کتاب خداحافظ، دوست من! سلام، دوست من!
معرفی کتاب خداحافظ، دوست من! سلام، دوست من!
کتاب خداحافظ، دوست من! سلام، دوست من! نوشته کوری دورفلد و ترجمه رضی هیرمندی است. کتاب خداحافظ، دوست من! سلام، دوست من! را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب خداحافظ، دوست من! سلام، دوست من!
این کتاب درباره سختیها و شگفتیهای تغییر است که با زبانی شیرین و کودکانه ذات تغییر و شروع دوباره را توضیح میدهد.
چارلی و استلا دو دوست خیلی صمیمی هستند. آنها در دوستیشان با خیلی چیزها خداحافظی کردهاند و به چیزهای نویی سلام کردهاند. مثلا از آدمبرفیهایی که ساخته بودند خداحافظی کردند و به پریدن توی چالههای پر از گل سلام کردند. از پیادهروی طولانی خداحافظی کردند و به صحبتهای طولانی سلام کردند اما سختترین خداحافظی آنها خداحافظی با یکدیگر است وقتی یکی از آنها از دیگری خداحافظی میکند باید هردو بتوانند احساس تنهایی را تحمل کنند و منتظر یک فردای تازه با کارها و احساسات تازه باشند.
خواندن کتاب خداحافظ، دوست من! سلام، دوست من! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان ۳ تا ۷ ساله مخاطبان این کتاباند.
#۱۰۲ یقین دارم که بعد از هر سختی آسانی است... بعد از هر فراقی وصالی است... و امروز هرچه که باشد، بعد از آن فردایی است... چرا که "بعد از هر خداحافظی، نوبت میرسد به سلام..." :) قصهی خداحافظیها و سلامها رسم دنیاست. آن را
این کتاب با تصاویر گویایی که داره میتونه به بچه های کوچیک نگرش بده که به فقدان هایی که روزمره باهاشون سر و کار دارن بهتر نگاه کنن دوسش داشتم
چقدر بامزه هست
یکی از مسائلی که در کودکی باهاش درگیر بودم وابستگی بود، حالا چه وابسته اسباب بازی چه وابسته دوستان و این مسئله همیشه ناراحتم میکنه، من هنوزم متوجه میشم که تو ی سری موقعیتها وابسته میشم و این درست نیس، خصوصا
کتابی با متن روان و تصاویر جذاب بیان لطیفی داره "این هم بگذرد"چه خوشی اش چه ناخوشی اش نگاهی میده که دلبسته دنیا نباشی و نحوه تعامل با دنیا رو یاد میده تا راحت بگذرونی
تصاویرش بسیار گویا و قصه دار بودند. کلا می خواست بگه هر آغازی پایانی داره و بعد از هر پایان یه آغاز دیگه هست. برای رسوندن این مفهوم داستانی ساده از شروع دوستی دوتا بچه تا جدایی شون از همدیگه
کتاب حال خوب کن که من را به یاد بچگی هایم انداخت.
عالی بسیار خوب
چقدر قشنگ بود