کتاب یک دوست مثل هیولا
معرفی کتاب یک دوست مثل هیولا
کتاب یک دوست مثل هیولا داستانی به نویسندگی و تصویرگری امیلی تتری است که با ترجمه آزاده کامیار میخوانید. این داستان درباره هیولای زیر تخت ببری است که اتفاقا دوست خیلی خوبی برای هیولا است و همیشه خوابهای بد او را فراری میدهد.
این کتاب در سال ۲۰۱۹ نامزد دو جایزه گیسل و میثوپوییک اعلام شد.
انتشارات پرتقال با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب یک دوست مثل هیولا
ببری یک هیولا زیر تختش دارد که اتفاقا دوستان خیلی خوبی برای همدیگر هستند. ببری و هیولا باهم بازی میکنند و حسابی خوش میگذرانند و چون هیولا بهرحال باید یکی را بترساند، میرود سراغ خوابهای بد ببری و آنها را میترساند و فراری میدهد. اما یکبار، یک خواب بد، یک جایی کمین میکند و هیولا هرکاری میکند، نمیتواند او را فراری بدهد. حالا هیولا و ببری باید باهم نقشهای بکشند و کاری کنند که خواب بد دیگر جرات نکند آن طرفها پیدایش بشود...!
کتاب یک دوست مثل هیولا درباره یکی از مسائلی صحبت میکند که بسیاری از بچهها و خانوادهها با آن درگیر هستند: ترس از خواب و خواب بد دیدن. این داستان همچنین روش مقابله با این خوابهای بد را به کودکان نشان میدهد و به آنها میگوید که خوابهای بد وجود خارجی ندارند و فقط در ذهن بچهها هستند.
کتاب یک دوست مثل هیولا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب یک دوست مثل هیولا را به تمام کودکان پیش دبستانی و بچههایی که سالهای آخر دبستان را میگذرانند، پیشنهاد میکنیم. این داستان میتواند به کودکان کمک کند تا بر ترس خودشان غلبه کنند.
درباره امیلی تتری
امیلی تتری، در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی در رشته انیمیشن تحصیل کرده است و در حال حاضر به عنوان ناظر طراحی و نقاشی، نقاش و هنرمند توسعه تصویری مشغول به فعالیت است.
داستان کمیک استریپ ببری و دوست خیالیاش و مواجه با کابوسها، من نگاه نویسنده برای برخورد با کابوس را دوست داشتم، نقاشیها برای کودکان کوچکتر شاید ترسناک باشه. البته بسته به توان هضم کودک دارد مثلا کودک چهار ساله من
خواندنی و شیرین 😃
بنظر من کیوت بودن :)🌿🍵
بنظرم بیشتر ممکنه بچه ها رو بترسونه
🐯
خیلی داستان جالب و استواری داشت و پردازش خوبی هم داشت و صد البته جمع بندی و پیام نهایی داستان همگی خیلی خوب بود.
من که عاشق صفحه آرایی این کتاب شدم. اولش بگم که تصویر سازی اش و صفحه آرایی اش به شدت حرفه ای و زیبا بود. داستان جذاب و قشنگی داشت و پایان بندی خیلی خوب و تمیزی هم داشت. این داستان برای بچه
عالی بود کتاب آموزنده ای بود برای بچه هایی که کابوس میبینند
کتاب قشنگی بود