کتاب ژول ورن چه کسی بود؟
معرفی کتاب ژول ورن چه کسی بود؟
کتاب ژول ورن چه کسی بود؟ نوشته جیمز باکلی و ترجمه ابوالفضل طاهریان ریزی از مجموعه کتابهای به سوی موفقیت است. این کتاب نوجوانان را با زندگی یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین نویسندگان جهان آشنا میکند.
درباره کتاب ژول ورن چه کسی بود؟
ژول ورن در ۸ فوریه ۱۸۲۸ در نانت فرانسه متولد شد. تقریباً به محض اینکه توانست راه برود، انگار آماده سفر بود. خانه خانوادگی ورن در جزیره فیدو واقع شده بود که در وسط رودخانه لور قرار داشت. این جزیره بخشی از شهر نانت است. پس از حدود یک سال، خانواده به بخشی از شهر که در سرزمین اصلی بود، جایی که برادر ژول، پل، در سال ۱۸۲۹ متولد شد، نقل مکان کرد. پدر آنها، مردی مسن و یک وکیل موفق بود. این خانواده یک خانه خوب داشتند با دو خدمتکار که به مادرشان، سوفی کمک میکردند. خانواده در طبقه دوم ساختمان زندگی میکردند، زیرا طبقه اول اغلب وقتی آب رودخانه طغیان میکرد دچار آبگرفتگی میشد. ژول و پاول همیشه از بالکنهای خانه، حرکت قایقها را در رودخانه در حرکت بودند میدیدند. نانت جایی بود که کشتیهای زیادی از سراسر جهان از طریق آن وارد فرانسه میشدند....
اگر دوست دارید سرگذشت کامل ژول ورن نویسنده داستانهای علمی تخیلی مشهور نظیر بیست هزار فرسنگ زیر دریا، پنج هفته در بالن، دور دنیا در هشتاد روز و جزیر ناشناخته را بخوانید. این کتاب فرصت خوبی است.
خواندن کتاب ژول ورن چه کسی بود را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب ژول ورن چه کسی بود؟ یک زندگینامه جذاب و تاثیرگذار برای تمام نوجوانانی است که به مطالعه کتابهای زندگینامه علاقهمندند.
بخشی از کتاب ژول ورن چه کسی بود؟
عشق مادامالعمر به دریا، ژول را در نوشتن رمانی که باعث شهرت او بیش از هر زمان دیگری شده بود، کمک کرد. وی این ایده را "کاملاً متناسب با موضوع" خواند. ژول میخواست همه چیزهایی را که واقعاً علاقه زیادی به آنها داشت از جمله پروانههای چرخان و ماشینهای پرواز با هم ترکیب کند. او در مورد ماشینآلات تحقیق کرد و درباره سفرهای دریایی نیز بسیار مطالعه کرد. ژول آنقدر از این کتاب جدید هیجانزده شده بود که به هتزل نوشت: "تا این کتاب را ننویسم، آرام نمیگیرم." یعنی آنقدر هیجان داشت که راهی برای بهتر شدن جز نوشتن وجود ندارد.
کتاب بیست هزار فرسنگ زیر دریا درباره کاپیتان نمو، یک مرد مرموز است که فرمانده زیردریایی عظیم ناتیلوس است. بیست هزار فرسنگ در عنوان کتاب به مسافت پیموده شده (حدود شصت هزار مایل) اشاره دارد و نه به اعماقی که این زیردریایی غرق شده است. (فرسنگ یک اندازهگیری قدیمی در حدود سه مایل است. در اصل مسافتی را نشان میداد که فرد میتواند در یک ساعت بپیماید.)
در نمایشگاه جهانی پاریس، یک زیردریایی واقعی به نام ناتیلوس به نمایش گذاشته شده بود. داخل ناتیلوس داستان کاپیتان نمو، قسمت داخل آن مانند زیردریاییهای واقعی تنگ، بدبو و تاریک نبود. در عوض، دارای اتاقخوابهای بزرگی برای مسافران، یک پیانوی بزرگ، موزهای مملو از نقاشیها که نمو در سفرهای خود جمع کرده بود، همراه با شگفتیهای طبیعی مانند صدفهای عظیم، مرجانهای ریز و ستارههای دریایی رنگارنگ بود. بعلاوه کتابخانه نمو دوازده هزار کتاب داشت و نور الکترونیکی هر اتاق را پر کرده بود و موتورهای قدرتمندی که زیردریایی بزرگ را با طول بیش از ۲۲۰ فوت حرکت میداد (آن هم با نیروی برق).
ژول ورن بی نظیره با توجه به اینکه زندگی سختی داشته
خیلی فوق العاده است، من عاشق شخصیت ژول ورن و رمان هایش هستم و تا حالا حدود ۲۰ تا از رمان های ایشان را یا خوندم یا شنیدم و از همشون لذت بردم در حال حاضر هم دارم کتاب خانه
ترجمه بدون مشکل و نپرداختن به حاشیه از نکات مثبت این کتاب بود