش ایجاد میکند.
اسماعیل فرمانی
وقتی گیرندگان در گفتوگویی شرکت میکنند و در تلاشند تا ایدههایشان را به دیگران تحمیل کنند، میخواهند به پاسخهای دلخواه خودشان برسند. بخشندگان روش مخالف را در پیش میگیرند. آنها به جای اینکه قاطعانه درباره راهحلها صحبت کنند، از مشتری سوال میکنند تا بدانند که او چه میخواهد و وادارش میکنند تا درباره خود، علایق و احساساتش صحبت کند.
insearchofwisdom
بخشندگان از یک سبک ارتباطی به نام «ارتباط بدون زور» استفاده میکنند.
insearchofwisdom
اگر میخواهید در زندگی و حرفهتان پیشرفت کنید، بخشنده باشید.
insearchofwisdom
بگذارید واضح بگویم که همه بخشندگان، گیرندگان و حسابگران میتوانند به موفقیت دست پیدا کنند. اما در موفقیت بخشندگان، چیز متمایزی وجود دارد، آنها موفقیتشان گسترش پیدا میکند و پایدار میماند. وقتی گیرندگان به موفقیت میرسند، معمولا اشخاص دیگری وجود دارند که با شکست مواجه شدهاند. زمانیکه بخشندگان به موفقیت دست پیدا میکنند، مردم مانع پیشرفت آنها نمیشوند، بلکه از آنها حمایت میکنند.
اسماعیل فرمانی
کیت فِرازی، استاد شبکهسازی و نویسنده کتاب پرفروش هرگز تنها غذا نخورید میگوید: «من کلید موفقیت را در یک کلام خلاصه میکنم: سخاوت! اگر در تعامل با دیگران از خود سخاوت نشان دهید، پاداشهایی به دنبال خواهد داشت.»
اسماعیل فرمانی
طبیعی است که تصور کنید همه آنچه بخشنده میدهد، روی میزان بهرهوری شخصیاش تأثیر منفی خواهد داشت. با این حال در یک مطالعه گسترده، کاملا مشخص شد، آن دسته از تشکیلدهندگان شبکههای ارتباطی که بخشندگان ثابت قدم هستند، به اوج موفقیت میرسند و میزان بهرهوریشان بسیار بالاست. چرا؟ به این دلیل که آنها با بخشش زیاد، اعتماد اعضای گروههای کاریشان را جلب میکنند و از آنها کمک بیشتری میگیرند. در نوع خوبی از کارمای کیهانی، آن مقدار زمان و تلاشی که بخشنده برای کمک به دیگران صرف میکند، بیش از هر چیز با سودی که از این منابع به دست میآید جبران میشود.
«اگرچه متناقض به نظر میرسد اما هر قدر نگرشتان دوستانهتر باشد، از رابطهتان با دیگران نفع بیشتری میبرید. اگر به کمک دیگران بروید، به سرعت شهرتتان بیشتر شده و جهان امکانات شما گسترش پیدا میکند.»
Rasoul
نقلی قولی از مارکوس اورلیوس، امپراتور روم میکنم: «برخی از افراد وقتی برای کسی کاری انجام میدهند، همیشه به دنبال فرصتی هستند که مابهازای آن را بگیرند. بعضی دیگر اینطور نیستند، اما آن را در ذهن خود نگه میدارند و به عنوان یک بدهی به آن نگاه میکنند. اما بسیاری از افراد دیگر حتی این کار را هم نمیکنند. آنها مثل درخت تاک هستند که انگور میدهد، بدون این که در ازایش به دنبال چیز دیگری باشند. پس از کمک به دیگران به دنبال کار دیگری میروند. ما هم باید همینطور باشیم.»
حسین یزدی
امروزه، موفقیت بیشتر به نحوه تعامل با دیگران بستگی دارد.
insearchofwisdom
حجم
۳۰٫۳ کیلوبایت
تعداد صفحهها
۱۱۹ صفحه
حجم
۳۰٫۳ کیلوبایت
تعداد صفحهها
۱۱۹ صفحه
قیمت:
۹,۸۰۰
تومان
صفحه قبل
۱
صفحه بعد