کتاب به اژدهایت درس خواندن در فضای مجازی را یاد بده (۳۹)
معرفی کتاب به اژدهایت درس خواندن در فضای مجازی را یاد بده (۳۹)
به اژدهایت درس خواندن در فضای مجازی را یاد بده (۳۹) یکی از کتابهای مجموعه اژدهای من نوشته استیو هرمن است که در انتشارات ترانه پدرام منتشر شده است.
درباره مجموعه کتابهای اژدهای من
مجموعه اژدهای من سعی دارد در قالب داستانهایی فانتزی با تصاویری رنگی و جذاب مهارتهای زندگی را به کودکان ۴ تا ۹ ساله آموزش دهد.
اندی پسربچهای است که یک اژدها به اسم دیگیدوو دارد. البته اژدهای اندی خطرناک نیست و کاملا تربیت شده و مهربان است. در هر جلد از کتاب های مجموعه اژدهای من، یکی از مهارتهای زندگی همچون دوست داشتن خود، رفتار درست با دیگران، توجه نکردن به قضاوت نابهجای مردم، دوست پیدا کردن، شناختن تفاوتهای دیگران، پذیرفتن عواقب کارهای خود و... به کودکان آموزش داده میشود.
به تازگی ویروسی آمده و اندی و دیگی مجبور هستند در خانه بمانند، این موضوع دیگی را ناراحت کرده است. او دلش میخواهد به مدرسه برود و معلم و دوستانش را ببیند. ولی اندی به او گفت تا وقتی ویروس تمام شود ما مجبور هستیم در خانه بمانیم و از طریق فضای مجازی درس بخوانیم، با استفاده از لپ تاپ و اینترنت و به صورت آنلاین.
اما برای دیگی سخت است که مدت طولانی به کلاس آنلاین توجه کند. او از پای لپ تاپ به بهانههای مختلف بلند میشد. مثلا یک بار سر یخچال رفت و برای خودش ساندویچ درست کرد و خورد. او نمیدانست قوانین کلاس آنلاین مانند همان مدرسه است، نباید با دوستانش حرف بزند و وقتی میخواهد جواب سوالی را بدهد و یا سوال دارد باید از معلم اجازه بگیرد. او میکروفون لپ تاپش را روشن کرد و با دوستان و معلمش حرف زد، کلی سر و صدا ایجاد کرد و حواس همه را پرت کرد. او اصلا به درس توجهی نداشت، پس یک روز معلم با مادر و پدر تماس گرفت و موضوع را با آن ها در میان گذاشت. آنها نشستند و با دیگی حرف زدند و شرایط کلاس آنلاین و قوانین آن را کامل برای او توضیح دادند. حالا دیگی سخت درس میخواند و تمام قوانین کلاس آنلاین را رعایت میکند تا تمرکزش بهم نریزد.
خواندن مجموعه کتابهای اژدهای من را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتابهای مجموعه اژدهای من برای کودکان ۴ تا ۹ ساله نوشته شده است.
مصداق بارز حیوانآزاری! شوخی میکنم. جالب بود. دیگی دوو دوست من نیز است.