کتاب امنیت فضای سایبری
معرفی کتاب امنیت فضای سایبری
کتاب امنیت فضای سایبری اثر سازمان فناوری اطلاعات ایران یکی از کتابهای مجموعه تسهیم دانش است که در سازمان فناوری اطلاعات ایران به چاپ رسیده است.
این اثر در راستای ارتقای دانش متخصصان حوزه فناوری اطلاعات و همچنین دانش مردم عادی در حوزه فناوری اطلاعات تهیه و تدوین شده است.
سازمان فناوری اطلاعات ایران با توجه به نیاز روزافزون کشور به برقراری و توسعه شبکههای رایانهای و ارتباط آنها به یکدیگر و در نهایت اتصال به شبکه های جهانی و با هدف ایجاد زیرساختهای ارتباطی لازم برای تحقق چنین امری و نیز امکان دسترسی به منابع اطلاعاتی، خدماتی، و برنامههای کاربردی داخلی و خارجی تحت عنوان امور دیتا از سال ۱۳۷۰ به عنوان یکی از قسمتهای زیرمجموعه وزارت پست و تلگراف و تلفن آغاز به کار کرد.
هم زمان با تغییر نام وزارت پست و تلگراف و تلفن به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال ۱۳۸۲، تغییراتی در سطح شرکتهای تابعه رخ داد. در این رابطه امور ارتباطات دیتا ضمن تغییر هویت در تابستان ۱۳۸۳به شرکت ارتباطات دادهها تغییر نام یافت و در تابستان ۱۳۸۴با توجه به توسعه اهداف وماموریتهای شرکت، نام آن به شرکت فناوری اطلاعات تغییر نمود.
سازمان فناوری اطلاعات ایران نهادی است دولتی وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که با ایجاد و بکارگیری سازوکارهای لازم، حوزه ی فناوری اطلاعات کشور از بخشهای دولتی، عمومی و خصوصی را از طریق اعمال سیاستها، مقررات، استانداردها و ... برپایه مصاح، منافع و امنیت ملی و عمومی، سازماندهی، هدایت و راهبری و کنترل مینماید و به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران منافع و مصالح ملی و سیاستهای ابلاغی در حوزه فناوری اطلاعات را از طریق نهادها و مجامع بین المللی ذیربط پیگیری مینماید.
ماموریت این سازمان عبارت است از هدف گذاری، هدایت، نظارت راهبردی، ساماندهی و توسعه امن، ایمن و پایدارفناوری اطلاعات کشور در راستای تامین منافع، مصالح، امنیت ملی، رفاه عمومی و توسعه همه جانبه و پایدار کشور.
خواندن کتاب امنیت فضای سایبری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
متخصصان و علاقهمندان به حوزه فناوری اطلاعات مخاطبان این کتاباند.
بخشی از کتاب امنیت فضای سایبری
فناوری اطلاعات و ارتباطات زیربنای توسعه در همه ابعاد است و هیچ حوزهای بدون تأثیر متقابل از آن نیست. آینده کشورها به واسطه نقش دانش، خرد و مؤلفه تفکر، در گرو تولید و به کارگیری نوآوریها و بهره گیری مؤثر از فناوری اطلاعات و ارتباطات در همه عرصههای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است.
آنچه در این شرایط به عنوان عامل محوری تاثیرگذار و تاثیرپذیر مطرح میشود، عناصر و مؤلفههای انسانی است. شدت تحولات ناشی از نوآوریها و فناوریهای اطلاعات و ارتباطات به حدی است که محیط بینالمللی را نیز به سرعت فزایندهای، دچار دگردیسی کرده است. رقابت بینالمللی در رشد شاخصهای توسعه فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و نیاز به تعاملات کارآمد در عرصههای منطقهای و فراملیتی، سبب شده تا بسیاری از سازمانها و دولتها بیش از پیش به فرصتهای ناشی از این تحولات توجه کنند. به منظور کسب جایگاه متناسب با پیشینه و توانمندیهای امروزی ایران اسلامی و در قرن بیست و یکم، نهادهای عمومی و سازمانها باید خود را با یک ذهنیت جهانی تطبیق دهند تا بتوانند زیرساختهای خودشان ازجمله سرمایه انسانی را برای برتر بودن در شاخصهای بهره وری، برای سرعت بخشیدن به نوآوریها متحول کرده و برانگیزانند. تجهیز مدیران به قدرت تفکر برای بهرهگیری از نوآوریها و فناوریهای اطلاعات و ارتباطات در عصر حاضر وظیفهای راهبردی است.
حجم
۱٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۱۴۰ صفحه
حجم
۱٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۱۴۰ صفحه