کتاب کوسه خندان
معرفی کتاب کوسه خندان
کتاب کوسه خندان، از مجموعه داستانهای زیر آب، داستانی از روت گالووی با ترجمه علی مولوی است. این داستان درباره یک کوسه خندان و خوش اخلاق است که کلی دندان دارد و همیشه لبخند میزند اما بقیه ماهیهای زیر آب از لبخندهایش میترسند و فرار میکنند.
این کتاب در سال ۲۰۰۴ برنده جایزه کتاب پورسموت و در سال ۲۰۰۵ برنده جایزه کتاب کودکان ناتینگهام شده است. این داستان را کتاب چ، واحد کودک و نوجوان نشر چشمه منتشر کرده است.
درباره کتاب کوسه خندان
کوسه خندان، از سری داستانهای کودکانه زیر آب است و درباره یک کوسه است؛ خندانترین، خوشتیپترین، مهربانترین، بامزهترین، گندهترین و پر دندانترین ماهی اقیانوس. او همیشه یک لبخند گنده درست و حسابی روی لبش است و دوست دارد با بقیه ماهیها دوست شود و بازی کند، ولی یک مشکلی وجود دارد. آن هم این است که هر وقت به آنها لبخند میزند همه فرار می کنند... کوسه از این واکنشها حسابی ناراحت و دلسرد میشود تا اینکه یک روز وقتی ماهیها دارند بازی میکنند، یک ماهیگیر با تورش سر میرسد و همه را گیر میاندازد...
شما فکر میکنید ماهیها نجات پیدا میکنند؟
کتاب کوسه خندان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کوسه خندان داستان جالبی دارد که بچهها از خواندنش لذت میبرند. علاوه بر این، کودکان با خواندن این داستان میآموزند چطور میتوانند با تمام افراد ارتباط برقرار کنند، بدون اینکه آنها را از ظاهرشان قضاوت کنند. مربیان و والدین هم میتوانند از این داستان برای گفتگو با کودکان کمک بگیرند.
درباره روت گالووی
روت گالووی در سال ۱۹۷۳ متولد شده است. او همیشه میدانست که میخواهد یک هنرمند باشد. گالووی کارت تبریک طراحی میکند و مشغول کار تصویرگری برای کتابها شده است. او به همراه خانوادهاش در اوکسون انگلیس زندگی میکند.
خیلی قشنگ بود داستان درمورد این بود که قضاوت بد نکنیم
عالی بود من که 11 و نیم سالمه خوشم اومد
تصویر گری این کتاب جزئیات زیبایی داشت و بچه ها را با دنیای زیر آب آشنا می کند. ماجرای کتاب هم خیلی ساده ولی گویا بود. کوسه ای که موجودات دریایی از لبخند دندان نمایش می ترسیدند، ولی همین لبخند،
خیییییییییییییییلی قشنگ بود 😇 👍 👌
دخترهای ۳ و ۶ ساله من دوست داشتند.
برای رده سنی 4 تا 7 جالبه
کتاب زیبایی است برای بچه ها خیلی خوبه من ۱۰سالم است و از نظر من برای بچه های ۱۰ساله هم خیلی خوب زیبا بود حتما بخونید
اصلا خوب نبود،من ۱۰سالمه،اصلا خوشم نیومد
به نظر دختر شش ساله من، باران، بسیار کتاب بامزه ای بود.