کتاب گلهای رزززز و هیجان های هواپیما به کجا می رسند؟
معرفی کتاب گلهای رزززز و هیجان های هواپیما به کجا می رسند؟
کتاب گل های رزززز و هیجان های هواپیما به کجا می رسند؟ مجموعهای از داستانهای کوتاه نوشته یاشار فتحی است. این کتاب داستانهایی جذاب دارد که شما را با خود همراه میکند.
درباره کتاب گل های رزززز و هیجان های هواپیما به کجا می رسند؟
این کتاب، مجموعهای از داستانهای کوتاه است که به شکلی امروزی و در حال محاوره نوشته شده است. داستانهای این مجموعه، از کاراکترهایی تشکیل شده که طی صحبت کردن، داستان را بیان میکنند یا پیش میبرند. بسیاری از اوقات، کاراکترها مشخص نیستند و شناخت آنها به خواننده واگذار شده است. خواننده، با هوش خود باید کاراکترها را بشناسد یا بازآفرینی کند. در این کتاب، شخصیتهای داستانها با انجام گفتگوهای کوتاه، فضای داستان را شکل میدهند.
خواندن کتاب گلهای رزززز و هیجان های هواپیما به کجا می رسند؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به علاقهمندان به ادبیات داستانی پیشنهاد میکنیم.
درباره یاشار فتحی
یاشا فتحی متولد ۱۳۶۰ است. او پیش از این، کتاب «چهل ساعت؛ مطلقا» را منتشر کرده است. در کتاب «چهل ساعت؛ مطلقا»، داستانهایی کوتاه در مورد وضعیت توسعه و پیشرفت ایران و مقایسه آن با کشورهای صنعتی، نوشته شده است.
بخشی از کتاب گلهای رزززز و هیجان های هواپیما به کجا می رسند؟
– ببین؟! تو که اینهمه کتاب و کتابخوانی و غیره.. بهترین جملاتی که دیدی چی بوده؟
– من؟ نمیدونم که چی بوده؟ من یک کتابی؟. چه جملاتی که گفتم؟. چه جملاتی بود که؟. آهان، این بود که.. من چه جملاتی گفتم که.. یادم نِمیاد از کی بودِش؟... جمله این بود...
حتی هذیان گویی یک بیمار تو بدترین شرایط روحی از این اثر بسیار بسیار پرمعناتره. متاسفانه برای ثبت نظر حتما باید امتیاز داده می شد وگرنه ارزش همون یک ستاره رو هم نداشت.
خوب نیست . بی معناست . هر کلمه رو هربار دو یا سه بار تکرار کرده و نوشته .
کتاب هیچ محتوایی نداره من که خوشم نیومد و جالب نبود اصلا پیشنهاد نمیکنم🤡 یک ستاره فقط برای ثبت نظر میزارم