کتاب تغییر
خواندن نظراتمعرفی کتاب تغییر
کتاب تغییر داستانی از سحر فرهادی است. این داستان سفری به دنیای تخیلات فلسفی نویسنده است.
در این داستان به دنیایی پا میگذاریم که از فلسفه پر است و در آستانه تغییری بزرگ است. جهانی که در آن قوانین و مقررات متفاوت است. خط به خط داستان به شما کمک میکند تا جهانی انتزاعی را درک کنید.
کتاب تغییر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر از خواندن داستانهای ایرانی لذت میبرید، این کتاب را به شما پیشنهاد میکنیم.
ماجراجویی دوچی و دوستانش
مرجع تخصصی تعمیر و عیب یابی منبع تغذیه سوئیچینگژاستین یانگ
سی و نه سرنخ (جلد پنجم؛ حلقه سیاه)پاتریک کارمن
بله را بگیرید؛ جلد اولبامداد صالحی
زیر درختچه یاسمنمیا کوتو
فرایند آب در صنعت احیای مستقیم آهن (DRI)
زهرا اسدی
اورک سؤزلریم سن گئتدون، گون گئتدی، دایاندی زامانسیدیاسر علوی
چشمان سیاه طوبیعاطفه حیدرزاده
دریچه ای رو به بهتر اندیشیدن (خدا هوادار شماست)مهسا ناروئی
مری ونتورا و نهمین قلمروسیلویا پلات
هرمز نگین خلیج فارسمحمد زرنگاری
نئو در جستجوی عشقمعراج غفاری سفیدخانی
خاطرات عاشورامحمدتقی شانه چیان (سپهرداد)
روستاییان دیروز، شهرنشینان امروزعبدالرضا جراحی
سکوت لحظه هاحسن بابایی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
شاید اولین بار که کتاب رو بخونید، توی دو فصل اول داستان خیلی پیچیده به نظر بیاد، ولی بعدش واقعا فوقالعاده میشه. تابحال همچین کتابی نخونده بودم. فلسفی و عمیق.
کتاب تغییر کتابی فلسفی است که در بستر داستان تعریفی انتزاعی و جدید از جبر و اختیار ارائه میدهد. انسان برگزیده برای به دست گرفتن سرنوشت جهان هستی در فضایی گفتگو محور مورد ارزیابی مفاهیم مختلف مثل عشق، خودخواهی، تکبر،
من دوبار این کتاب رو خوندم تا ارتباط مفاهیم رو فهمیدم و فقط می تونم بگم که خیلی عمیق و فلسفی و متفاوت بود. جلد دوم هم داره.
کتاب بسیار فوقالعاده ای بود پیشنهاد میکنم حتمأ چندین بار بخونید و لذت ببرید.
اوایلش یه کمی سخت پیش رفت و پیچیده بود ولی بعدش خوب شد و فصل آخر که عالی بود. قضیه آینه و ارتباطش با مفهوم سراب و زمان که توی این داستان مطرح شده بود خیلی جالب بود. و همینطور
به نظر من حتما باید این کتاب رو دو بار خوند تا بشه پی به قشنگی ها و مفهوم اصلی داستان برد. متن و سبک منحصر به فردی داره که نشان دهنده توانایی قلم و اشراف بالای نویسنده به مفاهیم
موضوع کتاب بسیار جالب و متفاوته و با هنرمندی خاصی نوشته شده که برای من بسیار جذاب بود.
مهم ترین عنصر برای یک کتاب داستانی نو، دیدگاهی جدید و رشته کلامی گویاست؛ همگی در این کتاب به وضوح به چشم می خورند و نویسنده نگاهی به اتفاقات دنیا میبخشد که تا بهحال بیان نشده و به این عنصر
خوندن این کتاب وقتی شیرین میشه که میفهمی مربوط به حواسی هست که در روزمره داری باهاشون کار میکنی و توجه زیادی بهشون نداری. برای من بینهایت جالب و جذاب بود. پیشنهاد می کنم حتما بخونیدش.
وقتی با دریچه ی باز ادراک شروع به خوندنش میکنی ، با یک داستان جذاب فلسفی رو به رو میشی ، بسیار با فضای روانی جامعه ی این روزها همگامه .