کتاب مقبره
خواندن نظراتمعرفی کتاب مقبره
هوارد فیلیپس لاوکرفت(1937-1890)، نویسنده آمریکایی ژانر وحشت و علمی–تخیلی است.
«مقبره» داستان یرواس دادلی است. او در کودکی وروی مقبرهای متعلق به خانوادۀ هاید که در نزدیکی خانۀ آنها زندگی میکردهاند را کشف میکند. ورودی مقبره قفل و بستی قدیمی دارد. تلاش یرواس برای ورود به مقبره بیفایده است. او که ناامید شده با خواندن کتاب «حیات مردانی نامی» اثر پلوتارک انگیزه تازهای پیدا میکند و تصمیم میگیرد تا زمانی که هنگام ورودش به مقبره فرامیرسد، صبر پیشه کند.
تصویرسازیهای این کتاب کمیک استریپ توسط «اکتایو کاریلو» انجام شده است.
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
کتاب در مورد پسری هست که به دلیل بیماری روانی در آسایشگاه به سر میبره. البته این تصمیم خانواده اش هست و خودش این بیماری رو انکار میکنه. داستان شروع خوبی داشت و تا اواسطش خوب پیش رفت. میشد باهاش درگیر
محتوای کتاب خوب بود، ولی بیشتر رازآلود هست تا ترسناک . و اینکه من کلا به کامیک علاقه ی زیادی ندارم.
خیلی خوب بود یک داستان علمی تخیلی واقعی خیلی هم جذاب بود ولی آخرش بد تموم شد
داستان بسیار جذاب ، تخیلی ،ترسناک و خواندنی هست که ماجرایی عجیب و مرموزی داشت. شخصیتی جوان با عینک درست مثل هری پاتر و دیگر شخصیت ها فردی ماجراجو و باهوشی هست که علاقه زیادی به خیال پردازی و کتاب
اصلا خوشم نیومد.
چطور کتابیه؟😊
کتاب چطوره؟ اگه به اسم نویسنده باشه که باید خوب باشه چون یه نوع ترس به نام ترس لاو کرفتی وجود دارد
خب خوبه
سلام لطفا مبلغ کتاب رو به هزار تومن تغییر بدید چون زیر هزار تومن هستش من نمیتونم بخرم بانکم قبول نمیکنه این تراکنش رو:)
ترسناکه یا چطوره؟؟