معرفی و دانلود رایگان کتاب راهنمای زبان جسم

فرید یاسمین
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب راهنمای زبان جسم

فرید یاسمین، پژوهشگر و مترجم است. در بخشی از پیشگفتار این کتاب می‌خوانیم: «"زبان جسم" شاخه نوینی از علوم ارتباطی است که به بیان وتعابیر جسمی و مصطلحات آن می‌پردازد. این دانش می‌کوشد تا ساختار‌های بیان غیر کلامی را مورد مطالعه قرار دهد. فرضیه بنیادین پژوهشگران این رشته مبین آن است که "حرکات معنادار جسمی" قبل از کلام بروز و ظهور می‌یابد. نکته مهم آن است که این حرکات بیانگر آن دسته از مفاهیمی است که از ذهن می‌گذرد اما بوسیله کلام بیان نمی‌شود. دانش زبان جسم، حرکات ناخودآگاه انسان را باز خوانی می‌کند. حرکات ناخوداگاه جسم در واقع نوعی علامات بصری و بیانگر احساسات و ادراکات پنهان ذهن ماست. این دانش به ما می‌آموزد تا برخی علائم مفهومی غیر ارادی انسان‌ها را شناسایی و درک کنیم. این درک می‌تواند شناخت نوینی را از انسانها بدست دهد. کما اینکه این دانش به شخص امکان می‌دهد تا از زبان جسم و مصطلحات آن به عنوان ابزاری برای بیان احساسات وادراکات خود بهره ببرد.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب راهنمای زبان جسم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابراهنمای زبان جسم
فرمت کتابEPUB
قیمت کتابرایگان

علیرضا م
۱۳۹۵/۱۲/۱۷

از اونجایی که رایگانه کسانی که هیچ پیش زمینه ای از این موضوع ندارن، میتونن یه بار این کتاب رو بخون تا با مطلب آشنا بشن. به عبارتی امتحانش مجانیه! اما برای مطالعه جدی تر و دقیق تر باید به...بیشتر

مرتضی
۱۳۹۵/۱۱/۲۱

خیلی مختصر و مفید. یک دید کلی از بحث به خواننده میده. عکس‌هاش زیاد مفهوم نیست. در بعضی از موارد فرقی بین دو تصویر با چند معنای متفاوت دیده نمیشه. یعنی اگه زیر هر عکس؛ یک توضیحی برای بیان دقیق...بیشتر

Arash Safari
۱۳۹۵/۰۸/۳۰

کتابای بهتری در این خصوص هست،ارزش وقت گذاشتن نداشت.

ابوذر
۱۳۹۵/۰۳/۲۱

اصلا جالب نبود. هیچ توضیح درستی نداشت. چیزی بعد از خوندن این کتاب به خواننده اضافه نمی‌شه.

stare.m
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۲/۰۱/۲۵

تصاویر کتاب کاملا نامفهوم و شبیه همن. به صورتی که باید با هم مقایسه کنید تا متوجه تفاوتشون بشید. متن هایی که ابتدای هر فصل نوشته شده بیشتر کارایی دارن تا خود تصاویر!

مهرنوش صادق نیا
۱۳۹۵/۰۷/۱۰

موضوع جالبی داشت کاش کمی عمیقتر بحث مطرح میشد اما خوب بود

۱۳۹۸/۰۲/۰۹

اطلاعات کتاب خیلی جزیی هستن و حالات بدن و چهر ه ای که با شکل نشون داده شده اصلا مشخص نیست ..که ضعف خیلی بزرگیه

hamed inanloo
۱۳۹۸/۰۱/۱۰

به عنوان یک کتاب مقدماتی برای آشنایی جزئی ، قابل تکیه است .

Fereshteh Mohammadi
۱۳۹۶/۱۲/۰۷

کامل نخوندم، چون به نظرم اومد ارزش وقت گذاشتن نداره

ali
۱۳۹۸/۰۵/۱۱

سطحی بی فایده تصاویر مبهم وقت حروم کن و.......

زهرا
۱۳۹۶/۱۰/۲۱

بیشتر از صد صفحه بود ولی به خاطر تصاویر نامفهومش تقریبا ده صفحه ی مفید داشت فقط!!!

میلاد ال
۱۳۹۵/۱۲/۱۲

مفید ولی آپ دیت شدش هم هست

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۳/۰۳

خیلی عالیه اولا چون بصورت رایگان بدیتمون میرسه هم کتاب همراهمونه هر زمان بخواهیم میتونین ازش استفاده کنیم کم حجمه و مفید متشکرم از کار گروهان عزیزی که این کتاب‌ها را برای ما جمع آوری و قابل استفاده کرده اند.

مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۲/۲۹

کتابی نبود که سطح اطلاعات و آگاهی را بالا ببرد فقط تصاویری در سطح ابتدای و بدون توضیح در خوره توچه ای داشت.فقط برای تلنگری که فرد را کمی در فکر ببرد می توان مورد توجه قرار داد.

توصیه نمی‌کنم.

min
همواره همت وچالاکی را به دیگران منتقل کنید ونه کسالت وملالت
stare.m
امیر تاجور
۵) اذعان بدین نکته که ارزیابی دیگران بدون ارزیابی خویشتن امکان پذیر نیست. چه بسا انکه رفتار منفی دیگران فقط واکنشی به رفتار منفی ما بوده باشد.
Sahel
اذعان بدین نکته که ارزیابی دیگران بدون ارزیابی خویشتن امکان پذیر نیست.
Sahel
رفتار ملالت آور باعث می‌شود تا دیگران برای دور شدن از شما لحظه شماری کنند!
Sahel
او میداند که ما قادر نیستیم انسان‌ها را تغییر دهیم اما می‌توانیم دیدگاه خود را نسبت به انها اصلاح کنیم واین البته نیاز به زمان دارد.
ورود طغیانی هیچگاه به شکل افتان وخیزان وبیمناک وارد اتاق نشویددر کمال اعتماد به نفس ومستقیم حرکت کنید. چنانکه گویی هدف مورد نظر شما در این اتاق است. ۲) چشمان فروهشته از نگاه کردن به دیگران به چشمانی فروهشته وافسرده بپرهیزید. سخن گفتن را با چشمان خود آغاز کنیدو در تمام طول گفتگو این حالت را حفظ
Sahel
تطابق با دیگران نوعی استعداد ذاتی است که از هنگام تولد در انسان وجود دارد و به شخص امکان می‌دهد تا خود را با دیگران سازگاری دهد. به وسیله همین استعداد است که انسان‌ها از احساسات دیگران تاثیر می‌پذیرند.