بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب حذف افکار و احساسات سمی با خاطره‌نویسی | طاقچه
تصویر جلد کتاب حذف افکار و احساسات سمی با خاطره‌نویسی

بریده‌هایی از کتاب حذف افکار و احساسات سمی با خاطره‌نویسی

نویسنده:علی شمیسا
امتیاز:
۳.۴از ۷ رأی
۳٫۴
(۷)
وقتی می‌نویسید درواقع برای کوچک‌ترین عواطف و احساسات خود ارزش قایل می‌شوید و آن‌ها را مهم می‌شمارید.
farnaz Pursmaily
زمانی که ذهن حجمش از خاطرات روان‌شناختی تلخ و ناخوشایند پر می‌گردد، به نوعی دچار بیماری وراجی ذهن می‌شود، و به‌طور خودکار، واژه‌ها و حرف‌ها و خاطرات گذشته را نشخوار و یک خاطره را ده‌ها بار برای این و آن تکرار می‌کند، درحالی‌که ذهن مسأله‌اش با آن خاطره هنوز حل نشده و مثل زخمی است که درمان نشده و مرهمی روی آن گذاشته نشده است. درصورتی‌که ذهن باید به‌شیوه‌های خلاقانه درمان شود.
محمدیان
شاید در حین نوشتن یا گفتن، هق‌هق بگریید، بلرزید، عرق بریزید که اینها فوق‌العاده است. درواقع شما تجربیات و احساسات کودک درونتان را بیان می‌کنید و بسیاری از آلودگی‌ها را از ذهن خود دور می‌ریزید. مانع بیان احساسات خود نشوید.
farnaz Pursmaily
ظرفیت روانی هر فرد، متفاوت است، گاهی فرد در خاطراتش، خودخوری می‌کند و خاطرات تلخ روان‌شناختی خود را به بیماری‌های جسمی و انواع تیک‌های عصبی تبدیل می‌کند و بعضی افراد هم این خاطرات را در قالب طنز، شعر و یا نثر زیبا و یا حرف‌های بیهوده بیرون می‌ریزند و گاهی نیز فرد این گذشته تلخ و شیرین را به روی کاغذ می‌آورد و یا در دنیای امروز در قالب وبلاگ‌ها و صفحات شخصی می‌ریزد و خودش را تخلیه هیجانی می‌کند.
farnaz Pursmaily
اساسا نوشتن هدفمند تجربه‌های گذشته‌تان، می‌تواند شما را متحول بکند و چه بسیارند افرادی که با نوشتن خاطرات تلخ و شیرین خود، زمینه‌ی دگرگونی ذهنی‌شان را فراهم آورده‌اند.
farnaz Pursmaily
پیشگفتار نویسنده اساسا نوشتن هدفمند تجربه‌های گذشته‌تان، می‌تواند شما را متحول بکند و چه بسیارند افرادی که با نوشتن خاطرات تلخ و شیرین خود، زمینه‌ی دگرگونی ذهنی‌شان را فراهم آورده‌اند. فرد با این روش تخلیه‌ی ذهن، به نوعی با احساسات مسدودشده، محدود شده و سرکوب شده‌ی خود روبه‌رو می‌شود. به همین دلیل فرد در حین نوشتن گاهی زار زار می‌گرید و گاهی از روبه‌رویی با آن‌ها یا از حماقت و نادانی‌های خود خنده‌اش می‌گیرد. نوشتن، ناخودآگاه بیم‌و امیدهای فرد را بیرون می‌کشد و گاه نیز ترس‌ها و اضطراب‌هایی به همراه می‌آورد. وقتی افراد از تجربیات خود
کاربر ۷۹۸۸۴۱
پس بچسبید به نوشتن یادداشت‌های روزانه. زیرا وقتی از خودتان و احساس‌هایتان عکس می‌گیرید تا زمانی‌که ده یا بیست سال می‌گذرد و شما دفترچه‌ی خاطرات خود را ورق می‌زنید، به‌عمق پسرفت یا پیشرفت روانی خود پی می‌برید.
به یاد خسرو
کسی نمی‌تواند به لجبازی‌های خود افتخار کند، مگر آنکه بیمار و روان‌پریش باشد. فقط افراد مسأله‌دار از لحاظ روانی، لجبازی خود را جزو افتخارات فردی خود می‌دانند و بارها از آن یاد می‌کنند و با این موضوع، به مرور هر فردی را در روابط اجتماعی درگیر خود می‌کنند.
هدی✌
خاطره‌نویسی برمبنای عواطف و هیجانات یکی از روش‌های درمانی، خاطره‌نویسی از احساسات، هیجانات و عواطف‌تان در مقاطع مختلف زندگی می‌باشد.
علیرضا حقیقی
شما بایستی بتوانید به شیوه‌های خلاقانه که یکی از آن‌ها خاطره‌نویسی است، از آزار و اذیت افکار مزاحم رها شوید و در ذهنتان به صلح درونی برسید، وگرنه روزی خواهد رسید که آن‌قدر آشغال‌های ذهنی شما زیاد می‌شود که از دست ذهنتان کلافه و عصبی می‌شوید. در آن‌زمان دیگر کار از کار گذشته است و مجبورید به داروهای روانگردان پناه ببرید.
farnaz Pursmaily
