کتاب لولا دختر جزیره
معرفی کتاب لولا دختر جزیره
کتاب لولا دختر جزیره نوشته جونو دیاز و ترجمه میترا امیری لرگانی است. کتاب لولا دختر جزیره را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب لولا دختر جزیره
کتاب لولا دختر جزیره داستان لولا دختر کوچکی است که مهاجرت کرده است و به سرزمین دیگری آمده است. معلم از شاگردان کلاس میخواهد برای جلسه بعد، هرکس نقاشی سرزمینی که از آن آمده است را بکشد. اما لولا وقتی خیلیخیلی کوچک بوده، آن سرزمین را ترک کرده؛ به همین خاطر هیچ تصویری از کشورش در ذهنش نیست. لولا تلاش میکند بفهمد از کجا آمده است و چه چیزی باعث شده او سرزمینش را ترک کند، چه اتفاقی او و خانوادهاش را از سرزمینشان بیرون کرده است. او باید با پیرمردی حرف بزند که همه چیز را میداند.
خواندن کتاب لولا دختر جزیره را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان علاقهمند به داستان پیشنهاد میکنیم.
کتاب نقاشی های بامزه و بامعنی داره و بنظرم برای بچه ها کاملا مناسبه
باحال بود
خیلی عالی بود به من یاد داد هیچوقت تسلیم نشوم. ❤❤❤❤❤❤❤❤😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇❤❤❤❤❤❤😘😘😘💖💖💖💜💜💛💚💚❤❤❤❤❤
بسیار زیبا و مناسب برای کودکان
تصویرگری فوق العاده معنادار، همسو با متن کتاب و پرجزئیات هستش و میشه ساعت ها با بچه درگیرش شد، داستان درباره ی دختریه که قراره درباره ی جزیره ی مادریش نقاشی بکشه، بعد از صحبت کردن با هنوطناش، موفق میشه
من خودم متوجه منظور داستان از هیولا نشدم و فکر نمیکنم برای بچه ها هم بتونه واضح باشه! صفحه آرایی خیلی زیبایی داره و داستان حرفه ای نوشته شده ولی نمیدونم مشکل از ترجمه است یا نویسنده خودش نتونسته منظور اصلی
بد ترین کتاب دنیا