دانلود و خرید کتاب مقبره اچ. پی لاوکرفت ترجمه رضا مرتضوی

معرفی کتاب مقبره

هوارد فیلیپس لاوکرفت(1937-1890)، نویسنده آمریکایی ژانر وحشت و علمی–تخیلی است. «مقبره» داستان یرواس دادلی است. او در کودکی وروی مقبره‌ای متعلق به خانوادۀ هاید که در نزدیکی خانۀ آنها زندگی می‌کرده‌اند را کشف می‌کند. ورودی مقبره قفل و بستی قدیمی دارد. تلاش یرواس برای ورود به مقبره بی‌فایده است. او که ناامید شده با خواندن کتاب «حیات مردانی نامی» اثر پلوتارک انگیزه تازه‌ای پیدا می‌کند و تصمیم می‌گیرد تا زمانی که هنگام ورودش به مقبره فرامی‌رسد، صبر پیشه کند. تصویرسازی‌های این کتاب کمیک استریپ توسط «اکتایو کاریلو» انجام شده است.
maede
۱۴۰۱/۱۰/۲۲

کتاب در مورد پسری هست که به دلیل بیماری روانی در آسایشگاه به سر میبره. البته این تصمیم خانواده اش هست و خودش این بیماری رو انکار میکنه. داستان شروع خوبی داشت و تا اواسطش خوب پیش رفت. میشد باهاش درگیر

- بیشتر
IMojtaba
۱۳۹۹/۰۸/۲۶

محتوای کتاب خوب بود، ولی بیشتر رازآلود هست تا ترسناک . و اینکه من کلا به کامیک علاقه ی زیادی ندارم.

rubik1234
۱۳۹۹/۰۵/۲۳

خیلی خوب بود یک داستان علمی تخیلی واقعی خیلی هم جذاب بود ولی آخرش بد تموم شد

MANSOUR 1239
۱۴۰۳/۰۲/۰۳

داستان بسیار جذاب ، تخیلی ،ترسناک و خواندنی هست که ماجرایی عجیب و مرموزی داشت. شخصیتی جوان با عینک درست مثل هری پاتر و دیگر شخصیت ها فردی ماجراجو و باهوشی هست که علاقه زیادی به خیال پردازی و کتاب

- بیشتر

۱۳۹۹/۰۷/۲۵

چطور کتابیه؟😊

inquisitor
۱۳۹۵/۰۷/۰۱

کتاب چطوره؟ اگه به اسم نویسنده باشه که باید خوب باشه چون یه نوع ترس به نام ترس لاو کرفتی وجود دارد

Mohsen Mohsen
۱۳۹۵/۰۶/۲۵

خب خوبه

MOSIO_KAZEM
۱۴۰۱/۰۴/۰۹

سلام لطفا مبلغ کتاب رو به هزار تومن تغییر بدید چون زیر هزار تومن هستش من نمیتونم بخرم بانکم قبول نمیکنه این تراکنش رو:)

eli
۱۳۹۹/۰۷/۲۷