نظرات کاربران درباره کتاب صوتی ۱۹۸۴
نویسنده:جورج اورول
مترجم:حمیدرضا بلوچ
گوینده:علی عمرانی
انتشارات:انتشارات ماه آوا
دستهبندی:
امتیاز:
از ۵۸ رأی
۳٫۹
(۵۸)
فریبا
به شدت پیشنهاد می کنم این کتاب رو با اجرای بی نظیر آقای عمرانی بزرگوار بشنوید، اگرچه موضوع به شدت دردناکی داره اما عاقبت مردمانی که بخوان تو ترس و سکوت زندگی کنن رو خیلی خوب نشون می ده.
پرنیان
ریویوهایی که برای خود کتاب و داستان گذاشتند به اندازه کافی گویا هستند. مهمترین برتری این نسخه به سایر ورژنهای صوتی به نظر من ترجمه عالی و روان محمدرضا بلوچ و گویندگی علی عمرانی هست. تمام حالات و حسهای شخصیتها در گویندگی لحاظ میشه، صدای شخصیتها متفاوته و به همراه موسیقی متن، برای مخاطب درک و ارتباط بیشتری با داستان رو فراهم میکنه. به شدت توصیه میشه.
Foad Tehrani
صدای موسیقی با صدای گوینده گاهی تداخل داشت. اما نحوه بیان گوینده و ترجمه و خود کتاب عالی
مترجم بهادر قریشی
بسیار کتاب آموزنده و عالی است.
کاربر ۵۰۷۸۹۵۷
من بشدت طرفدار آثار جرج اورول هستم و این داستان را هم که نمونه ای شاخص از بینش و درک درست نویسنده از جامعهشناسی معاصر وی هست را تحسین میکنم،،،این اثر را هم بصورت نوشتاری و هم بصورت شنیداری چندین بار مطالعه کردم و شنیدم اما هنوز جذابیت خاص خود را دارد بنحوی که با هر بار خواندن و یا شنیدن اثر و هر فصل و بخش؛ مخاطب حس کنجکاوی و پیکاوی ماجرا را دارد. اطلاعات عمومی و جامعهشناسی و تیزبینی سیاسی و اجتماعی اقتصادی فرهنگی نویسنده این اثر دو صد چندان اموزنده کرده است.💚
کاربر 6319994
کتاب شما رو وارد دنیایی میکنه که در وجود آدما احساس مرده و روند داستان از چگونگی بوجود اومدن این جامعه و این آدما صحبت میکنه و در این دنیا آدمی که نمیتونه با روند جامعه ایی که توشه پیش بره
کتاب به شدت گویاست و احساسات شخصیت داستان رو کاملا درک میکنید و با پوست و استخونتون حسش میکنید
من نسخه چاپیشو خوندم و واقعا لذت بردم
کتابی هست که بعد از یه بار خوندنش دوباره هم به سراغش میرید
zooohre
جزء بهترین کتابهایی بود که تا به حال خوندم و داستان کتاب تا حدودی شبیه به داستان کتاب سرگذشت ندیمه اثر خانم مارگارت آتوود هست.
golnazpink
من ترجمه دیگری شو خوندم و عالیه دستگاه فساد و تباهی حکومت های سوسیالیست و فاشیست رو نشون میده
آرتمیز صیادچمنی
کتاب دارای دو بستر روایی هست، بستر نخست که بستر اصلی داستان نیز بوده، روایتی است از خال و هوای سیاسی جهان در سال ۱۹۸۴, که البته اورول ان را در سال ۱۹۴۸ و از پیش تجسم کرده بوده است. این روایت به برنامه های سیاسی حاکمان تمامیت خواهی میپردازد که برای قدرت دست به هر کاری میزنند، آنها همواره مراقب است و از طریق صفحاتی مردم را مشاهده و تفتیش میکنند. این روایت گاها خسته کننده و ملال اور است اگرچه برای آنهایی که دغدغه مسایل سیاسی و... را دارند شاید جالب باشد اما روایتی سرد،کند و ملال اور است
بستر روایی دوم که کمرنگتر بوده و به نظرم اورول بخاطر گرمی بخشی و تقویت بستر روایی اول آن را به داستان افزوده، روابط عاشقانه ای است که بین اسمیت و جولیا ایجاد می شود.
نکات مثبت: دقت نظر نویسنده در درک و بیان مسایل، ارزش فردیت و ارزش اگاهی فرد
نکات منفی: ضعف شخصیت پردازی برخی از افراد مثل جولیا، اوبراین، دنیای محدود و تنگاتنگ فردی اسمیت. اگرچه در این زمینه شاید ما را به یاد اثر سقوط کامبو بیندازد اما بنظر سقوط جالبتر نوشته شده است.
الناز باقرزادگان
تتها ایرادی که به این اجرا وارده اینه که،صدا یکم ضعیفه
باید صدای گوشی رو تااخر زیاد کنید بازم کمه.
درکل بقیه چیزها عالیه
۱۹۸۴ازون کتابهاست که باید ،متنی ش رو خوند.تا یکسری جاهارو هایلایت کرد
کاربر ۲۱۶۷۴۷۷
بسیار کتاب خوبی بود ولی خیلی غم انگیز بود.اول کتاب شاید حوصلتون رو یکم سر ببره ولی آخرای کتاب جذاب میشه و نمیتونید ادامه ندین.این کتاب رو پیشنهاد میکنم.آقای عمرانی هم بنظرم خیلی خوب بودن من با آرمان سلطان زاده خوابم میگیره ولی خب ایشون خوب بودن.
فراز
کتاب نسبتا سنگینی برای خواندن (شنیدن) محسوب میشه به نظرم و شاید مورد پسند خیلیها واقع نشه، اما حتما به کسانیکه به سیاست و جامعه شناسی علاقمندن توصیهش میکنم. خوانش استادانه آقای علی عمرانی بی نهایت به جذابیت کتاب اضافه کرده. عمدتا شبها مطالعه میکنم و این صدا من رو به سالهای سال پیش و قصههای راه شب رادیو برد.
کاربر ۶۴۷۷۶۷۸
دوستان این کتاب رو فقط فقط و فقط با صدای علی تاج میر گوش کنید انگار دوتا کتاب متفاوته
کاربر ۱۳۹۸۳۱۱
احساس خفقان حاکم بر کتاب از سطر اول تا کلمه آخر ،بجز یأس و نا امیدی چیزی در بر نداشت. پس از سمفونی مردگان این کتاب جزو نابودگران روحیه و امید بود. التیام بخش زخم کتاب البته صدای گوشنواز علی عمرانی بود.
زمان
۰
حجم
۰
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۰
حجم
۰
قابلیت انتقال
ندارد
قیمت:
۹۰,۰۰۰
۶۳,۰۰۰۳۰%
تومان