کتاب ازدواج و تربیت فرزند
محمدباقر مجلسیانتشارات:
انتشارات پژوهش اخوت٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب ازدواج و تربیت فرزند
«ازدواج و تربیت فرزند» باب چهارم از کتاب حلیهالمتقین نوشته علامه محمدباقر مجلسی است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«بدان که رعایت حرمت پدر و مادر از عمدۀ شرایع دین است و ایشان را از خود راضی داشتن از جملۀ اشرف طاعات است و عاق ایشان بودن و ایشان را از خود آزرده داشتن از جملۀ گناهان کبیره است و حقتعالی در قرآن فرموده است: اگر پدر و مادر تو کافر باشند و تو را امر کنند که کافر شو، در این باب اطاعت ایشان مکن امّا در دنیا با ایشان نیکو مصاحبت کن.
در حدیث معتبر منقول است که شخصی به خدمت حضرت رسول (صلّیالله علیه و آله) آمد و گفت مرا وصیّتی بکن. حضرت فرمود که تو را وصیّت میکنم که به خدا شرک نیاوری هر چند تو را به آتش بسوزانند، مگر آن که به زبان حرفی بگویی و دلت بر ایمان ثابت باشد و تو را وصیّت میکنم که اطاعت پدر و مادر بکنی و با ایشان نیکی کنی، خواه زنده باشند و خواه مرده باشند، هر چند تو را گویند که از زن و مال خود بگذری، بکن که این از جملۀ ایمان است.
در حدیث دیگر منقول است که شخصی از آن حضرت پرسید که حقّ پدر بر فرزند چیست؟ فرمود: آن که نام او را نگوید و پیش از او راه نرود و پیش از آن که پدر بنشیند او ننشیند و کاری نکند که مردم به پدرش دشنام دهند.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ازدواج و تربیت فرزند و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | ازدواج و تربیت فرزند |
گشایش در فیلمنامهنغمه تفلیسی هریسی
آفتاب آمد دلیل آفتاب (شرح آیات غدیر)محمدعلی انصاری
کلیدهای برخورد با ترس در نوجوانانهانس مورشیتسکی
تفسیر آیات نماز؛ جلد دومعلی اکبر وحیدی
نکتههای ناب: گزیده بیانات رهبر فرزانه انقلاب در جمع دانشجویان (جلد اول)حسن قدوسیزاده
رساله ای در بیان حکمت شهادت سید شهدا![]()
محمدباقر مجلسی
حلیه المتقینمحمدباقر مجلسی