کتاب نحو کاربردی (۱)
معرفی کتاب نحو کاربردی (۱)
کتاب نحو کاربردی (۱) نوشته عبدالهادی فقهی زاده است. این کتاب در مجموعهای با نام درسنوشتار و برای تدریس در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه قرآن و حدیث تدوین شده است.
دانشکده علوم حدیث وابسته به آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) از سال ۱۳۷۸ با مجوز شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان نخستین مرکز آموزش عالی غیر دولتی، غیر انتفاعی در حوزه علوم و معارف حدیث فعالیت آموزشی خود را به همت حضرت آیت الله ری شهری در شهرری آغاز کرد.
دانشکده علوم حدیث بعد از ۱۳ سال فعالیت و کسب افتخارات متعدد از مهر ماه سال ۱۳۹۱ با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان نخستین دانشگاه غیر دولتی، غیر انتفاعی به مرکزیت قم ارتقا یافت و هم اکنون به عنوان یکی از بخشهای موسسه علمی و فرهنگی دارالحدیث به فعالیت خود ادامه می دهد.
دانشگاه قرآن و حدیث یکى از ارکان مؤسسه علمى ـ فرهنگى دار الحدیث است. سه دانشکده فعال با عناوین «دانشکده علوم و معارف قرآن»، «دانشکده علوم و معارف حدیث» و «دانشکده علوم و معارف اسلامی» و نیز شعبهای در تهران با عنوان «پردیس تهران دانشگاه قرآن و حدیث» است. این دانشگاه هم اکنون در سه شهر قم، تهران و اصفهان فعالیت دارد و از مراکز آموزش عالی منحصر به فرد در حوزه مباحث علوم قرآن و حدیث در کشور به شمار میآید.
دانشگاه قرآن و حدیث اهداف بلندى را در سرلوحه کار خود قرار داده که از آن جمله میتوان به این موارد اشاره کرد:
بسط و گسترش دانشهای قرآنی و حدیثی
انسجام بخشیدن به آموزشهای حدیثی
تربیت استادان و پژوهشگران علوم قرآن و حدیث
ایجاد ارتباط میان تحصیلات حوزوی و دانشگاهی در زمینه قرآن و حدیث
تربیت و تأمین نیروی انسانی متخصص برای تدریس، تحقیق و تبلیغ
فراهم آوردن امکانات براى ارتقاى سطح علمى ـ فرهنگى کارشناسان سازمانهاى دولتى و نهادهاى اسلامى در زمینه مسائل مختلف اسلامى
انتشارات دانشگاه قرآن و حدیث هم با حدف ارتقا کیفیت تحصیل دانشجویان اقدام به انتشار کتب کاربردی کرده است. کتاب نحو کاربردی (۱) یکی از این کتابها است.
خواندن کتاب نحو کاربردی (۱) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام دانشجویان این دانشگاه پیشنهاد میکنیم.
حجم
۱٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۲۷۷ صفحه
حجم
۱٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۲۷۷ صفحه
نظرات کاربران
سلام .این کتاب خیلی روان وساده هست و شکل آموزشی داره
چرا کتاب می نویسید. به چه دلیل. آیا کتبی که گذشتگان ما قلم زده اند نقص و ناگیرایی داشته. آیا بد نوشته اند کسی از نامفهوم بودن آن کتب انتقادی کرده. آیا بزرگان ما با همین کتب ادبیات عرب در