کتاب این جبهه نیرو ندارد
خواندن نظراتمعرفی کتاب این جبهه نیرو ندارد
سیدرئوف موسوی( -1361)، پژوهشگر است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«انقلاب اسلامی واقعه ای نبود که در فوریه ۱۹۷۹ اتفاق افتاده باشد. آنچه در سال ۱۳۵۷ اتفاق افتاد، بارقه آغازین انقلاب اسلامی بود که نه تمام انقلاب اسلامی. انقلاب اسلامی اردوگاه یاران امام زمان علیه السلام است تا آنان در این اردوگاه گرد هم آیند و آماده شوند و مقدمات را فراهم آوردند و مردم را بیدار کنند تا آن یار بیاید.
با این نگاه به انقلاب اسلامی روشن می شود که چرا قرار گرفتن جامعه توسعه یافته به عنوان آرمان انقلاب اسلامی، انحراف انقلاب اسلامی و تغییر جهت آن است و پرسش از امکان و عدم امکان جمع اسلام و توسعه، پرسشی ساده انگارانه دانسته می شود. سخن در این نیست که آیا در این قطار می شود احکام را هم رعایت کرد یا خیر. سخن در این است که مقصد این قطار به کعبه نیست، ترکستان است و بگذار باز بپرسند مگر ترکستان رفتن حرام است؟ و مگر نمی شود انسان در ترکستان به یاد خدا باشد؟ البته من و تو حق داریم که این گونه راحت، آینده انقلاب اسلامی را رقم بزنیم؛ یعنی بخوابیم تا دیگران رقم بزنند.
و این جبهه نیرو ندارد…».
گ؛ گفتمان مطالبهگری تخصصی![]()
پدرام جدی
نکتههای ناب: گزیده بیانات رهبر فرزانه انقلاب در جمع دانشجویان (جلد اول)حسن قدوسیزاده
زنده باد جهادسید مجتبی قافلهباشی
نظام نامه تربیتیفتح الله بیاتی
حسرت و هراسمجید بهستانی
تاملاتی درباره اسلام و پیشرفترضا غلامی
نقشه مسائل روانشناسیحامد مصلحی
موضوع و شروع کتاب عالی بود اما هر چه جلوتر میرفت و حرف های نویسنده از محیط دانشگاه خارج میشد پیوستگی و زیبایی خودش رو از دست میداد کل کتاب برای من همین دو جمله بود و بس: "کارتان" را برای
برای تمام کسایی که دغدغه کار علمی دارن و به جامعه شناسی علاقه دارن شدیدا توصیه میکنم دو 2 ساعت یکبار میتونید مطالعه کنید و بعد اگر دوباره لازم شد بخونید
یادش بخیر ۸ سال پیش بود که نسخه دست نویس را خواندم. برای به شور آوردن و دنبال علم رفتن است.
برای کسایی که دانشجو یا طلبه هستن یا کلا کار علمی میکنن حتما پیشنهاد میکنم و حتی بقیه دید آدم رو به خیلی از مسائل روشن میکنه عالی عالی👌👌👌
کتاب برای من واقعاً عالی بود👌👌👌
کتاب بسیار عالی بود