کتاب آموزش طراحی جلد
مجموعه آموزش گرافیک ۳
معرفی کتاب آموزش طراحی جلد
کتاب آموزش طراحی جلد نوشته مرجان کشاورزی و مهرداد احمدی شیخانی جلد ۳ از مجموعه کتابهای آموزش گرافیک انتشارات فرهنگ صبا است. کتابهای این مجموعه با این هدف نوشته شدهاند که مدرسین، دانشجویان و هنرجویان با سهولت بیشتری به اطلاعات لازم دسترسی پیدا کنند و یافتن هر موضوع در آن به سادگی امکانپذیر باشد.
کتابهای مجموعه آموزش گرافیک با همکاری بهترین متخصصان این رشته تالیف شدهاند و میتوانند تمام اطلاعات مورد نیاز متخصصان و علاقهمندان را در اختیارشان قرار دهند.
این مجموعه براساس روشهای آموزش نوشته شده است و میتواند برای مدرسان رشتههای هنر هم یک راهنمای خوب باشد.
خواندن کتاب آموزش طراحی جلد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام دانشجویان و متخصصان رشته گرافیک پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب آموزش طراحی جلد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | آموزش طراحی جلد |
| حجم فایل کتاب | ۱۵.۶۲ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۶۲۳۶۲۵۶ |
| تعداد صفحهها | ۱۰۸ صفحه |
| قیمت کتاب | ۵۰۰۰۰ تومان |

کسانی که علاقمند به گرافیک ، طراحی جلد و تصویرگری کتاب هستند حتما این کتاب رو مطالعه کنند نکات مهم و مفیدی یاد خواهند گرفت که اونها رو از شرکت در کلاس به صورت حضوری بی نیاز میکنه.
فقط عنوان کتاب طراحی جلده...همه چیزش درباره طراحی پوستره😐
موضوع کتاب طراحی روی جلد است. اما نمونه مربوط به کتاب طراحی پوستر می باشد.
البته من نمونه را خواندم ، کتاب را دانلود نکردم