کتاب فخرالدین اسعد گرگانی علی رزاقی شانی + دانلود نمونه رایگان

کتاب فخرالدین اسعد گرگانی

انتشارات:نشر تیرگان
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب فخرالدین اسعد گرگانی

کتاب فخرالدین اسعد گرگانی نوشته علی رزاقی شانی است. این کتاب یکی از کتاب‌های مجموعه مشاهیر ایرانی نشر تیرگان. فخرالدین اسعد گرگانی یکی از شاعران مشهور ایرانی است که منظومه ویس و رامین از او بین ادبیات دوستان شناخته شده است.

درباره مجموعه مشاهیر ایرانی

سرزمین ایران، از دیرباز، فرهنگ و تمدنی غنی داشته است. این کشور، مهد پرورش ادبیان، حکما، عرفا، فیلسوفان و دانشمندان بسیاری بوده است. آثار آنان تا به امروز نیز باقی مانده و هم مانند راهنمایی برای شناخت بهتر فرهنگ ایران به ما کمک می‌کند و هم دیدگاه و نگرش کلی نسبت به ایران، نحوه تفکر، آیین‌ها، آداب و رسوم و ... به ما می‌بخشد.

در برخی از کتب درسی، این مشاهیر به اختصار معرفی می‌شوند. اما نیاز به شناخت بهتر و دقیق‌تر جوانان با این شخصیت‌ها همچنان حس می‌شود؛ مجموعه مشاهیر ایرانی که به همت انتشارات تیرگان منتشر شده است، در تلاش است تا مخاطبان جوان خود را با چهره‌های شاخص ایران زمین آشنا کند.

خواندن مجموعه مشاهیر ایرانی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

جوانان، نوجوانان و تمام کسانی که دوست دارند با چهره‌های شاخص و سرشناس ایران آشنا شوند، مخاطب این مجموعه‌اند.

معافیت های گمرکی و سیاست های تجارت مرزی در ایران
۱۳ کار برای تاب آوری و عشق به خویشتن
ایمی مورین
هزار و یک شب (جلد سوم)
ابراهیم اقلیدی
کتابماه روان شناسی مدیریت (شماره اول)
علی شمیسا
اقدامات موثر سازمان هلال احمر در نوتوانی، بازسازی و احیای جوامع آسیب دیده روستایی و شهری به هنگام وقوع جنگ
منصوره سعیدی
هنوز هر چیزی ممکن است