معرفی و دانلود کتاب با قرآن شیعه شدم pdf + خلاصه رایگان

۵.۰ امتیاز(از ۷ رأی)
محمدرضا وهاب‌زاده

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب با قرآن شیعه شدم

کتاب با قرآن شیعه شدم اثر محمدرضا وهاب‌زاده قصد دارد با استفاده از قرآن کریم و استناد به آیات روشن و نورانی آن به اثبات حقانیت مذهب تشیع بپردازد.

درباره کتاب با قرآن شیعه شدم

از دیر باز تا کنون دانشمندان بزرگی اقدام به تألیف کتب کلامی، اثبات امامت و مذهب تشیع نموده‌اند و در کتبشان از استدلال، و در تفسیر آیات ولایت ، از روایات استفاده کرده‌اند لکن این دفتر روش جدیدی را در این باب در پیش گرفته و به اثبات امامت و تشیع صرفا با قرآن کریم (به غیر از آیات مشهور ولایت )، بعلاوه مشهورات و مسلمات بین مسلمانان پرداخته است.

روش استفاده از قرآن در فصل اول این نوشته، به چهار شکل مطالعه خرد، منطقی، مطالعه کلان و مطالعه تحلیلی تقسیم می‌شود.

در بخش اول، با بررسی آیات بصورت تکی و بررسی مصداق آیه‌ها، بصورت جزء‌نگرانه و خرد اشاره می‌کنیم. در بخش دوم، استدلال‌هایی ساده و منطقی مطرح کرده و ولایت علی (ع) را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

ِ در بخش سوم، با مطالعه دسته جمعی آیات، بصورت مجموعه‌ای، کل‌نگرانه و کلان، مقدمات را به ترتیب آورده و در نهایت به نتیجه مطلوب می‌رسیم؛ و در بخش‌های بعدی به سوالات متعدد پرداخته و به وسیله تجزیه و تحلیل آیات، به مباحث گوناگون می‌پردازیم. همچنین با این سبک از ارائه مباحث، می‌توان قدرت تجزیه و تحلیل و بصیرت درونی را ارتقا داده و از این روش کاربردی برای استفاده و استنباط در مسائل روز قرآن کریم بهره‌مند شد.

خواندن کتاب با قرآن شیعه شدم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به مباحث کلامه و مطالعه در مذاهب اسلامی.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب با قرآن شیعه شدم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببا قرآن شیعه شدم
شابک۹۷۸-۶۲۲-۶۸۴۱-۵۸-۰

mina vahab
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۱/۰۵

بنظرم طرح جلد جدید و جالب و پر مفهومی داشت اینکه جلد کتاب تصویر در بود خیلی برام جالب بود از نظر محتوایی هم خیلی جدید بود برام و میتونم بگم حرف های متفاوت و غیر تکراری زده بود حرف...بیشتر

حسین آقا
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۱۰/۱۲

خداوند به جناب وهاب زاده خیر کثیر عنایت و از همنشینان علی ابن ابی طالب باشند بسیار کتاب جذابیست و حقیقتا افتخار کردم که شیعه علی علیه السلام هستم