زمانی که ذهن حجمش از خاطرات روان‌شناختی تلخ و ناخوشایند پر می‌گردد، به نوعی دچار بیماری وراجی ذهن می‌شود، و به‌طور خودکار، واژه‌ها و حرف‌ها و خاطرات گذشته را نشخوار و یک خاطره را ده‌ها بار برای این و آن تکرار می‌کند، درحالی‌که ذهن مسأله‌اش با آن خاطره هنوز حل نشده و مثل زخمی است که درمان نشده و مرهمی روی آن گذاشته نشده است. درصورتی‌که ذهن باید به‌شیوه‌های خلاقانه درمان شود.
به یاد خسرو
من به بیان آزاد احساساتم احترام می‌گذارم و اصلا به درست و یا غلط بودن آنها کاری ندارم، مهم این است که می‌نویسم و راحت می‌شوم.
هدی✌
یادداشت روزانه، برای کمرنگ کردن، حذف و جایگزینی احساس‌ها و اندیشه‌ها بسیار مفید و مؤثر است. آن‌ها را در دفترچه‌ی خود بنویسید و ذهنتان را تخلیه کنید. لزومی ندارد حتماً ملاحظات ادبی را رعایت کنید، بلکه بهتر است قلم را به‌دست ناخودآگاه خود بسپارید و آنچه را دیده یا شنیده‌اید ثبت کنید و خودتان را از انباشت احساس‌های آزاردهنده رها سازید. شما سال‌هاست به این ننوشتن، عادت کرده‌اید و طبیعی است احساس کلافگی بکنید. روزهای اول سخت است.
هدی✌
نوشتن احساسات، برای من یک عادت مثبت شده است.
هدی✌
قبل از خواب گزیده‌ای از حوادث روزانه و احساس خود را نسبت به آنها بنویسید.
هدی✌
به هنگام بیدار شدن از خواب، چشمان‌تان را چند لحظه بسته نگه دارید، تا اگر رؤیایی دیده‌اید آن را به خاطر بسپارید.
هدی✌
شروع کنید به خاطره‌نویسی در زمینه فرصت‌های زندگی خودتان. پس بنویسید! و این سفر درمانی خود را کامل کنید.
هدی✌
گذشته‌ی شما حاوی ده‌ها تجربه‌ی غلط و درست است که می‌توانید هرچند وقت یک‌بار بنشینید و با مطالعه‌ی آن‌ها، برای آینده‌ی خودتان برنامه‌ریزی مجدد و دوباره زندگی خود را متحول کنید و تغییراتی اساسی در سبک زندگی‌تان به‌وجود بیاورید.
هدی✌
حس و شور و حالی که از ارتباط با مردم به شما دست داده بنویسید.
هدی✌
افسردگی به این صورت است که فرد به مدت شش ماه خود را محدود و ایزوله سازد و از برقرار کردن روابط اجتماعی مؤثر پرهیز کند و رفتارهای شدید اجتنابی داشته باشد. اما احساس افسردگی، احساسی است که در طول شبانه‌روز و هفته می‌تواند بیاید و برود.
هدی✌
ترس، هر انسانی را متوقف می‌کند و نمی‌گذارد استعدادهای خود را بروز بدهد.
هدی✌
کسی نمی‌تواند بگوید من اصلا ترسی در ذهن خود ندارم.
هدی✌
وقتی شما از تحقیر و توهین فرد دیگری لذت می‌برید، شما درگیر خشم هستید. زمانی که طعنه و نیش و زخم‌زبان می‌زنید، شما درگیر خشم هستید. خشم بیمارگون خود را با نوشتن به بند بکشید. خودتان را تخلیه کنید
هدی✌
خشم، هیجانی است که برای مدیریت آن بایستی برنامه‌ریزی کرد وگرنه می‌تواند هزینه سنگینی برای شما داشته باشد. خشم بیش از حد در ذهن، به مرور به یک عفونت مزمن تبدیل می‌شود که هرازچندگاهی با یادآوری آن، حال‌تان بد می‌شود.
هدی✌
زخم‌زبان‌ها، روان شما را زیرورو کرده و عزت‌نفس و اعتمادبه‌نفس شما را بسیار ضعیف کرده است و اکنون شما مجبورید در بزرگسالی هزینه‌های روانی اشتباهات آنها را بپردازید.
هدی✌
کودک با بازیگوشی‌های خود می‌تواند استعدادهای درونی‌اش را کشف کند و تجربه محض و مستقیم از طبیعت داشته باشد.
هدی✌
کودکان سر به راه معمولا در خانواده‌هایی رشد می‌کنند که خانم و یا آقای خانواده به شدت سخت‌گیر و دیکتاتور باشند و نگذارند که کودک ابراز وجود بکند و هرچه پدر و یا مادر می‌گویند، او بگوید چشم. کودک سر به راه، به نوعی قربانی است که در بزرگسالی فردی خجول می‌شود و بسیاری از فرصت‌های خود را از دست می‌دهد.
هدی✌

حجم

۱۳۲٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۲۷۹ صفحه

حجم

۱۳۲٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۲۷۹ صفحه

قیمت:
۸۵,۹۰۰
۲۵,۷۷۰
۷۰%
تومان