دانلود و خرید کتاب خداحافظ، دوست من! سلام، دوست من! کوری دورفلد ترجمه رضی هیرمندی
تصویر جلد کتاب خداحافظ، دوست من! سلام، دوست من!

کتاب خداحافظ، دوست من! سلام، دوست من!

نویسنده:کوری دورفلد
امتیاز:
۴.۲از ۴۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب خداحافظ، دوست من! سلام، دوست من!

کتاب خداحافظ، دوست من! سلام، دوست من! نوشته کوری دورفلد و ترجمه رضی هیرمندی است. کتاب خداحافظ، دوست من! سلام، دوست من! را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیت‌ترین کتاب‌ها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.

درباره کتاب خداحافظ، دوست من! سلام، دوست من!

این کتاب درباره سختی‌ها و شگفتی‌های تغییر است که با زبانی شیرین و کودکانه ذات تغییر و شروع دوباره را توضیح می‌دهد.

چارلی و استلا دو دوست خیلی صمیمی هستند. آنها در دوستی‌شان با خیلی چیزها خداحافظی کرده‌اند و به چیزهای نویی سلام کرده‌اند. مثلا از آدم‌برفی‌هایی که ساخته بودند خداحافظی کردند و به پریدن توی چاله‌های پر از گل سلام کردند. از پیاده‌روی طولانی خداحافظی کردند و به صحبت‌های طولانی سلام کردند اما سخت‌ترین خداحافظی آنها خداحافظی با یکدیگر است وقتی یکی از آنها از دیگری خداحافظی می‌کند باید هردو بتوانند احساس تنهایی را تحمل کنند و منتظر یک فردای تازه با کارها و احساسات تازه باشند.

خواندن کتاب خداحافظ، دوست من! سلام، دوست من! را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان ۳ تا ۷ ساله مخاطبان این کتاب‌اند.

_MahdiGhafuri_
۱۴۰۱/۰۱/۲۲

#۱۰۲ یقین دارم که بعد از هر سختی آسانی است... بعد از هر فراقی وصالی است... و امروز هرچه که باشد، بعد از آن فردایی است... چرا که "بعد از هر خداحافظی، نوبت می‌رسد به سلام..." :) قصه‌ی خداحافظی‌ها و سلام‌ها رسم دنیاست. آن را

مریم.ر
۱۴۰۰/۰۴/۲۶

این کتاب با تصاویر گویایی که داره میتونه به بچه های کوچیک نگرش بده که به فقدان هایی که روزمره باهاشون سر و کار دارن بهتر نگاه کنن دوسش داشتم

۱۴۰۰/۰۲/۲۴

چقدر بامزه هست

ftme
۱۴۰۳/۰۱/۰۵

یکی از مسائلی که در کودکی باهاش درگیر بودم وابستگی بود، حالا چه وابسته اسباب بازی چه وابسته دوستان و این مسئله همیشه ناراحتم میکنه، من هنوزم متوجه میشم که تو ی سری موقعیتها وابسته میشم و این درست نیس، خصوصا

زهرا 95
۱۴۰۲/۰۹/۲۱

کتابی با متن روان و تصاویر جذاب بیان لطیفی داره "این هم بگذرد"چه خوشی اش چه ناخوشی اش نگاهی میده که دلبسته دنیا نباشی و نحوه تعامل با دنیا رو یاد میده تا راحت بگذرونی

mahtab&friends
۱۴۰۱/۰۶/۱۹

تصاویرش بسیار گویا و قصه دار بودند. کلا می خواست بگه هر آغازی پایانی داره و بعد از هر پایان یه آغاز دیگه هست. برای رسوندن این مفهوم داستانی ساده از شروع دوستی دوتا بچه تا جدایی شون از همدیگه

Zahra Darvishi
۱۴۰۰/۰۱/۱۷

خوب بود ، تصویر های کتاب قشنگ تر است از متن . و من هم تنها برای دیدن تصاویر می خوانم 🙂

حنانه
۱۴۰۲/۰۷/۱۰

کتابی پر محتوا با تصاویر جذاب و داستان جالب.

(=
۱۴۰۱/۱۱/۲۲