بریدههایی از کتاب این است انسان
۳٫۴
(۳۶)
هنوز زمان من فرا نرسیده است. برخی پس از مرگ متولد میشوند.
شِمَن
اگر پیوسته شاگرد بمانید، زحمت آموزگار خویش را جبران نکردهاید.
کمیل
به نظر من خشنترین سخن، خشنترین نامه، بهتر و صمیمانهتر از سکوت است. آنانی که سکوت میگزینند، پیوسته فاقد لطافت و نزاکت قلبی هستند. سکوت نوعی مخالفت و فرو بلعیدن است و الزاماً شخصیت (و معده) را خراب میکند.
شِمَن
اگر پیوسته شاگرد بمانید، زحمت آموزگار خویش را جبران نکردهاید.
کاربر ۵۹۲۸۹۰۸
اگر پیوسته شاگرد بمانید، زحمت آموزگار خویش را جبران نکردهاید.
m_oghab
هیچ متنی جانگدازتر از آثار شکسپیر نمیشناسم، یعنی انسان باید چه رنجهایی کشیده باشد که چنین از سر ضرورت به لودگی بپردازد!
Mamareza_aa
هر آنچه که بشریت تاکنون با جدیت به آن اندیشیده است، حتی واقعیت هم نیست، بلکه تصوراتی صرف و یا به زبان دقیقتر دروغهایی برخاسته از غرایز ناپسند سرشتهای بیمار و به نهایت زیانآور است، منظورم تمامی مفاهیمی چون «خدا» ، «روح» ، «فضیلت» ، «گناه» ، «جهان آخرت» ، «حقیقت» ، «زندگی ابدی» ... است.
Mamareza_aa
فلسفه تا آن جا که من اکنون دریافتهام، زیستن داوطلبانه در یخ و کوهستانهای بلند است
Mamareza_aa
آن هنگام که عالم آرمانی را به دروغ بنا نهادند، ارزش، مفهوم و حقیقت واقعیت را از بین بردند...
min
خشونت انسانیترین شکل تقابل و در بحبوحهی این ظرافتهای نوگرا از نخستین فضیلتهای ماست.
ilgar
سپیدهدمان به هنگامِ آغاز روز با تمامی سرزندگی، در آن شفق صبحگاهیِ نیرو، کتاب خواندن به نظر من کاری ننگآور است!
Mamareza_aa
دانشمندی که در اصل تنها کتابها را «زیر و رو میکند» (زبانشناسی که به طور متوسط با حدود ۲۰۰ کتاب چنین میکند) ، ابتدا توانایی اندیشیدن خود را از دست میدهد و اگر به این زیر و رو کردن نپردازد، نمیتواند بیندیشد. او آن هنگام که میاندیشد به انگیزهای (اندیشهای در متنِ خوانده شده) پاسخ میدهد و صرفاً کار او واکنش است. دانشمند تمامی نیروی خود را صرف تأیید یا رد، نقد اندیشههای دیگران میکند و خود دیگر نمیاندیشد... غریزهی دفاع از خود در او سست شده است. در غیر این صورت به دفاع از خویش در مقابله با کتابها میپرداخت.
Mamareza_aa
به پایان کار که رسیدم و به این ترتیب که کارم تقریباً پایان یافت، در باب این نابخردی اساسی زندگی خود، یعنی همان «آرمانگرایی» به اندیشه پرداختم. بیماری، خود مرا بر سر عقل آورد.
زهرا موحد
برخی پس از مرگ متولد میشوند.
Ali Rastegar
«با خصومت، دوستی پایان نمیپذیرد، بلکه با دوستی خصومت پایان میگیرد»
Ferida
من پیوسته از «شلوغی» رنج بردهام
رئوف
چند گامی در این وادی منطق فراتر میرویم و مرتاضی را میبینیم که هفتهها در گور میخوابد... زیرا اگر فرد واکنش نشان دهد، خیلی زود نیرویش را به هدر میدهد و به همین دلیل نیز هیچ واکنشی نشان نمیدهد و این عین منطق است. با هیچ چیز سریعتر از آزردگی نمیتوان نیروی خود را سوزاند. عصبانیت، زخم بیمارگونه، ناتوانی در انتقام، علاقه، عطش انتقام و مسمومیت از هر جنبه، بیشک بدترین شیوهی واکنش برای فرد خسته است و هدر دادن سریع نیروی اعصاب، افزایش بیمارگونهی تخلیهی روانی و برای مثال ترشح سریع صفرا و ورود آن به دستگاه گوارش میشود. آزردگی ممنوعترین کار فینفسه برای بیمار است و متأسفانه بسیار ناگوار و ورطهی نابودی اوست. این نکته را بودا، آن فیزیولوژیست، دریافته بود.
کاربر ۱۱۱۵۶۲۴
نمیتوانم هیچ تفاوتی بین اشک و موسیقی قایل شوم
friend moon :)
امروز بیهوده چهل و چهارمین سال زندگی خود را به گور سپردم، حق خاکسپاری آن را داشتم و هر آنچه که زندگی در آن بود، نجات یافت و نامیرا شد.
AmirHossein
انسانیت من چیرگی دایمی بر خویشتن است. اما من محتاج تنهایی هستم، منظورم آن است که به سلامتی، ژرفنگری در خویشتن و تنفس هوای سبک و آزاد نیاز دارم...
زهرا موحد
حجم
۵۹۲٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۱۸۹ صفحه
حجم
۵۹۲٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۱۸۹ صفحه
قیمت:
۴۵,۰۰۰
۳۱,۵۰۰۳۰%
تومان